Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben yeniden atağa başladım ama saf protein yapmak çok zor oluyo yaa akşam illa ki bi ıspanak, karnabahar, lahana oluyo ki hiç dayanamıyorum bende
Sen gel benim diyeti yap aynı yemekleri surekli yemekte duraklatiyo bugün biz chai ekledim menuye çok iyi geldi
T tatlitambak uyuyormusun menuye

aman nazar değdi bize bence, çenesi düşük takımdık, kaçtı herkesler, kaptanlar da dahil

naber canım, nasıl gidiyo diyet? atağı bitirip neye başladın?

canım ben de atağı bitirip hafta sonu batıranlardanım. o kadar yaptığım atağa öğle arası verdiğim yemek paralarına yazık yani

ben artık sabahları evde kahvaltı yapmayı bıraktım çünkü üşeniyorum çok. işe gelince 8-8.30 gibi 1 sade türk kahvesi 1 pors. meyve ve 1 avuç kuruyemişle kahvaltı yaptım bugün. hatta kuruyemişi arada içtiğim bitki çayıyla yedim bu sefer. öğlen yemekhanede yiyorum. bugün mezgit vardı yumurtalı pane ile kaplanmış sanırım kızartmaydı içini yedim bi de mercimek çorbası. helva yerine de salata aldım güzel bi menü oldu. akşama da proteinli salata yapıcam. eşimle böyle bi karar aldık artık akşamları proteinli salata yicez yanında ayran ya da yoğurt olacak. eşimin de bana katılacak olması iyi oldu. ve akşam yemeğinden sonra tarçınlı süt ve biraz çiğ kuruyemiş dışında hiçbir şey almicam ağzıma. işte bu benim için başarması en zor şey gündüz her şey iyi gidiyor zaten ama akşam mahvediyorum hafta sonu zaten görseniz sanki 48 kiloyum nasıl kendimde hak görüyorsam o kadar şeyi yemeyi

hayır işin ucunda çocuk var yani.. sinir oluyorum kendime geçen atakta zeytin yedim diye bütün gece ağladım eşime de diyeti bozdum diyemedim adam korktu valla. neden ağlıyorsun diyo yok bişey psikolojim bozuldu diyorum. bi de bana bebek telefonunu aldı diye mi ağladın dedi içim acıdı valla daha çok ağladım baya bi hayatımda ne varsa kafaya takıyorum öyle olunca iyice psikolojim bozuluyor gerçekten de

ama ne oldu ertesi gün 32 tane zeytin yedim ya benden olmuyo gerçekten eski mesajlarımı okuyorum eski topiklerime bakıyorum hep kararlıyım hep bişey hep bozuyorum ama hep!!! bi tek evlenmeden önce çok sıkı diyet yaptım o da 1,5 yılda 40 kilo verdim yani millet 9 ayda veriyor düşünün en sıkısı o yani.. yok bende irade yok o güç yok ben yemek yemenin esiri olmuşum

canım kendini çok hırpalıyosun bence, biraz rahat bıraksan kendini daha mı iyi olursun ki? öncelikle bi endokrine git kesinlikle, sen irade diyosun ama bence vucudun seni rahat bırakmıyo, insülin direncin mi var, başka bi sıkıntın mı var çözülsün..

bence bi de bi psikologla da konuş derim, zaten sağlıkçısın sen bildiğim kadarıyla, benden iyi bilirsin, bak kendin farkındasın herşeyin ama yapamıyorum diyip daha çok hırpalıyosun kendini.

Grupta gündüz bi sessizlik oluyo gece giren çıkan daha fazla oluyo gibi geldi bana ebrusonmez mesela senle hiç karşılaşmıyoruz
Canım 3 gündür uğrayamadım.Dün misafirliğe gittim. Ta akşam geldim sonrada yemek falan uğrayamadım.Bugunde temizlik yaptım

Kusura bakma ortim ya seni yalnız bıraktım. 59 görüldü mü bakalım.

ay sorma kuzum daha göremedim ama en kısa sürede görücem eminim, yeni yöntemler deniyorum bakalım.. kış geldi dip köşe temizlik derdine mi düştün sen, baharda yaparız boşver ya

yok sağlıkçı değilim de memurum ben ama çok sağlıkçı tanıdığım var üniversite hastanesine gidicem orada tüm testleri yapıyorlarmış

Canım 3 gündür uğrayamadım.Dün misafirliğe gittim. Ta akşam geldim sonrada yemek falan uğrayamadım.Bugunde temizlik yaptım

kolay gelsin arkadaşım.. bizleri de unutma ama

yaaa ben takımın bu halini hiç sevmedim, eskiden yetişemezdik konuşmalara
aynen ya bende gelip gidip bakiyorum ne alinti ne bi msj hic bsey yok iade smdi grdim baktm sen varsn sadece takimin kaptanlari ortalikta yokki 3 5 kisiyle olmuyo nese sakin ol sende kafayi bulma daha 59 lari grucen
O degilde ayse sana yetisicek haberin olsun

Bugün çok yoğun geçiyor akşama gelirim inşallah
azaydidem wendy T tatlitambak medusa38
Öptüm sizi canlarım gözüm üstünüzde hııı:))
bende hic kacamak yok tutuyorum bogazimi

Canım sakın böyle düşünme hepimiz hayatımızda zor dönemlerden geçiyoruz.Bazen hiçbirşeyi başaramayacağımızı düşünüyoruz..Ama geçip gidiyor.

Bende iradesi çok sağlam bi insan değilim. Hatta gruptan 3 gün koptum + 2lerle döndüm. Ama bazen geçmişi silip yeniden başlamak lazım..

Hala geçen yediğin zeytinleri düşünüyorsun.. Unut gitsin.Bu kadar üzülmeye değer mi??
Zamanı geri getirebilir misin??
Hayırr getiremessin..
O zaman üzülüp dövünmek, yapamıyorum demek yerine yeni bi sayfa aç..
Ve bi kaçamakta pes etme.. Olmamış gibi yeniden başla..
Kaçamaklar seni diyetten soğutmasın.. Bilakis daha da bağlasın.. Arada istediğimi yiyebiliyorum ama yinede kilo veriyorum diye düşünmelisin..
Bu seni daha da motive etmelii.
Geçmişini okumayı bırak..Yarına bak.. Ne kadar diyeti bozduğuna değil bu iradesizliğe rağmen ne kadar başardığına odaklan..
Unutma irademizi güçlendirmek bizim elimizde..
Hamilelikteki fotoğraflarını iş yerine götürüp sürekli görebileceğin bi yere koymalısın.Böylece canın her kaçamak istediğinde hamileliği ne kadar çok özlediğini hatırlamış olursun...
Daha çok yazacam ama sıkmaktan korkuyorum..

Rakibeme katılıyorum candy_candy
Bencede biraz akışına bırak..
Hem hayattaki tek mutluluk veren şey zayıf olmak mı??
Seni çok seven bi eşin var.Çok tatlı bi kızın.Yolunda giden bi işin.. Seni seven ailen var..
Ya hiçbiri olmasaydı.. Düşünsene evsiz işsiz ve kimsesiz olduğunu..
Zayıf olmak neye yarayacaktı..
Bende zayıflamanı, kendini iyi hissetmeni canı gönülden istiyorum ama hayattaki tek gayemiz bu değil.. Bu seni mutsuz etmesin lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…