saziye selam canim
beni unuttunmu yoksaa
ne zamandir karsilasamadik
diyete devam ediyormussun kolay gelsin canim istedigin kiloya dusene dek devam et ben hala kilo almadim ustelik dikkat ettigimde yok bu diyet gercekten ise yariyor
scarabe napiyor ne ediyor hic haber yok yazmamis
hamileligi nasil gidiyor merak ediyorum
cnm ben 6. takımdayım arada diger topkleride geziyorum senin menün dikktimi cekti cidden 4.5 lt su mu içiyorsun delikafadulden gerci protein agırlıklı beslndignizde suyu cok tketmek lazım ama sanki seninki biraz fazla olmus gibime gledisempatiksalakcinni
VALLA SULTANIM
gerçekten içiyorum sucu bize çalışıyo...
yakında yüzgeçlerim çıkacak....:kedi:
süreklşi wc beklemekte cabası olsa gereksırnaşık şey cn aman dikkt et kendine gerci bu diyet 5 günlük sanırsam sebzeye gecnce bari suyuda azalat Allh muhafaza kas yapım derken göz cıkarmayerimseniben dikkt et kendine hadi bakalım cuma günü grupta hayırlı haberlrini bekliyoruzolumunekankayizsmile
peki renginarcım hiç inceldin mi?
eveeet canım tanıdım tabı..
ben zayıflamıstımya 72kg olmustum sonra kılo aldım canım yaa hıc mı hıc dıkkat etmedım annemgılde kaldım felan 2 hafta ordada yedıkce yedım sorma
sımdı 76yım 70olayımda bırakcam dıyetıscarabe de evet hamıleydı ama hıc gozukmuyo valla bılmıyorumkı
saziye selam canim
beni unuttunmu yoksaa
ne zamandir karsilasamadik
diyete devam ediyormussun kolay gelsin canim istedigin kiloya dusene dek devam et ben hala kilo almadim ustelik dikkat ettigimde yok bu diyet gercekten ise yariyor
scarabe napiyor ne ediyor hic haber yok yazmamis
hamileligi nasil gidiyor merak ediyorum
canım...incelmez olur muyum? bir pantalonum vardı uzunn zamandır içine giremediğim. onu giydim ve şimdi bol gelmeye bile başladı. bu proteinin bir faydası daha var sanıyorum. ikinci bölüme geçtim ama hiç iştahım yok. yiyeceklere olan düşkünlüğümü kaybettim. tavsiye ederim. kısa zamanda kimse ölmez. bişey olmaz...üstelik adet dönemine de girdim dün. en çok öncesi yiyeceklere saldırırdım oysa bu sefer oralı bile olmadım.
şeziye cim sen bu diyeti yapmışsın ya hani...
hani ideal kiloya ulaşıncaya kadar devam ediyoruz ya ...
yine 1hafta sırf et ,1 hafta et-sebze olarak mı?
yoksa ilk haftadan sonra istediğimiz kiloya gelene kadar hep et-sebze mi?CADIARZU
kendimi günün kahramanı ilan ediyorumzemuszemus
bugün arkadaşlar bendeydi ve ben diyetimi bozmadım....:umursamaz:
işin güzel yanı bunu kimsenin anlamamış olması...
kendime de bir tabak hazırladım ve herkesle birlikte oturup sadece şekersiz çay içtim
o enfes sigara böreği,kısır,arap kurabiye,ıslak kek ve muhallebili kadayıfa elimi bile sürmedim....:lepi:
bakalım hafta sonuna yatılı misafirlerim var inş kazasız belasız tavizsiz atlatırım bunu da ...
tam gaz ileri....yerimsenibenaman nazar değmesin inş...:Saruboceq:
niloş çum sana can ı gönülden katılıyorum...selam tebrik ederim canım misafirlerinde geldiği zaman sakın diyetini bozma ve aklına bizleri getir ve içine girebildiğin pantolonu getir ve içine girdiğin zamanki mutluluğunu getir işte sana birsürü yardımcı fikir benim ençok kızdığım başkalarının hadi ye başkazaman diyetini yaparsın veya evinde yaparsın demeleri diyet yapan insan zaten zor durumda canının istediği yiyecekleri yememek için sabrediyor bide işini dahada zora sokuyorlar bence zorlayan insanlar benim düşmanım eğer iyiliğimi düşünseler benim emeklerime saygıduyup ısrar etmezler aman bende ne doluymuşumbilmiyorumkismile
Herkese merhabalar,bu gün 4. günüm 400 gr daha gitmiş gitmişteeee neden düşmeler azaldı ilk gün,800 gr 2. gün 600 gr 3. gün 400 gr sizlerdede böyle oluyormu yoksa bendemi bii gariplik var metebolizma farkı herhalde birde dikkatimi çeken bu diyeti başlatan yani konuyu açan arkadaş sadece et ve su diye yazmış yani 5 gün boyunca, sonraki beş gün yine et ve sebze yağsız ve salçasız demiş gördüğüm kadarıyla bu diyeti her kez farklılaştırmış ben arkadaşın yazdığı gibi aynen uyguluyorum ve verdiğim kilo yazdığım gibi.
olsun arkadaşım tam gaz ilerikızlar ben tek 100gr vermısım bugun nıyeyse :s
76,6cıktım
Tekrar merhaba bu gün dikkatimi çeken tuvalete çıktığımda çok afedersiniz dışkımda yağların atımını gördüm bugün oldu daha önce olmamıştı bu diyettin 5 gün sonrasında daha etkili olduğu söyleniyor sizlerde hissettinizmi dışkılamada, birde ben açlık hissediyorum içim kıyılıyor ama yemiyorum suyu bende 4.5lt kadar içiyorum vermem gereken 4 kilo kaldı haa gayret deyip duruyorum kendime
Ecem 4.5 lt gerçekten çok fazla böbreklerine zarar 2.5 ...3. litre kafi suyu bu kadar çok içmene gerek yok güzelim .opuyorumnanaktanVALLA SULTANIM
gerçekten içiyorum sucu bize çalışıyo...
yakında yüzgeçlerim çıkacak....:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?