- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.181
Sen gel benim diyeti yap aynı yemekleri surekli yemekte duraklatiyo bugün biz chai ekledim menuye çok iyi geldiben yeniden atağa başladım ama saf protein yapmak çok zor oluyo yaaakşam illa ki bi ıspanak, karnabahar, lahana oluyo ki hiç dayanamıyorum bende
Sendemi kaybettik
Bugün çok yoğun geçiyor akşama gelirim inşallah
azaydidem wendy T tatlitambak medusa38
Öptüm sizi canlarım gözüm üstünüzde hııı:))
napçam yanlız başıma, kaybettiniz valla
senin hatrına kaçamak yok
aman nazar değdi bize bence, çenesi düşük takımdık, kaçtı herkesler, kaptanlar da dahil
naber canım, nasıl gidiyo diyet? atağı bitirip neye başladın?
canım ben de atağı bitirip hafta sonu batıranlardanım. o kadar yaptığım atağa öğle arası verdiğim yemek paralarına yazık yani
ben artık sabahları evde kahvaltı yapmayı bıraktım çünkü üşeniyorum çok. işe gelince 8-8.30 gibi 1 sade türk kahvesi 1 pors. meyve ve 1 avuç kuruyemişle kahvaltı yaptım bugün. hatta kuruyemişi arada içtiğim bitki çayıyla yedim bu sefer. öğlen yemekhanede yiyorum. bugün mezgit vardı yumurtalı pane ile kaplanmış sanırım kızartmaydı içini yedim bi de mercimek çorbası. helva yerine de salata aldım güzel bi menü oldu. akşama da proteinli salata yapıcam. eşimle böyle bi karar aldık artık akşamları proteinli salata yicez yanında ayran ya da yoğurt olacak. eşimin de bana katılacak olması iyi oldu. ve akşam yemeğinden sonra tarçınlı süt ve biraz çiğ kuruyemiş dışında hiçbir şey almicam ağzıma. işte bu benim için başarması en zor şeygündüz her şey iyi gidiyor zaten ama akşam mahvediyorum hafta sonu zaten görseniz sanki 48 kiloyum nasıl kendimde hak görüyorsam o kadar şeyi yemeyi
hayır işin ucunda çocuk var yani.. sinir oluyorum kendime geçen atakta zeytin yedim diye bütün gece ağladım eşime de diyeti bozdum diyemedim adam korktu valla. neden ağlıyorsun diyo yok bişey psikolojim bozuldu diyorum. bi de bana bebek telefonunu aldı diye mi ağladın dediiçim acıdı valla daha çok ağladım baya bi hayatımda ne varsa kafaya takıyorum öyle olunca iyice psikolojim bozuluyor gerçekten de
ama ne oldu ertesi gün 32 tane zeytin yedimya benden olmuyo gerçekten eski mesajlarımı okuyorum eski topiklerime bakıyorum hep kararlıyım hep bişey hep bozuyorum ama hep!!! bi tek evlenmeden önce çok sıkı diyet yaptım o da 1,5 yılda 40 kilo verdim yani millet 9 ayda veriyor düşünün en sıkısı o yani.. yok bende irade yok o güç yok ben yemek yemenin esiri olmuşum
Ben bi temizliğe düştüm ki sormayın.Huhu kayıp aranıyor ilanı
T tatlitambaknilsub ebrusonmez toz-pembe @Pdr93 toplight morordek inatettimolacak nerdesiniz
Canım 3 gündür uğrayamadım.Dün misafirliğe gittim. Ta akşam geldim sonrada yemek falan uğrayamadım.Bugunde temizlik yaptımGrupta gündüz bi sessizlik oluyo gece giren çıkan daha fazla oluyo gibi geldi banaebrusonmez mesela senle hiç karşılaşmıyoruz
Kusura bakma ortim ya seni yalnız bıraktım. 59 görüldü mü bakalım.ebrusonmez orticim nerdesin?
Kusura bakma ortim ya seni yalnız bıraktım. 59 görüldü mü bakalım.
canım kendini çok hırpalıyosun bence, biraz rahat bıraksan kendini daha mı iyi olursun ki? öncelikle bi endokrine git kesinlikle, sen irade diyosun ama bence vucudun seni rahat bırakmıyo, insülin direncin mi var, başka bi sıkıntın mı var çözülsün..
bence bi de bi psikologla da konuş derim, zaten sağlıkçısın sen bildiğim kadarıyla, benden iyi bilirsin, bak kendin farkındasın herşeyin ama yapamıyorum diyip daha çok hırpalıyosun kendini.
Canım 3 gündür uğrayamadım.Dün misafirliğe gittim. Ta akşam geldim sonrada yemek falan uğrayamadım.Bugunde temizlik yaptım
aynen ya bende gelip gidip bakiyorum ne alinti ne bi msj hic bsey yok iade smdi grdim baktm sen varsn sadece takimin kaptanlari ortalikta yokki 3 5 kisiyle olmuyoyaaa ben takımın bu halini hiç sevmedim, eskiden yetişemezdik konuşmalara
bende hic kacamak yok tutuyorum bogazimiBugün çok yoğun geçiyor akşama gelirim inşallah
azaydidem wendy T tatlitambak medusa38
Öptüm sizi canlarım gözüm üstünüzde hııı:))
Canım sakın böyle düşünme hepimiz hayatımızda zor dönemlerden geçiyoruz.Bazen hiçbirşeyi başaramayacağımızı düşünüyoruz..Ama geçip gidiyor.canım ben de atağı bitirip hafta sonu batıranlardanım. o kadar yaptığım atağa öğle arası verdiğim yemek paralarına yazık yani
ben artık sabahları evde kahvaltı yapmayı bıraktım çünkü üşeniyorum çok. işe gelince 8-8.30 gibi 1 sade türk kahvesi 1 pors. meyve ve 1 avuç kuruyemişle kahvaltı yaptım bugün. hatta kuruyemişi arada içtiğim bitki çayıyla yedim bu sefer. öğlen yemekhanede yiyorum. bugün mezgit vardı yumurtalı pane ile kaplanmış sanırım kızartmaydı içini yedim bi de mercimek çorbası. helva yerine de salata aldım güzel bi menü oldu. akşama da proteinli salata yapıcam. eşimle böyle bi karar aldık artık akşamları proteinli salata yicez yanında ayran ya da yoğurt olacak. eşimin de bana katılacak olması iyi oldu. ve akşam yemeğinden sonra tarçınlı süt ve biraz çiğ kuruyemiş dışında hiçbir şey almicam ağzıma. işte bu benim için başarması en zor şeygündüz her şey iyi gidiyor zaten ama akşam mahvediyorum hafta sonu zaten görseniz sanki 48 kiloyum nasıl kendimde hak görüyorsam o kadar şeyi yemeyi
hayır işin ucunda çocuk var yani.. sinir oluyorum kendime geçen atakta zeytin yedim diye bütün gece ağladım eşime de diyeti bozdum diyemedim adam korktu valla. neden ağlıyorsun diyo yok bişey psikolojim bozuldu diyorum. bi de bana bebek telefonunu aldı diye mi ağladın dediiçim acıdı valla daha çok ağladım baya bi hayatımda ne varsa kafaya takıyorum öyle olunca iyice psikolojim bozuluyor gerçekten de
ama ne oldu ertesi gün 32 tane zeytin yedimya benden olmuyo gerçekten eski mesajlarımı okuyorum eski topiklerime bakıyorum hep kararlıyım hep bişey hep bozuyorum ama hep!!! bi tek evlenmeden önce çok sıkı diyet yaptım o da 1,5 yılda 40 kilo verdim yani millet 9 ayda veriyor düşünün en sıkısı o yani.. yok bende irade yok o güç yok ben yemek yemenin esiri olmuşum
Rakibeme katılıyorumcanım kendini çok hırpalıyosun bence, biraz rahat bıraksan kendini daha mı iyi olursun ki? öncelikle bi endokrine git kesinlikle, sen irade diyosun ama bence vucudun seni rahat bırakmıyo, insülin direncin mi var, başka bi sıkıntın mı var çözülsün..
bence bi de bi psikologla da konuş derim, zaten sağlıkçısın sen bildiğim kadarıyla, benden iyi bilirsin, bak kendin farkındasın herşeyin ama yapamıyorum diyip daha çok hırpalıyosun kendini.
Ne bileyim ya yapayım dedim ama iş çok..ay sorma kuzum daha göremedim ama en kısa sürede görücem eminim, yeni yöntemler deniyorum bakalım.. kış geldi dip köşe temizlik derdine mi düştün sen, baharda yaparız boşver ya
Unutmam kiiyok sağlıkçı değilim de memurum ben ama çok sağlıkçı tanıdığım varüniversite hastanesine gidicem orada tüm testleri yapıyorlarmış
kolay gelsin arkadaşım.. bizleri de unutma ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?