5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

ay canım ne güzel.
sen de var 2 bende var 20 kilo fazlasırnaşık şey::...
inşallah ben de böyle yazarım birgün:Saruboceq:

ay canım ne güzel.
sen de var 2 bende var 20 kilo fazlasırnaşık şey::...
inşallah ben de böyle yazarım birgün:Saruboceq:
inşallah canım umutsuz olma ben daha önce 65 kilodan 49 kiloya düşmüş biriyim. yani 16 kilo. hayatta hiçbirşey imkansız değildir sadece kendine inan ve hep kendini zayıfmış gibi düşün fazlalıklarını görüp onlara yoğunlaşma kendinle barışık ol tabi diyeti de ihmal etme yerimseniben

canmım benim sağolasın opuyorumnanaktan

75tim 73e düştüm

ama işte sorun da burda bu 72 de 71 de ne varsa bir türlü geçemiyorum mafoldumben

yumurtada protein zaten,peynirde hayvansal gıda.. sebze güzel de,karbonhidrat yok ? bakliyat ekmek ?valla benden söylemesi uzatmayın bu diyeti...kalbinizi yoruyorsunuz

Ben de kaç kere başladım başladım tatlılara dayanamayıp bıraktım ama en son tartıdaki kilomu görünce tepem attı.. 4. günüm bugün ve hiç kesmedim.. 3 kilo falan verdim sanırım şimdilik ama daha vermem gerekiyor.. Bu sebzeli bölümde kaç kilo verilebiliyor?

kızlar bende aldım bugün tavuk ve etimi tam hatırlayamadım ama süt de içiliyordu sanırım süt de aldım hayırlısı artık cuma gününü iple çekiyorum

valla okuduğum kadarıyla bunu başlatan kişi 10 gün de 9 kilo vermiş işte ilk 5 günü etli diğer 5 günüde sebzeli darısı başına

Kizlar ikinci hafta etin yani sira sebzemi yeniyor.. yoksa sirf sebzemi?

bende baslamak istiyorum bu fazlaliklardan kurtulmam lazim artik..

slm kizlar bende tekrar deneyecegim 5 gun yaptim sadece 2.gun kacamak yaptim diger gunler yapmadim 1,500 kilo verdim regl doneminde yaptim nilos ayni vermisiz kizzz ikimizin metobolizmasi uyuyormu ne uyandiramadik 5 gun bak millet patir patir veriyor

arkadaslar verdıgınız kıloları gerı alıyomusunuz sonra. bende suan dıyetteyım. ama bunu da denemek ıstıyrum

kizlar yanlis anlasilmak istemem ama kafama takildi diyette konu basligi acanlar patir patir kilo veiyor 10 gunde 9 kilo 8 gunde 7 kilo ama sonradan yapanlar niye veremiyor hemen tam uymuyoruz demeyin elma diyeti yaptim hic kacamaksiz bol yesil cayla 10 gunde 5 kilo verdim oda 2 yada 3 hafta icinde alinan kilolardi yani kisaca fazlami salliyorlar nedir anlamadim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen canim ama bende hic burda denilen miktarda kikiloyu veremiyorum..tabii ki biliyorum bünyeyle alakali ama.. ne bilim simdiye kadar kimse veremedi sanirim o 9 kiloyu bu kisa sürec icerisinde kafamçokkarıştı:icecream:

Kizlar ikinci hafta etin yani sira sebzemi yeniyor.. yoksa sirf sebzemi?

bende baslamak istiyorum bu fazlaliklardan kurtulmam lazim artik..

canım ikinci hafta et + sebze yeniyor...Közleme seviyorsan tavsiye ederim..Çok güzel oluyor(biber,patlıcan,domates) maydonoz yersen vücudundaki ödemi de atarsın...

arkadaslar verdıgınız kıloları gerı alıyomusunuz sonra. bende suan dıyetteyım. ama bunu da denemek ıstıyrum

canım ben hala yapıyorum o yüzden kendimden örnek veremem ama arkadaşlardan ; renginar, melissanıl bu diyeti yaptılar ama öle 5 gün 7 gün değil ,uzun süre ve kilolarına ulaştıktan sonra dikkat ederek normal hayatlarına döndüler..geri kilo almadıklarını söylüyorlar ama tabi ki bu bünye meselesi...biraz uzun süre yapman lazım ki faydasını göresin, mesela 4 hafta gibi...ve bol su var diyette onu da unutmamak gerekir...:)

seracım niye sallasınlar...kimsenin kimseye bişey kanıtlaması beklenmiyor, aksine kendilerini kandırırlar ama gerçekten bünyeye göre değişiyor..kimisi diyete tam manasıyla uyduğu halde 5 günde 1,5 veriyo, kimisi kaçamaklar yaptığı halde 4-5 kilo..

GÜnaydın herkese sabah sabah morelman gÖÇtÜm bu gÜn et sebze gÜnÜmÜm 3.gÜnÜ ve ben Çok sabırlı ve dıkkatlı olmama raĞmen 4 gÜndÜr kılo vermek yerıne 500 gr almıŞım kaÇamak yapsam ondan dıyeceĞım Öyle bır Şeyde yok hevesım kaÇtı heran bu dıyetten kopabılırım vermem gereken sadece 5 kılo var ve ben her zamankı gıbı takılıp veremıyorum Üffff napcam ben......

günaydın herkese benim anlamadığım hatta şoka girdiğim bu konuya baktığım zaman sayfaları 1500 lere yakındı neden azalmış şuanki sayfa sayısı sadece 148 uyarı almış sanırım ama sebebini anlamadım bide konuyu açan arkadaşta yok
bide bu diyeti bende yaptım 5 günde kaçamak yapmama rağmen 3 kiloya yakın verdim
tekrar başlamayı düşünüyorum

günaydın arkadaşlar...bu diyet gerçekten kilo verdiriyor. geri alınıyor mu? derseniz...bu fransız bir diyetisyenin bir kitabından alınmadır. bundan önce aynı mantığa dayalı iki kitap daha var bende. biri türk, biri de yine fransız bir doktora ait. mantık hepsinde aynı. saf protein yendiği zaman vucut onları sindirecek, pilav, makarna, tatlı ve şekerler yenmediği için depolama olmayacak ve yediklerimiz yakılacak aynı zamanda stok yağlar da erimeye başlayacaktır. mantık bu...insanın kasları bir haftada 10 günde erimez arkadaşlar. benim doktora gitmeye ihtiyacım yok, kaslarım aynen yerinde duruyor. çünkü çalıştırıyorum. spor yapıyorum. ve protein kas erimemesi için de lazım olan bir besindir. eğer çok kilo vermek istiyorsanız peyniri yoğurdu fazla yemeden sadece etle devam edin. ilk denediğimde ben 14 günde 8 kilo vermiştim. sabah haşlanmış tavuk, öğlen ızgara balık, akşam et yiyerek. ve her gün yürüyüş yaparak. bu sefer yumurta yoğurt ve peynir de yedim. 7 günde 4,5 kilo verdim. şimdi benim kilom 95,5 ti. sizinki 65 se tabii ki 4,5 vermeniz zor olabilir. bu bir orantı işidir. ama bu diyet gerçekten işe yarıyor. ikinci hafta sebze eklemeye başlayınca ben kilo vermeye devam ettim. on günde 2 kilo daha verdim yani. hala meyve yemiyorum. bir süre daha yemeyeceğim. bu şekilde et yiyerek iştahımı kaybettim. lezzetli ve bol kalorili şeyleri canım çekmiyor. kilo verdikçe iyi hissediyorum. yaptırdığım tahlil sonuçları çok iyi çıktı. ve kolesterolüm uzun yıllardan beri ilk kez 168 çıktı. hep 215 lerde seyrediyordu. yapan arkadaşlar sadece bir hafta devam edeceklerse hafta bitiminde hemen bol yemeğe başlamasınlar. yavaş yavaş eklerlerse geri almazlar. ben de ömür boyu bu şekilde beslenmeyi düşünmüyorum. sadece kilo verme aşamasında böyle yapacağım. bir on kilo daha verdiğim zaman meyve de yemeğe başlayacağım. şu an eksik olan sadece o benim yediklerimin arasında. ekmek? o kadar önemli değil...bizim türklerin arasında alışkanlık olmuş. yurt dışında ekmek koymayan çok sofraya. bir tavsiyem daha olacak. salatayı yemekten önce yiyin. bekleyin 15 dakika geçsin etinizi sonra yiyin.yemek sırasında su içmeyin. midedeki özsuları seyrelmesin. yediklerinizi daha kolay hazmedersiniz. suyu yemek aralarında için. benden bu kadar...2,5 ayda 15 kilo vermiş oldum. daha 24 kilo vermem gerekiyor. ben devam ediyorum...hepinize bu yolda bol azimli bol başarılı günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…