- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.121
İşte amaç bu bir ayda o bir çatal bi ısırıklar bize kaç kiloya mal oluyor onu görmekAy ben güveniyorum ama herseyden illaki 1 catal 1 kaşık tadarim yani. Mesela eşime tost yaptım bir ısırık aldım. O yüzden ben uzaktan seyredeyim sizi
İşte amaç bu bir ayda o bir çatal bi ısırıklar bize kaç kiloya mal oluyor onu görmek
Sadece 1 ay :)
Evde wifi varmi canim varsa youtube dan acablirsin canm bence kisin en gzeli leslie
Esin çok mu kilolu ki lahana diyeti yapıyor canim
Beni de ekle matildacım, ama şampiyon belli ikinci kim durumu var sankim :)
Ay canm ya bu senin kocan sana takmis seni balik etli begeniyo demkkiBen kendime güveniyorum ama kocama guvenmiyorum
aynen yaa ayse bizi gecerBeni de ekle matildacım, ama şampiyon belli ikinci kim durumu var sankim :)
Eki Görüntüle 1918424
Ben bugün toplamda 843 cal almışım hadi bilemedin 1000 cal olsun, buna rağmen de gitmezse napim artık yaa
protein tavan yapmis canimEki Görüntüle 1918424
Ben bugün toplamda 843 cal almışım hadi bilemedin 1000 cal olsun, buna rağmen de gitmezse napim artık yaa
Burda kazanan yok cnm kaybeden var 1 ayı kaçamaksız bitiren herkes kazanıyor :)Beni de ekle matildacım, ama şampiyon belli ikinci kim durumu var sankim :)
Hangi siteden yaptın bunuAy ne çok yağ almışım hepsi yoğurttanlight yoğurtta yemek istemiyorum ama yaa
protein tavan yapmis canimdur bende hesaplim bakim
Hangi siteden yaptın bunu
Ee kocasına güvenen gelsin madem :))Ben kendime güveniyorum ama kocama guvenmiyorum
Ay canm ya bu senin kocan sana takmis seni balik etli begeniyo demkki
aynen yaa ayse bizi gecer
Zaten doğal sonuç olarak kg da verilirKızlar yarış kilo verme konusunda değil sadece 1 ay kimler kaçamaksız dayanabilecek onlar kazanmış olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?