5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

Kızlar ben yarın 19 marttan itibaren 8 günlük bir diyete giriyorum.
*Aslında 4 gündür diyetteydim ama bugün dayanamayıp abur cubur yedim((((
*Hedefim 3 kilo sadece 3 kilo.
*Evde spor bisikletim var ve sabah akşam 1 saat spor yapıcam, yani günde 2 saat spor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelişmeleri paylaşıcam kızlar, nolur destek olun bana, yardımcı olun

Gelişmeleri paylaşıcam kızlar, nolur destek olun bana, yardımcı olun

pinky'cim başarılar..b kere hiç sıkıntıya sokma kendini rejimde olduğunu düşünme düşündükçe yiyesi geliyor insanın,en azından bana öyle oluyor.ben gecen hafta başladım (2.2 kg verdim) br de benim gece oturmalarım var malesef zaten gec saatlerde abur cubur yiyerek aldım ya bu kiloları da.regl dönemime girdim ve tatlı krizlerim tuttu az da olsa yedim malesef.bugün kaçamaksız yeniden başladım.
yaz geliyor tatlım bunu düşün giyinicez kuşanıcaz :) kışın kamufle edebiliosun kiloları ama yazın malesef.bir de benim işim gereği giyinmek durumundayım şık şık.yok kafayı taktım ben vericem kiloları.sende böyle düşün pinkycim kaydirigubbakcemile5

Herkese merhaba!!
Bu rejimi yapmaya 16 Martta basladim. Bugun 3. gunum simdiden 1,5 kg verdim.. Sormak istedigim sey; kabizlik icin neler yapabilirim? ya da aranizda bu rejim yuzunden kabiz olanlar var mi?
Cevabiniz icin tesekkurler!

Ya canım ayı bende akşam, gece aburcuburlarıyla aldım ya 49 kliyodum, son 1 yılda 53 oldum, tek isteğim 3 kilo vermek, tutamıyorum bende regl döneminde boğazımı, aburcubur, hele çikolataya hayır diyemiyordum.

Ama kesin kararlıyım canım bende. Bugün başlıyorum. 8 günde vericem 3 kilo, sıkı bir diyet olacak ama birden atmak istiyorum üzerimekileri ya canım. Gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi canım.kaydirigubbakcemile5

handesss tesekkur ederim cevabin icin, O ilacin Fransadaki dengini bulmam lazim o zaman yerimseniben

ve Pinky sana da tesekkurler amabu protein rejimi sirasinda o tarz seyler yemek yasak :1no2:

ayrica bu sabah tartildim sadece 100 gr gitmis... :gitme:
zayiflamam durdu mu ne oldu anlamadim :çok üzgünüm:

Herkese rejimlerinde bol sans!!

bende bugün gram oynama yok, hergecen gün daha az yemem ragmen. Sanirim vücudum su topladi tuzu kacirdim dün galiba bilekligimin izi cikmis baya koluma. Bugün sebzelere gecis günüm bakalim.

Herkese merhaba!!
Bu rejimi yapmaya 16 Martta basladim. Bugun 3. gunum simdiden 1,5 kg verdim.. Sormak istedigim sey; kabizlik icin neler yapabilirim? ya da aranizda bu rejim yuzunden kabiz olanlar var mi?
Cevabiniz icin tesekkurler!

canım benim sana tavsiyem ki ben öle yapıyorum ve çok şükür:Saruboceq:
bardakta suya dökülen magnezyum takviyelerinden al eczaneden hiçbir yan etkisi yok hatta ben emziriyorum...zaten magnezyum proteinlerin hazmı için gerekliymiş...

selam hanımlar.

diyete başladığımda motive olmak için 5 gün yapmıştım bu diyeti ve 4.2 kg gitmişti. şimdi sadece 2 gün yapıcam cmt pazar 1 kg gitsin diye.

yok 2 aşaması, yok perşembe yemeye devam etmesi falan diyet işinin pazarlanması sadece. kısa bir süre için metabolizma hızlandırmak için yapılır fazlası zarar ya da en azından gereksiz. protein artırıp yağ almamak yeterli yani.

ben sebzeleri yiyorum marul domates falan, yoğurt süt de ekliyorum. bakalım bu kiloda ne kadar gidecek o zaman yaptığımda 99 dum şimdi daha az gider herhalde.

hadi bakalım yazarım sonuçları.

bu arada yarın yiyeceğimi de yazayım. 350 gr tavuk göğüs var onu öğle ve akşam yiycem haşlayıp baharatlayıp ve yanında ayranla. domates salatalık marul filan yiycem acıktıkça.

pazar günü de light ton ve 1 biftek yemeyi düşünüyorum.

görüşmek üzere.

Son düzenleme:
bende bugün gram oynama yok, hergecen gün daha az yemem ragmen. Sanirim vücudum su topladi tuzu kacirdim dün galiba bilekligimin izi cikmis baya koluma. Bugün sebzelere gecis günüm bakalim.

moonshinecım hiç üzülme hayatım zaten asıl kilo diyetin sebze bölümünde veriliyormuş.sakın moralini bozma.yerimseniben

rica ederim magissa.bi arastır bakalım mutlaka bir dengi vardır ilacın.
ayrıca kilo kaybında bir durma var olarak nitelendirme durumunu.diyette asıl kilo verilen bölüm sebze+et bölümüymüş.o 5 güne gecince bakalım neler olacakyerimseniben

bugün 3.günüm sabah tartıldım 1.100 gr vermişim
geçtiğimiz iki günde hiç zorlanmadım
peynir yoğurt tavuk sabahları da 1 dilim kepek ekmeği tükettim
bir de 3 litreye yakın su içtim
5.günden sonra tartılınca haber veririm yine

moonshinecım hiç üzülme hayatım zaten asıl kilo diyetin sebze bölümünde veriliyormuş.sakın moralini bozma.yerimseniben

öylemi ? bunu bilmiyordum ümidimi kesmistim hos bugünde sadece 200 gr gitmis hastayim diye sporda yapamiyorum ki desem kas olusumundan dolayi, oda degil.

aklima hic yagsiz sebze yemegi gelmiyor, fikri olan varmi ?

Herkese tekrar merhaba!!
Cok iyi haberlerim var!
bugun protein + sebze döngusune basliyorum veeee bu sabah tartildigimda gordum ki, 5 gunde 2,6 kg vermisim!! Cooook mutluyum.. normalde sebze yemeye basladigimizda kilo vermemiz yavasliyor cunku su alimini arttiriyoruz vucutta. 5 gun sonra tekrar sirf protein yemeye basladigimda ne kadar zayifladigimi sizle paylasacagim !!! :lepi:

öylemi ? bunu bilmiyordum ümidimi kesmistim hos bugünde sadece 200 gr gitmis hastayim diye sporda yapamiyorum ki desem kas olusumundan dolayi, oda degil.

aklima hic yagsiz sebze yemegi gelmiyor, fikri olan varmi ?

canım yemek olarak değil de közlenmiş sebzeler hem etin yanına çok yakışıyor hem de yağsız oluyorlar tavsiye ederim özellikle kırmızı yeşil biberi...sabahları da mayd. dereotu marul yiyebilirsin...

merhaba arkadaşalar 4 gündür şehir dışındaydım ee haliyle rejim falan kalmadı
ara vermekten olsa gerek tekrar bu diyetle başlamak istemedim eski diyetime geri dönücem tekrar geri gelirim bakarsınız teşekkür ederim hepinize verdiğiniz destek için başarılar

ayriyeten internette yazdıgına göre:

kaybettiğiniz kiloyu korumak için
Aradan haftalar geçti, sonunda bütün fazlalıklarınızdan kurtuldunuz. Bu durumda diyetiniz sona erdi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü şimdi koruma aşaması başlıyor. Bu aşamanın ne kadar süreceğini ise kaybettiğiniz kilo x 4,5 formülüyle buluyorsunuz. Örneğin 15 kilo verdiyseniz 67 gün koruma diyeti yapmanız gerekiyor. Neler yiyebileceğinize gelirsek... Her gün sınırsız et, tavuk, deniz ürünleri, yağsız süt, yoğurt, peynir ve yumurta... Haftada altı gün; bir porsiyon meyve (muz, üzüm, kiraz hariç her türlü meyve), iki dilim kepekli ekmek, 40 gram normal peynir, kilo verme aşamasındaki sebzeler... Haftada iki kez birer porsiyon nişastalı gıdalar (patates, makarna vs), kuzu eti, tatlı... Bu aşamayı da geçtikten sonra artık yapmanız gereken tek şey var: Normal hayatınıza devam ederken haftada bir gün saf protein diyeti yapmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…