5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

bugün 65,100 cikti hergün tartilmadan duramiyorum napimm.
Ben dün bir yumurta haslanmis iki dilim tahta ekmek.
Yesil cay, yagsiz 1 tane omlet, 1fincankahve yagsiz sütle. Disaridayken sekerim düstü kuru kayisi aldim, bes tane onu yedim. aksam eve gelincede 100 gr falan ciger, yaninda az lavasla ve maydonozla yedim. Yesil cay . 1.5l sanirim su icmisimdir toplam arada unuttugum caylarda var. Ve 10 da yattim kendimi iyi hissetmedigim icin bugünde biraz hastayim.

geçmiş olsun
dün ben de çok kötüydüm bu günde çok iyiyim diyemem ama düne göre iyiyim
alışana kadar 2 3 gün devam eder herhalde
ben zaten 10 günlük yapıcam işe yarayıp yaramamasına göre bakıcam

moonshine, 2,400 gr mı kaç günde verdin?

benim durum biraz karisik, gecen sayfada yazdim sanirim, ben 8 gün boyunca yaptim desem yalan olur aslinda örn. 2 gün tam uydum 3 gün bozdum 4ve5 iyi 6ve7 bozuldu buna ragmen 2 kilo verdim. sonra iki gün karisik diyet yaptim herseyden az az ve birgünde elma ibre oynamadi hic. iste bu pazar yine basladim et diyetine yarim kilo verdim iki günde. 65 e takildim bende uzun zamandir. Herhalde herkezin ugursuz bir sayisi var buda benimki :))
Yarin 64 küsürleri görürsem seytanin bacagini kirdim sayilir

dün tartılamadım ama bugün sabah tartıldığımda tam 70 i gösterdi bakalım kaç kilo vereceğim
5 günde 5 kilo diyor ama
keşke öyle birşey olsa
sebzeli 5 günde kaç kilo veriliyor acaba onu da hiç bilmiyorum

gider gibi geliyo diyeti uygulayan arkadaslar ulasmislar hedeflerine. Gecmis sayfalari okudunmu özellikle 60-70. sayfalari orada bir arkadas süper sonuclar almis.

2 haftada 9 kilo veren var sanırım hiç bozmadan.ama o kadar hızlı verince aynı hızla geri alma olasılığıda artıyor.çünkü vücut abondane oluyor.asıl vermesi değilde koruması önemli açıkşası ben bu hafta sırf et haftayada et ve sebze yaparak 5 kilo vermeyi hedefliyorum.çünkü 3 nisanda yakın arkadaşımızın düğünü var ve çok güzel olmalıyım :) sonrada 5 nisanda diyetisyene gitmeyi planlıyorum çünkü ben para vermeden boğazını tutamayanlardanım :çok üzgünüm:

hastalanıp yataklara düşünce mecburen ara verdim ilk 2 gün ne kadarda iyi gecmişti.toplam 2.2 kilo vermiştim.hastalığımın üstüne bir de regl olunca tatlı krizlerim tuttu (( yarın reglim bitiyor ve perşembe günü 0 dan başlıyorum diyete.

toplamda kaç kilo olmuş oldu 5 günde moonshine?

bende bu sabah 74,6 çıktım.sadece 300 gr farketmişim dünden beri.
ama sadece dün akşam yediğim çupra yarım kilo geliyordu :)) tabi yanında yediğim koca bi leğen ince kıyım roka salatasını saymıyorum bile

neyse bugün dünkü gibi abartmamaya karar verdim.sabah klasik 2 haşlanmış yumurta+pınar beyaz light+hindi füme 1 dilim+1 etimek yedim arada 3 kayısı kurusu yedim.
çalıştığım için öğlen dışardan tavuk şiş ve ayran söyliyeceğim akşamada haşlama yada ızgara kırmızı et yemeyi planlıyorum.

yarın daha iyi bir sonuç elde edeceğim inşallah :sm_cool:

toplamda kaç kilo olmuş oldu 5 günde moonshine?

bende bu sabah 74,6 çıktım.sadece 300 gr farketmişim dünden beri.
ama sadece dün akşam yediğim çupra yarım kilo geliyordu :)) tabi yanında yediğim koca bi leğen ince kıyım roka salatasını saymıyorum bile bilmiyorumkismile

neyse bugün dünkü gibi abartmamaya karar verdim.sabah klasik 2 haşlanmış yumurta+pınar beyaz light+hindi füme 1 dilim+1 etimek yedim arada 3 kayısı kurusu yedim.
çalıştığım için öğlen dışardan tavuk şiş ve ayran söyliyeceğim akşamada haşlama yada ızgara kırmızı et yemeyi planlıyorum.

yarın daha iyi bir sonuç elde edeceğim inşallah :sm_cool:

henüz 5 gün olmadi bugünüde saymamaliyim bu durumda 3 günde 1 kiloya yakin gitti. Aslinda daha önce yaptigim yarim yamalak diyetin zarari belkide. Vücudum soke olmadi sanirim bu ikinci basladigima
Pinor her gecen gün istahta azalma oluyor merak etme azaltirsin.

merhaba kızlar
valla bende gr oynamadı hala
yediklerimide yazdım gördünüz bir abartı yok
neden kilo veremiyorum ben ya
insan bu kadar aç kalıp nasıl kilo veremez biri bana şunun mantığını açıklayabilirmi

Üzüldüm Belitim bence iki gün daha bak yine farketmeyecekmi nede olsa elma diyetinden geldin. Diyetsiz baslasaydin daha cabuk sonuc alirdin.
Acaba senin durumun hani vücut alinan kaloriye göre kendini ayarliyormus ya öyle olmasin ? Anormal bir durum var yakimi azaltayim dermis metobolizma ama bundan cikis yolunu bende bilmiyorum. Bir diyetisyene danissan belki bir fikir verir.

slm kizlar acaba bu diyette,konserve ton baligi var ya yagsiz suda olanindan tavuk ve kirmizi etden haric,böyle bi denicem ben tabi normal yemeklerimi yicem ama cok az bi sekilde yani doymadamn kalkacam masadan bakalim verebilecekmiyim acaba...

belitim merhaba;
geçmişte okuduklarıma dayanarak soruyorum vücut ölçülerini ölçtün mü hiç? ya da kendin farkettin mi vücudunda bölgesel bir incelme? çünkü bazı kişilerde de tartıda fark olmamış ama vücudunda bölgesel incelmeler olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…