:roflol::roflol:merhaba bende dünden beri bu diyeti uyguluyorum 800 gr vermişim biraz zorlanıyor gibiyim içim dışım tavuk oldu gıdaklıcam yakında.
selam...ben bir hafta yaptım saf protein diyetini ve tam 4,5 kg.verdim. sonra sebze de katmaya başladım ve öyle devam ediyorum. ama ağırlık gene tavuk et balık...geçen hafta tavuk yemiştim bu hafta balığa sardım. regl öncesi balık yemek adet öncesi sendromuna iyi geliyor. bu sebeple bu hafta balık yiyorum. benim sıkıntılarım çok olurdu bugün regl oldum ve hiç öyle zor sıkıntılı günler geçirmedim. on gün önce başlayan hayatımı çekilmez kılan sıkıntılar bunlar. bu sefer bişey anlamadım. protein iyi geliyor. aynı dertten yakınanlara duyurulur...ilk zaman evet yoğurt yiyebilirsiniz. ama karışık değil...aysberli falan ben anlamam. bildiğin yoğurt ye işte. bu saf protein diyeti o yüzden ne idüğü belirsiz şeyleri yeme bence. ikinci bölümde de yoğurt yiyebilirsin. şimdi ikinci hafta ne kadar kilo verdim bilemiyorum. yarın bakmam lazım ama hastalığımın geçmesini bekleyeceğim. sanıyorum c.tesi belli olur. yazarım buraya takip edersin....
ya ben sırf proteıne dayanamıyom valla
sebzede yıyom
haftada 5 yerıne 1-2 versemde olur
öbür türlü cok zorrr gelıyooo banaa , eskıden yapmıstım sımdı dayanamıyooom
sağolasın biraz zor oluyor ama gayret yaza ne kaldı...ecetin merhaba, aynı bitkinlik bendede var hiç enerjim yok çok halsiz ve bitkinim dün akşam vitamin hapı aldım umarım bir faydası olur. seni kutlarım gayet güzel kilo vermişsin sakın bozma arkadaşım misafirlerine uyma devam et onlarada et veya balık türü yemek yap sende zorlanmamış olursun.
bitkinliğim gitsin diye:ecetin sen neler yiyorsun diyetinde merak ettim
bitkinliğim gitsin diye:
sabah 7:30; 750 ml su, 1 haşl. yumurta,1veya2 kk peynir
kahvaltı 10:30;750 ml su,1 haşl. yum. 1veya 2 kk peynir
ara 12:00; 750 ml su, 1 kase yoğurt
öğle 13:30 ;750 ml su, net,susuz 50 gr ligt ton balığı
ara 15:00; 750 ml su, 1 kase yoğurt
akşam 14:30 ;750 ml su, ve yaklaşık 150 gr haşlanmış tavuk eti(daha tok tuttuğu için akşam yiyiyorum)
ara 18:00; su ve yoğurt sora yemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?