Gelişmeleri paylaşıcam kızlar, nolur destek olun bana, yardımcı olun
Herkese merhaba!!
Bu rejimi yapmaya 16 Martta basladim. Bugun 3. gunum simdiden 1,5 kg verdim.. Sormak istedigim sey; kabizlik icin neler yapabilirim? ya da aranizda bu rejim yuzunden kabiz olanlar var mi?
Cevabiniz icin tesekkurler![/QUOTE
magissa merhaba,
ilk önce tebrik ederim süpersin :)
forumun önceki sayfalarında bu sorun için debridat isimli bir ilaç önermişlerdi.bnde aynı sorunu yasıyorum ve bu ilacı kullanıyorum.işe yarıyor
sevgiler...
pinky'cim başarılar..b kere hiç sıkıntıya sokma kendini rejimde olduğunu düşünme düşündükçe yiyesi geliyor insanın,en azından bana öyle oluyor.ben gecen hafta başladım (2.2 kg verdim) br de benim gece oturmalarım var malesefzaten gec saatlerde abur cubur yiyerek aldım ya bu kiloları da.regl dönemime girdim ve tatlı krizlerim tuttu az da olsa yedim malesef.bugün kaçamaksız yeniden başladım.
yaz geliyor tatlım bunu düşün giyinicez kuşanıcaz :) kışın kamufle edebiliosun kiloları ama yazın malesef.bir de benim işim gereği giyinmek durumundayım şık şık.yok kafayı taktım ben vericem kiloları.sende böyle düşün pinkycim kaydirigubbakcemile5
Herkese merhaba!!
Bu rejimi yapmaya 16 Martta basladim. Bugun 3. gunum simdiden 1,5 kg verdim.. Sormak istedigim sey; kabizlik icin neler yapabilirim? ya da aranizda bu rejim yuzunden kabiz olanlar var mi?
Cevabiniz icin tesekkurler![/QUOTE
magissa merhaba,
ilk önce tebrik ederim süpersin :)
forumun önceki sayfalarında bu sorun için debridat isimli bir ilaç önermişlerdi.bnde aynı sorunu yasıyorum ve bu ilacı kullanıyorum.işe yarıyor
sevgiler...
Canım kabızlık için, kuru kayısı ya da kuru incir yiyebilirsin günde 2-3 tane, hem çok faydalı, hemde iyi geliyor gercekten. Haftada 1-2 öğün posali örneğin mercimek çorbası tüketebilirsin, ya da posalı meyveler.
Herkese merhaba!!
Cevabiniz icin tesekkurler!
bende bugün gram oynama yok, hergecen gün daha az yemem ragmen. Sanirim vücudum su topladi tuzu kacirdim dün galiba bilekligimin izi cikmis baya koluma. Bugün sebzelere gecis günüm bakalim.
handesss tesekkur ederim cevabin icin, O ilacin Fransadaki dengini bulmam lazim o zaman yerimseniben
ve Pinky sana da tesekkurler amabu protein rejimi sirasinda o tarz seyler yemek yasak :1no2:
ayrica bu sabah tartildim sadece 100 gr gitmis... :gitme:
zayiflamam durdu mu ne oldu anlamadim :çok üzgünüm:
Herkese rejimlerinde bol sans!!
moonshinecım hiç üzülme hayatım zaten asıl kilo diyetin sebze bölümünde veriliyormuş.sakın moralini bozma.yerimseniben
öylemi ? bunu bilmiyordum ümidimi kesmistim hos bugünde sadece 200 gr gitmishastayim diye sporda yapamiyorum ki desem kas olusumundan dolayi, oda degil.
aklima hic yagsiz sebze yemegi gelmiyor, fikri olan varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?