Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynı sistem canım:))
Bu haftaki toplam kilonuzdan geçen haftaki toplam kilonuzu çıkarıyorsun. Çıkan sonucu 100 ile çarpıp geçen haftaki kilonuza bölüyorsun :)

canım şimdi hesapladım doğru çıktı eline sağlık bana çok yardım ettin bugün teşekkür ederim şimdi bu paylaşımı kalliste ablammı yapacak nasıl olacak bundan sonrası

canım şimdi hesapladım doğru çıktı eline sağlık bana çok yardım ettin bugün teşekkür ederim şimdi bu paylaşımı kalliste ablammı yapacak nasıl olacak bundan sonrası

Canım, istersen ben yaparım, istersen de pratik olsun diyorsan birlikte yapalım. Sana anlatayım :))) Benim için farketmez :)

Canım, istersen ben yaparım, istersen de pratik olsun diyorsan birlikte yapalım. Sana anlatayım :))) Benim için farketmez :)

bende öğrenirsem çok iyi olur çünkü haftaya yalnız kalabilirim kalliste ablam olmayacak büyük ihtimalle şimididen bileyim anlatırsan çok mutlu olurum sağol opuyorumnanaktan

şimdi canım, paylaşım alanında kilo bildirimini en son ben eklemişim. Oraya alıntı yap de. Başındaki quote... ve sonundaki quote... yazılarını sil. 2. takımın altına gel. Enter tuşu ile bir boşluk aç.
Daha sonra 5. takım sayfamızda bir önceki sayfada benim hazırladığım sizin cuma bildiriminizin olduğu mesajı alıntı yap, başındaki quote... ile sonundaki qoute... kısımlarını sil
Kopyala ve paylaşım alanında 2. takımın altına yapıştır.

CUMA YARIŞMASI 163.ETAP SONUÇLARI
25 HAZıRAN - 2 TEMMUZ

5.TAKIM 163.ETAP

tombili ( 77.7 ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
ferihann( 95.0 / 93.0 / 2 / 2.10% )
honeybaby ( 66.4 / 66.0 / 0.4 / 0.60% )
banucan4( 84.0) (geri dönmek üzere ayrıldı)

5. TAKIM TOPLAM KıLO ( 161.4 / 159 / 2.4 / 1.48% )

süpersin. Şimdi aynı şekilde paylaşım alanına bunu kopyala :)

Sanırım karmaşık anlattım, ferhanı kaçırdım :)))

Ferşhancım, bu hafte ben paylaşıma koyayım. Bu hafta giriş olmuş olsun cnaım :)))))))

Sanırım karmaşık anlattım, ferhanı kaçırdım :)))

Ferşhancım, bu hafte ben paylaşıma koyayım. Bu hafta giriş olmuş olsun cnaım :)))))))

kusura bakma canım yaa tam sayfaları açtım önüme senin anlattığın gibi paylaşıyordum ki bilgisayara dondu bir saatir onunla uğraşıyorum sanada ayıp oldu o kadar uğraştın bana anlatmak için sen yaptın sanırım paylaşımı çok teşekkür ederim canım bugün çok zahmet verdim sana ama anlattığın şekilde not edip önümüzdeki hafta yapıcam inşallah Allah izin verirse aksilik terslik olmaz inşallah bugün panik yaptığımdanmıdır nedir hiç sorun çıkarmayan bilgisayar bile sorun çıkardı normalde sakin olan iş yerim sabahtan beri gelen gidenden doğru dürüst boş kalamadı yani hep terslik üstüste geldi ama çok yardım ettin bana çok teşekkür ederim .opuyorumnanaktan

beni unuttunuz bnmde kikom :61bilmiyorumkismile

hatırlatmıştım sanırım canım cuma günleri saat 12 ye kadar bildirim yapılması gerekiyor bu hafta listeye girmediniz yeni üyeler olarak ama önümüzdeki hafta listeye geçeceksiniz gecikmeden kilonu bildirmelisin paylaşım yapmayan ve kilo bildirim saatlerine dikkat etmeyenler listeye alınmayacaktır bunlara dikkat etmenizi rica ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…