slm kizlar spor yapiyormmusunuz bu diyetle yagmur tebrik ederim sen spor yapiyormusun
cevabın için teşekkür ederim canım aslında ilk hafta 5 kilo vermem gerekmiyo 2-3-4 hiç farketmez sadece 5 gün dayanabilirim zaten ondan sonra o verdiğim kiloyu koruyabilmem önemli boshayallersmileSedacim bes gunde 5 kilo verecegin garanti degil bu birincisi..ikinci olarak asil bu ilk bes gunluk diyet bittikten sonra kilo vermeye basliyorsun yani on gun bu diyeti yapip daha sonra gunde alti ogun beslenerek ve spor yaparak gayet kilosuz yasayabilirsin saniyorumcokacimcoook
bugun 4. gunum ha gayrettt dıyorummmm kendıme
bugun yogurduma çörek otuda eklıcem
yarın 5 kısmetse ama çok sıkıldımbilmiyorumkismile
renginar sanırım sen bu diyeti yapıyorsun yoğutta yiyebilir miyim ilk bölümdeyim ikinci bölümde de sebze yerine aysberkli körili yoğurt yiyebilir miyim
bi de sen kilo verdin mi..?
mysky onceki yazini gormedim sabah sabah huplettim 3 yumurtayi uzun zamandirda yememistim cokda iyi geldi ama simdi pisman oldum
peki renginarcım hiç inceldin mi?selam...ben bir hafta yaptım saf protein diyetini ve tam 4,5 kg.verdim. sonra sebze de katmaya başladım ve öyle devam ediyorum. ama ağırlık gene tavuk et balık...geçen hafta tavuk yemiştim bu hafta balığa sardım. regl öncesi balık yemek adet öncesi sendromuna iyi geliyor. bu sebeple bu hafta balık yiyorum. benim sıkıntılarım çok olurdu bugün regl oldum ve hiç öyle zor sıkıntılı günler geçirmedim. on gün önce başlayan hayatımı çekilmez kılan sıkıntılar bunlar. bu sefer bişey anlamadım. protein iyi geliyor. aynı dertten yakınanlara duyurulur...ilk zaman evet yoğurt yiyebilirsiniz. ama karışık değil...aysberli falan ben anlamam. bildiğin yoğurt ye işte. bu saf protein diyeti o yüzden ne idüğü belirsiz şeyleri yeme bence. ikinci bölümde de yoğurt yiyebilirsin. şimdi ikinci hafta ne kadar kilo verdim bilemiyorum. yarın bakmam lazım ama hastalığımın geçmesini bekleyeceğim. sanıyorum c.tesi belli olur. yazarım buraya takip edersin....
kesınlıkle evet
karnımda ve bacaklarımda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?