5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

renginar sanırım sen bu diyeti yapıyorsun yoğutta yiyebilir miyim ilk bölümdeyim ikinci bölümde de sebze yerine aysberkli körili yoğurt yiyebilir miyim

bi de sen kilo verdin mi..?

renginar agzindan bal damliyor canim ben daha once birgun denemistim tabi sabah kiyma yeyince mide kalmamisti bu sefer yumurta yedim sabah gayet iyiyim yagmurcum insallah zayiflariz biktim artik denemedigim birsey kalmadi

cevabın için teşekkür ederim canım aslında ilk hafta 5 kilo vermem gerekmiyo 2-3-4 hiç farketmez sadece 5 gün dayanabilirim zaten ondan sonra o verdiğim kiloyu koruyabilmem önemli boshayallersmile

selam bayanlar,bende bu diyete bugün başladıım,çok doyurucu ama aralarda et yeme imkanım yok çalışıyorum,elma felan yesem ne olur ?

bugun 4. gunum ha gayrettt dıyorummmm kendıme
bugun yogurduma çörek otuda eklıcem
yarın 5 kısmetse ama çok sıkıldımbilmiyorumkismile

selam hanımlar ben 2 hafta önce uygulamıştım 1.600gr verdim bu hafta tekrar başladım siz sebze yemeği yiyormusunuz bide ben verdiğimi sonradan zamanla aldım diyet ve spor yaptığım halde acaba nerede yanlışlık yapıyorum sizlerdende varmı kilosunu tekrardan alan ve bu 5 günün sonrasında ne yapıyorsunuz nasıl besleniyorsunuz anlatırmısınız gerçekten çok bıktım verip almaktan ve kilolardanda kurtulmak istiyorum

ya bende bikaç gün içinde tekrar başlayacagım ama bu sefer ilk 5 günü kaçamaksız yapmak istiyorum o sebeple önce dolaptaki diyete uygun olmayanları tüketmem lazım önce :) ama okul başlayacak zaten acaba ilk hafta içinde de sebze yesek çok mu aykırı davranmış oluruz diyete acaba

ya ben sırf proteıne dayanamıyom valla
sebzede yıyom
haftada 5 yerıne 1-2 versemde olur
öbür türlü cok zorrr gelıyooo banaa , eskıden yapmıstım sımdı dayanamıyooom

renginar sanırım sen bu diyeti yapıyorsun yoğutta yiyebilir miyim ilk bölümdeyim ikinci bölümde de sebze yerine aysberkli körili yoğurt yiyebilir miyim

bi de sen kilo verdin mi..?

selam...ben bir hafta yaptım saf protein diyetini ve tam 4,5 kg.verdim. sonra sebze de katmaya başladım ve öyle devam ediyorum. ama ağırlık gene tavuk et balık...geçen hafta tavuk yemiştim bu hafta balığa sardım. regl öncesi balık yemek adet öncesi sendromuna iyi geliyor. bu sebeple bu hafta balık yiyorum. benim sıkıntılarım çok olurdu bugün regl oldum ve hiç öyle zor sıkıntılı günler geçirmedim. on gün önce başlayan hayatımı çekilmez kılan sıkıntılar bunlar. bu sefer bişey anlamadım. protein iyi geliyor. aynı dertten yakınanlara duyurulur...ilk zaman evet yoğurt yiyebilirsiniz. ama karışık değil...aysberli falan ben anlamam. bildiğin yoğurt ye işte. bu saf protein diyeti o yüzden ne idüğü belirsiz şeyleri yeme bence. ikinci bölümde de yoğurt yiyebilirsin. şimdi ikinci hafta ne kadar kilo verdim bilemiyorum. yarın bakmam lazım ama hastalığımın geçmesini bekleyeceğim. sanıyorum c.tesi belli olur. yazarım buraya takip edersin....

aysberg göbek salatın bi değişi yemedim ama yemekteyizde gördüm :) uzay mekiği yada astronot ismi gibi geliyor bana :))

ben proteıne dewam ama k.flekes ekledım kahvaltıma,acıkınca süt ve yougurt yıyorum ara öğun olarak,ekmek hıc yok,yag yok,akşam yıne k.flakes yada beyaz et.mıgdem bulamdı cunku.:umursamaz:

Bende spora baslayinca diyeti hemen koy verdim ..her sabah 2.5 km kosuyorum sonra 4. kat'a cikiyorum..haftada iki gun de pilatese gidiyorum..ama yine vucudum su tutmaya basladi ..

peki renginarcım hiç inceldin mi?

arkadaşlar bende pazartesi başladım bu gün tartıldığımda 1 kilo gitmişti..su mu gitti ? bu arada bugün 3 tanecik bisküvi yedim biskremlerden :) arkadaş ikram etti dayanamadım ne olacak off.....bozulur mu acaba diyetim..bide elma yiyorum günde 1 tane ,siz başka neler yiyorsunuz

merhaba bende dünden beri bu diyeti uyguluyorum 800 gr vermişim biraz zorlanıyor gibiyim içim dışım tavuk oldu gıdaklıcam yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…