- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.141
E tabi haliyle :)Zaten doğal sonuç olarak kg da verilir
Benimkide bole
Baharatli bisey yemedm tavuk kofte yedm onuda drek ekledim zaten bitki caylarida hic kalori yok okadr brazdan menumu yazarmKız sen hiç bişi yemedin mi? Ben baharatına kadar seçtim, çayımı vs de ekledim.
Baharatli bisey yemedm tavuk kofte yedm onuda drek ekledim zaten bitki caylarida hic kalori yok okadr brazdan menumu yazarm
didemcim buda metona zarar ama biliyosun dimiBaharatli bisey yemedm tavuk kofte yedm onuda drek ekledim zaten bitki caylarida hic kalori yok okadr brazdan menumu yazarm
didemcim buda metona zarar ama biliyosun dimi
En az 900 almak gerekiyo meton un durmaması için dimi cnm ben de gerçi kalori saymıyorum ayşe ne ye derse onu yiyorumKatılıyorum matildacım.
En az 900 almak gerekiyo meton un durmaması için dimi cnm ben de gerçi kalori saymıyorum ayşe ne ye derse onu yiyorum
brazdan eklicem canm leslie yapicam yapim ole yazm dedmValla merak ettim menünü, yaz bakalım bi 500 cal bile değil
evet ama saf protein gunu doya doya yedm inanindidemcim buda metona zarar ama biliyosun dimi
Dükan amca aglicak banada çok kizacakBgunku menum safprotein gunu
Kahvalti
2 haslanmis ymurta
Kk light suzme peynir
Form cayi
Arada sutlu sekersiz nescafe
Haslanmis tavuk gogsu cok az
Aksam
3 tavuk kofte
3 kasik yogurt
1 bardak zero
Arada
Su
1 kupa form cay
1 kupa 5'i bi yerde
Sporu yazmim birazdan yapicam ole yazarmbu arada fatsecrete nescafeyi yazmayi unutmusum smdi hesaplarim tekrar
Yarin aysenin diyetine basliyorum dukana donememek uzeree elvedaaaa dukan amcaaaatoplight morordek inatettimolacak
Sen sp mi yaptın e tamam o zaman kalori niye hesapladın kibrazdan eklicem canm leslie yapicam yapim ole yazm dedm
evet ama saf protein gunu doya doya yedm inanin
Ayy askolsun canım yaa neden benım katkılarımlaa ben sadece regl olcagım için kazana dusesım var dedım kendımı suclu hıssettımmBu da yine bugünservey in katkıları ile meydana çıkan tamamen benim sallamasyon olan şekersiz yağsız kekim
sadece evdekilere yaptım sağlıklı şeyler yesinler diye
içerisinde
5 kuru kayısı
5 ceviz
20 fındık
1 yk chai
1 muz
2 yk bal
Bütün bu malzemeleri sütün içinde 30 dk kadar beklettim robota çektim. Içine 2 yumurta daha eleyip biraz daha robota çektim.
1 PKT vanilya
1 PKT kabartma tozu
25 gr kakao
2 yk tam buğday unu ekledim. Biraz koyu olunca süt ekleyerek kek kocamin elde ettim.
Ucundan tadına baktım.sekeri az gibi olunca 1 bardak ballı süt yapıp kekin üzerine döktüm vee yumsacik kek oldu
Eki Görüntüle 1918282
kırıldım canım sana haberın olsunBu da yine bugünservey in katkıları ile meydana çıkan tamamen benim sallamasyon olan şekersiz yağsız kekim
içerisinde
5 kuru kayısı
5 ceviz
20 fındık
1 yk chai
1 muz
2 yk bal
Bütün bu malzemeleri sütün içinde 30 dk kadar beklettim robota çektim. Içine 2 yumurta daha eleyip biraz daha robota çektim.
1 PKT vanilya
1 PKT kabartma tozu
25 gr kakao
2 yk tam buğday unu ekledim. Biraz koyu olunca süt ekleyerek kek kocamin elde ettim.
Ucundan tadına baktım.sekeri az gibi olunca 1 bardak ballı süt yapıp kekin üzerine döktüm vee yumsacik kek oldu
Eki Görüntüle 1918282
daha cok aglarrrDükan amca aglicak banada çok kizacak
wendi hesaplinca kiskandim bende hesaplim dedmSen sp mi yaptın e tamam o zaman kalori niye hesapladın ki
Ayy askolsun canım yaa neden benım katkılarımlaa ben sadece regl olcagım için kazana dusesım var dedım kendımı suclu hıssettımmbısey de demedım hıc tatlı adı da yazmadım kı hatta agzıma bıle surmedım bugunnn
kırıldım canım sana haberın olsun
Bu da yine bugünservey in katkıları ile meydana çıkan tamamen benim sallamasyon olan şekersiz yağsız kekim
içerisinde
5 kuru kayısı
5 ceviz
20 fındık
1 yk chai
1 muz
2 yk bal
1 PKT vanilya
1 PKT kabartma tozu
25 gr kakao
Eki Görüntüle 1918282
Bu aralar takim fazlami sessiz ne
Eki Görüntüle 1918424
Ben bugün toplamda 843 cal almışım hadi bilemedin 1000 cal olsun, buna rağmen de gitmezse napim artık yaa
Ay ne çok yağ almışım hepsi yoğurttanlight yoğurtta yemek istemiyorum ama yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?