bende pazartesi başlıyorum valla cokacimcoook bir et hastası olarak bu diyeti çok sevdim sempatiksalakcinni ben yarın reglim bitiyo alışverişimi yapıp pazartesi başlayacam. sadece 5 gün yapacam zaten daha öncede belirtmiştim. 2 kilo versem bile yeterli :Saruboceq:
inşallah canım umutsuz olma ben daha önce 65 kilodan 49 kiloya düşmüş biriyim. yani 16 kilo. hayatta hiçbirşey imkansız değildir sadece kendine inan ve hep kendini zayıfmış gibi düşün fazlalıklarını görüp onlara yoğunlaşma kendinle barışık ol tabi diyeti de ihmal etme yerimsenibenay canım ne güzel.
sen de var 2bende var 20 kilo fazlasırnaşık şey::...
inşallah ben de böyle yazarım birgün:Saruboceq:
inşallah canım umutsuz olma ben daha önce 65 kilodan 49 kiloya düşmüş biriyim. yani 16 kilo. hayatta hiçbirşey imkansız değildir sadece kendine inan ve hep kendini zayıfmış gibi düşün fazlalıklarını görüp onlara yoğunlaşma kendinle barışık ol tabi diyeti de ihmal etme yerimseniben
tamam da ben de zaten sadece et yemiyorum ki..
kahvaltımda yumurtamı da yiyiyorum peynirimi de, hatta kaseler dolusu yoğurdumu da..zaten sebzeli dönemler de oluyor
kırmızı lahanalı limonlu salata,közlenmiş biber,kabak patlıcan ..vs
Ben de kaç kere başladım başladım tatlılara dayanamayıp bıraktım ama en son tartıdaki kilomu görünce tepem attı.. 4. günüm bugün ve hiç kesmedim.. 3 kilo falan verdim sanırım şimdilik ama daha vermem gerekiyor.. Bu sebzeli bölümde kaç kilo verilebiliyor?
kizlar yanlis anlasilmak istemem ama kafama takildi diyette konu basligi acanlar patir patir kilo veiyor 10 gunde 9 kilo 8 gunde 7 kilo ama sonradan yapanlar niye veremiyor hemen tam uymuyoruz demeyin elma diyeti yaptim hic kacamaksiz bol yesil cayla 10 gunde 5 kilo verdim oda 2 yada 3 hafta icinde alinan kilolardi yani kisaca fazlami salliyorlar nedir anlamadim
Kizlar ikinci hafta etin yani sira sebzemi yeniyor.. yoksa sirf sebzemi?
bende baslamak istiyorum bu fazlaliklardan kurtulmam lazim artik..
arkadaslar verdıgınız kıloları gerı alıyomusunuz sonra. bende suan dıyetteyım. ama bunu da denemek ıstıyrum
kizlar yanlis anlasilmak istemem ama kafama takildi diyette konu basligi acanlar patir patir kilo veiyor 10 gunde 9 kilo 8 gunde 7 kilo ama sonradan yapanlar niye veremiyor hemen tam uymuyoruz demeyin elma diyeti yaptim hic kacamaksiz bol yesil cayla 10 gunde 5 kilo verdim oda 2 yada 3 hafta icinde alinan kilolardi yani kisaca fazlami salliyorlar nedir anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?