5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

vücut ölçülerimi almadım
ama görünüşte gerçekten büyük bir fark var
istediğim kiloya çok uzak olmama rağmen arkadaşlarım yeter artık daha fazla verme bunu koru yeter diyorlar
vücut kasmı yaptı acaba
sıkılaştım ama bunu tardıdamı göremiyorum böyle birşey olabilirmi?????

sağol canım
bende neler oluyor bilemiyorum
bu kadar aç kalıpta bunu tartıda görememek
inan çok can sıkıcı ama devam edicem
yılıpta bırakırsam bir daha böyle azimlenemem
ya tartı pes edecek yada o kiloları tutan vücudum başka alternatif yok kaydirigubbakcemile3

Handess tesekkürler canim bu ayin sonuna kadar 60 olmak istiyorum ondan sonraki haftada 58 hedefim , cokmu istiyorum ne :)

Belitim sen spor yapiyormusun ?
Benimde rahatsizligim bir gecsin full start veriyorum callaneticse insallah. Tartida ozaman daha az farkedecek ama olsun önemli olan görüntü.

merhaba arkadaşlar
ben de bugün başladım
sormak istediğim birşey var forumda 1 kaşık buğday kepeği ve 2 kaşık yulaf kepeği tüketilecek diyor
thedukandiet.org adresine baktığımda böyle birşey yazmıyor
yani buğday ve yulaf kepeğinin gerçekten serbest mi yani bu konuda emin miyiz
beni bilgilendirir misiniz?
hepinize kolay gelsin

Normal sartlarda eger geri almayacak kilolar veriyorsaniz hemen tartida belli olmaz..once vucut kuculur ..mevcut yaglar kas'a donustugu icin kilo da fazla oynama yapmaz ama giydiklerinizden anlarsiniz..Ama bu kas vucut gelisimciler gibi kas degil zaten oyle kas'i on yilda abca yaparsiniz

kizlar simdi tvde dinledim doktorum programinda bir besinle yapilan diyetlerin ne kadr zararli oldugundan bahsettiler basligi gorunce yazayim dedim kilo verildigini ancak hic saglikli olmadigini konustular

kizlar simdi tvde dinledim doktorum programinda bir besinle yapilan diyetlerin ne kadr zararli oldugundan bahsettiler basligi gorunce yazayim dedim kilo verildigini ancak hic saglikli olmadigini konustular

çok uzun süre yapılmadığı sürece bu tarz radikal diyetlerin zararı olduğunu düşünmüyorum
benim diyetisyenim de 3 gün karbonhidrat sonraki 3 gün protein diyeti veriyordu mesela
ama önemli olan süre bence
burda da 5 gün saf proteinden sonra zaten normal et+sebzeye geçiliyor

ben yabanci bir sitede okumustum yulaf kepegini mutlaka yiyin kabiz olmamak icin diyordu. Ben yiyorum Yogurtla günde bir kez genellikle arada aclik hisstettigimde tok tutuyor ayrica.

Bugün 400 gr daha gitmis , dün hastayim diye tavuk corbasi yapmistim annemin tarifiyle, iki tabak ictim valla :kedi:

benimde 200 gr gitmiş
ben ilkgün 1 kg gidince hergün öyle gidicek sanmıştım ama neyse genede bırakmıycam 4.günümdeyim toplamda 1,5 kg oldu 3 günde onu 2,5-3 kg a tamamlayabilsem bari :Saruboceq:

bu arada aralarda kuru kayısı (kabızlığa engel olmak için) akşamlarıda meyva yiyorum acaba onlardanmı veremiyorum bilgisi olan varmı? meyva proteinmidir karbonhidratmı? :uhm:

teşekkür ederim
en azından kahvaltıda yoğurt-yulaf iyi bir seçenek olacak

meyve karbonhidrat grubuna giriyor ayrıca meyvede şeker de olduğu için bu diyette olmaması gereken birşey
sonuç alıyorsanız size kalmış ama yememek daha iyi bir tercih olacaktır
benim bildiğim kadarıyla ilk iki aşamada meyve ve şeker yok ne yazık ki

merhaba kızlar desteğiniz için teşekkür ederim
çok sevinçliyim tartı68.5 i gösterdi

kabızlık problemi bende de var kaysı bu sorun için doğal bir ilaç ama bu diyete uygun olmadığını düşünüyorum
ben magnesıe calcınee diye bir ilaç(eczanelerde satılıyor toz)onu kullanıyorum elma topiğinde bir arkadaş önermişti 3saat içinde etkisini gösteriyor sancı falanda yapmıyor

hmmm bugün ve yarın meyva yemiyim ozaman bilmiyorumkismile

peki siz akşam yemeğinden sonra yatana kadar ne yiyorsunuz canınız birşey istemiyormu?

elma diyetindeyken o akşam krizlerini atlatmayı başardım
şimdi alıştım enson 8 de yiyorum çok acıkırsam 1 elma yiyorum yeşil elma

bence gayet iyi zaten ilk gün daha cok gidiyor. Bence meyva yeme bu diette yasak cünki seker iceriyor. Kuru kayisi yerine yulaf kepegini tercih et.

hmmm bugün ve yarın meyva yemiyim ozaman bilmiyorumkismile

peki siz akşam yemeğinden sonra yatana kadar ne yiyorsunuz canınız birşey istemiyormu?

istiyor canım tabiki de ama önemli olan da o zaten, istediğin halde yemeyeceksinsempatiksalakcinni

belitim tebriklerr ne kadar vermisoldun bu durumda 1.5 kg öyle degilmi ? bu cok güzel bir sonuc

teşekkür ederim evet 1.5 kg oldu önce üzdü ama şimdide sevindirdi böyle böyle gidecek demekki
aman fazla sabrımızı zorlamadan gitsinlerde nasıl giderlerse gitsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…