Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin hanimlar hafta sonu sinavi beni pert etti buz gibi sogukta sinava gidince hastalandm alisik olmayinca
Pazartesi +700 cikmistim hafta sonu pogaca yemek zorunda kaldigimdan

Yilbasi listesi iyi fikir matilda34 ben katilamycam ama haftya kesin mezun oluyom cunkusize basarilar

gunaydin canim kuru dut ve 2.5 su bardagi kadar sut elkledim. Boyle saglikli tarifler yapacam yiyecem ama koruma donemin de kilo verme surecinde yavaslama yaptigini dusunuyorum. Bakalim hedefime ulasmak istiyorum 2 ay sonra....

Merhaba kızlar, kızımı sabah doktora götürdüm, çok şükür yerinde doğru şekilde kaynıyo bakalım, 15 gün duracak bandajı, sonra bi daha kontrol inşallah.

Bende artılarımı atmış vaziyetteyim, beni beklesin inşallah eksiler

Bu şekilde devam edicem inşallah, eşim de 2. Tur lahanaya başladı, evde tam bir diyet havası esiyor, kilo verdikçe Mutlu oluyoruz

ben sirkelendim kendime geldim sende ole yap canim

canik cok gecmis olsun tekrar yavrum insallah cabucak iyilesir
Ne kadr gzel keske benimle diyet yapan olsa evde bu seni dahada motive etmesi lazm aslinda cumaya gzel bi eksiyle gelicegine eminim ben canim

Allah daim etsin canım inşallah

Grupta gündüz bi sessizlik oluyo gece giren çıkan daha fazla oluyo gibi geldi bana ebrusonmez mesela senle hiç karşılaşmıyoruz

aman nazar değdi bize bence, çenesi düşük takımdık, kaçtı herkesler, kaptanlar da dahil

naber canım, nasıl gidiyo diyet? atağı bitirip neye başladın?

aman nazar değdi bize bence, çenesi düşük takımdık, kaçtı herkesler, kaptanlar da dahil

naber canım, nasıl gidiyo diyet? atağı bitirip neye başladın?

ben yeniden atağa başladım ama saf protein yapmak çok zor oluyo yaa akşam illa ki bi ıspanak, karnabahar, lahana oluyo ki hiç dayanamıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…