belitim merhaba;
geçmişte okuduklarıma dayanarak soruyorum vücut ölçülerini ölçtün mü hiç? ya da kendin farkettin mi vücudunda bölgesel bir incelme? çünkü bazı kişilerde de tartıda fark olmamış ama vücudunda bölgesel incelmeler olmuş.
Üzüldüm Belitim bence iki gün daha bak yine farketmeyecekmi nede olsa elma diyetinden geldin. Diyetsiz baslasaydin daha cabuk sonuc alirdin.
Acaba senin durumun hani vücut alinan kaloriye göre kendini ayarliyormus ya öyle olmasin ? Anormal bir durum var yakimi azaltayim dermis metobolizma ama bundan cikis yolunu bende bilmiyorum. Bir diyetisyene danissan belki bir fikir verir.
vücut ölçülerimi almadım
ama görünüşte gerçekten büyük bir fark var
istediğim kiloya çok uzak olmama rağmen arkadaşlarım yeter artık daha fazla verme bunu koru yeter diyorlar
vücut kasmı yaptı acaba
sıkılaştım ama bunu tardıdamı göremiyorum böyle birşey olabilirmi?????
kizlar simdi tvde dinledim doktorum programinda bir besinle yapilan diyetlerin ne kadr zararli oldugundan bahsettiler basligi gorunce yazayim dedim kilo verildigini ancak hic saglikli olmadigini konustular
merhaba arkadaşlar
ben de bugün başladım
sormak istediğim birşey var forumda 1 kaşık buğday kepeği ve 2 kaşık yulaf kepeği tüketilecek diyor
thedukandiet.org adresine baktığımda böyle birşey yazmıyor
yani buğday ve yulaf kepeğinin gerçekten serbest mi yani bu konuda emin miyiz
beni bilgilendirir misiniz?
hepinize kolay gelsin
ben yabanci bir sitede okumustum yulaf kepegini mutlaka yiyin kabiz olmamak icin diyordu. Ben yiyorum Yogurtla günde bir kez genellikle arada aclik hisstettigimde tok tutuyor ayrica.
Bugün 400 gr daha gitmis , dün hastayim diye tavuk corbasi yapmistim annemin tarifiyle, iki tabak ictim valla :kedi:
benimde 200 gr gitmiş
ben ilkgün 1 kg gidince hergün öyle gidicek sanmıştımama neyse genede bırakmıycam 4.günümdeyim toplamda 1,5 kg oldu 3 günde onu 2,5-3 kg a tamamlayabilsem bari :Saruboceq:
bu arada aralarda kuru kayısı (kabızlığa engel olmak için) akşamlarıda meyva yiyorum acaba onlardanmı veremiyorum bilgisi olan varmı? meyva proteinmidir karbonhidratmı? :uhm:
benimde 200 gr gitmiş
ben ilkgün 1 kg gidince hergün öyle gidicek sanmıştımama neyse genede bırakmıycam 4.günümdeyim toplamda 1,5 kg oldu 3 günde onu 2,5-3 kg a tamamlayabilsem bari :Saruboceq:
bu arada aralarda kuru kayısı (kabızlığa engel olmak için) akşamlarıda meyva yiyorum acaba onlardanmı veremiyorum bilgisi olan varmı? meyva proteinmidir karbonhidratmı? :uhm:
hmmm bugün ve yarın meyva yemiyim ozaman bilmiyorumkismile
peki siz akşam yemeğinden sonra yatana kadar ne yiyorsunuz canınız birşey istemiyormu?
hmmm bugün ve yarın meyva yemiyim ozaman bilmiyorumkismile
peki siz akşam yemeğinden sonra yatana kadar ne yiyorsunuz canınız birşey istemiyormu?
belitim tebriklerr ne kadar vermisoldun bu durumda 1.5 kg öyle degilmi ? bu cok güzel bir sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?