- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.161
canım ellerine sağlık.. çok güzel olmuş @servey kız sende ne güzel bişeye sebep olmuşum dicene alınıyonne güzel sağlıklı bir tarif işte. Ortalama olarak bu tepsi 1129 kalori kaç dilim çıktıysa dilim başına kalorisi hesaplanabilir. bi de ilk başta ne kadar sütün içinde beklettin o sütü de kullandın mı bilmediğimden o sütü eklemedim tabi onu da eklersek biraz daha kalori artar
Eki Görüntüle 1918527
bu aralar bi motivasyon düşüklüğü var bende de öyle eskiden diyet yaparken her yediğimi fotoğraflar hesabıma yüklerdim şimdi bi mayışığım yaniama bu sabah çektim inşallah devam ederim böyle
valla ben kendime güvenmiyorumhele ki medusayı karşıma hiç almam ama kaçamak yapmamaya çalışıcam inşallah
canım menündeki karbonhidrat oranı harika bence hergün bu rakamı tutturursan kilo vermemen mümkün değil
canım ilinizin yerel markalarını kullan bu ulusal markaları kullanma. yerel markalar daha az yağlı oluyor. hatta bizim burda bitanesi var dukana bile uygun
Bende mezun olcam dedikce burda kaldim
Kontrol ettin mi kg dünkü doğru muKal kal gitme :) Kiz bu işin bi de koruması var yani
Kontrol ettin mi kg dünkü doğru mu
ben sirkelendim kendime geldim sende ole yap canimcanım ellerine sağlık.. çok güzel olmuş @servey kız sende ne güzel bişeye sebep olmuşum dicene alınıyonne güzel sağlıklı bir tarif işte. Ortalama olarak bu tepsi 1129 kalori kaç dilim çıktıysa dilim başına kalorisi hesaplanabilir. bi de ilk başta ne kadar sütün içinde beklettin o sütü de kullandın mı bilmediğimden o sütü eklemedim tabi onu da eklersek biraz daha kalori artar
Eki Görüntüle 1918527
bu aralar bi motivasyon düşüklüğü var bende de öyle eskiden diyet yaparken her yediğimi fotoğraflar hesabıma yüklerdim şimdi bi mayışığım yaniama bu sabah çektim inşallah devam ederim böyle
valla ben kendime güvenmiyorumhele ki medusayı karşıma hiç almam ama kaçamak yapmamaya çalışıcam inşallah
canım menündeki karbonhidrat oranı harika bence hergün bu rakamı tutturursan kilo vermemen mümkün değil
canım ilinizin yerel markalarını kullan bu ulusal markaları kullanma. yerel markalar daha az yağlı oluyor. hatta bizim burda bitanesi var dukana bile uygun
canik cok gecmis olsun tekrar yavrum insallah cabucak iyilesirMerhaba kızlar, kızımı sabah doktora götürdüm, çok şükür yerinde doğru şekilde kaynıyo bakalım, 15 gün duracak bandajı, sonra bi daha kontrol inşallah.
Bende artılarımı atmış vaziyetteyim, beni beklesin inşallah eksiler
Bu şekilde devam edicem inşallah, eşim de 2. Tur lahanaya başladı, evde tam bir diyet havası esiyor, kilo verdikçe Mutlu oluyoruz
Merhaba kızlar, kızımı sabah doktora götürdüm, çok şükür yerinde doğru şekilde kaynıyo bakalım, 15 gün duracak bandajı, sonra bi daha kontrol inşallah.
Bende artılarımı atmış vaziyetteyim, beni beklesin inşallah eksiler
Bu şekilde devam edicem inşallah, eşim de 2. Tur lahanaya başladı, evde tam bir diyet havası esiyor, kilo verdikçe Mutlu oluyoruz
Grupta gündüz bi sessizlik oluyo gece giren çıkan daha fazla oluyo gibi geldi banaebrusonmez mesela senle hiç karşılaşmıyoruz
aman nazar değdi bize bence, çenesi düşük takımdık, kaçtı herkesler, kaptanlar da dahil
naber canım, nasıl gidiyo diyet? atağı bitirip neye başladın?
Aynen cnmyaaa ben takımın bu halini hiç sevmedim, eskiden yetişemezdik konuşmalara
Sendemi kaybettikaman nazar değdi bize bence, çenesi düşük takımdık, kaçtı herkesler, kaptanlar da dahil
Nilsub toplayıp götürdü herkesi kaptansiz gemi olurmuaman nazar değdi bize bence, çenesi düşük takımdık, kaçtı herkesler, kaptanlar da dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?