- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.181
Karatayda kilo verme aşamasında meyve yok aslında ama ben tüp bebek sürecinde olduğum için sanki yemezsem vitaminsiz kalırım kuşkusundan yiyorum. Kilo koruma aşamasında sınırlı ve kahvaltı da tavsiye ediliyor.Karatay güzelde sırf kuruyemiş miktarlarını kaciririm diye yapmamıştım karatay da meyvede yenmiyordu sanki Dukan gibi benziyorlar aslında ama dukan yagi kısıtlıyor karatay da izinlileri var tam uygularsan belki daha iyi kilolar verirsin
Bunun için doktoruna danisip takviye vitamin al istersen meyveyi sabah saatlerinde ve öğleden sonraya kalmadan yemek lazim az şekerli meyveleri secersin Karatay kiziyo şekereKaratayda kilo verme aşamasında meyve yok aslında ama ben tüp bebek sürecinde olduğum için sanki yemezsem vitaminsiz kalırım kuşkusundan yiyorum. Kilo koruma aşamasında sınırlı ve kahvaltı da tavsiye ediliyor.
Evet Karatay ve şeker düşmanlığıİyi geceler
Bunun için doktoruna danisip takviye vitamin al istersen meyveyi sabah saatlerinde ve öğleden sonraya kalmadan yemek lazim az şekerli meyveleri secersin Karatay kiziyo şekere
Ne demek adam yerine konmamak sadece yoğunum bu ara başka şeylerle uğraşıyorum menü yazmasamda bırakıp gidecek değilim cumaya eksi gelicem dikkat ediyorum..
her paylasiminin altindaki tum yorumlari okudum, seker ve hipoglisemi hastalari ogle ve aksam arasinda tostla ara ogun yapabilirler demis, emzirme kontenjaniyla onu sabaha ekledim.Hihh kabak detoksu yapıp tost yiyorsun ekmek yok ki o detoksta
bakalim artik keyfim ne isterseSabah tartil bakalım beklediğini gibi değilse farklı bir menü yap
Sabah yumurta salatası yap
Öğlen içinde protein olan bir yemek
Aksam kabak yemeği illa yiyecek sen yanında yoğurt salata bayag bi hafif olur
super ya bu vicdan corbasini sinirsiz mi iciyorsun monisim?iyi geceler
menüm:
uyanınca
1 bardak su
sabah
2.y.k lor,pul biber, sumak
2 ç.domates
maydanoz
yeşil çay
ara
T.kahvesi
öğle
vicdan çorbası
kabaklı cacık
Ç.otu y.
ara
Yeşil çay
2kuru kayısı
ara
Türk kahvesi
akşam
vicdan çorbası
karnabahar yemeği
Ara
1 aktivia
1d ananas
sıcak su
su:3 litre
spor:1,5 saat yürüyüş
yavrum aaay hemen neden geriliyorsunnNe demek adam yerine konmamak sadece yoğunum bu ara başka şeylerle uğraşıyorum menü yazmasamda bırakıp gidecek değilim cumaya eksi gelicem dikkat ediyorum..
Haklısın belki bu ara yazmadım ama geçen gün ki msj yok listeden çıkaralım falan demiştin bilerek cevap vermedim çıkarmak istersen bu cuma çıkar
Ya Allah aşkına başka yerlere çekmeyin ben mördak görevini yapmıyor mu dedim yada menü yazmak önemli değil mi dedim müsait olamadım girip okudum ama pek cevap veremedim dedimher paylasiminin altindaki tum yorumlari okudum, seker ve hipoglisemi hastalari ogle ve aksam arasinda tostla ara ogun yapabilirler demis, emzirme kontenjaniyla onu sabaha ekledim.İlla birebir yapcam iddiasinda degilim 1 kilo verdirmesin de 500 verdirsin o yeter napalim
bakalim artik keyfim ne isterse
super ya bu vicdan corbasini sinirsiz mi iciyorsun monisim?
yavrum aaay hemen neden geriliyorsunn
yogunsan yogunum de kimse bisi demez zatensonuncu olduk mordak gorevini yerine getiriyor takimcak menu yazmiyoruz bu bir eksigimiz ve fark etti ve cezalarla duruma el koydu yaptirim tabii olacakk ne guzel iste kimse sahiplenmiyor ustune almiyor ama tek kisinin mitivisyini bile hepimizi etkilerken menu yazmak onemli degil mi sence?
Tamam sen istediğin gibi yapher paylasiminin altindaki tum yorumlari okudum, seker ve hipoglisemi hastalari ogle ve aksam arasinda tostla ara ogun yapabilirler demis, emzirme kontenjaniyla onu sabaha ekledim.İlla birebir yapcam iddiasinda degilim 1 kilo verdirmesin de 500 verdirsin o yeter napalim
bakalim artik keyfim ne isterse
super ya bu vicdan corbasini sinirsiz mi iciyorsun monisim?
yavrum aaay hemen neden geriliyorsunn
yogunsan yogunum de kimse bisi demez zatensonuncu olduk mordak gorevini yerine getiriyor takimcak menu yazmiyoruz bu bir eksigimiz ve fark etti ve cezalarla duruma el koydu yaptirim tabii olacakk ne guzel iste kimse sahiplenmiyor ustune almiyor ama tek kisinin mitivisyini bile hepimizi etkilerken menu yazmak onemli degil mi sence?
Evdeki canlının kedi olduğuna emin misin?Canm bizdeki kedi beni hasat ettı oyle olunca elim yuzukler bıde el sısınce takamadım cıkardım vallahıEki Görüntüle 2120718 baksana halee
Bir ara atıstırmalık yapıyordum Bir gün burada da tarifini yapayım fotoğrafını paylaşayım onda mesela chia tohumu keten tohumu hurma kayısı yulaf unu yumurta akı o şekilde bir cevizli Bademli fındıklı fıstıklı bir atıştırmalık yapıyordum ben seni bir oyunda Onu yediğim zaman baya doyurucu oluyordu Ama mesela çiye yoğurdu koyup yiyorlar o şekilde yedim öyle pek hoşuma gitmedi kızlar Şimdi bir chialı puding puding yazmışlar Hani belki o şekilde tüketebilir mi iki paket şeye var anasını satayım ne yapacaksam
Hormonlu spiraldendir. Onlar adet gününü kısaltılmış. Kısa olanı da kesermiş. Buda ödem ve şişkinlik yapıyormuş.Ya kızlar bilgisi olan var mı Bende Hormonlu spiral var mirana bu Merhaba bayanlar da bazen hormonlarda değişiklik yaptığı için kilo ile ilgili sorunlar olabiliyormuş hiç bilgisi olan var mı Çünkü ben hiç regli olmuyorum
Bak bunu hic dusunmemistim kazen e yazayim benim bu yogunluktan tek sikayetim sizlerle ilgilenemeyip butun yuku ordegime birakmakkaptanim kolay gelsin.Senin yogun olmayan gunun yok zaten maasallah ac bak takimdaki son 100 mesajinin 87si yazamiyorum yogunum bakamiyorum seklinde. En yogun kaptan sensin kazenden madalya isteyelim buna uygun
Yavrum ben devaminda attigin trip icin yazmistim, listeden cikarirsan cikar yazdigin. yani o sorumluluklarini yerine getiriyorsa biz de getirmeliyiz baabinda. Listeden cikartmali zaten aslinda hepimizi. Bir insana gorevini yaptigi icin trip atildigini gormek bana garip geldi ama kendimi ifade edemedim galiba afedersin kirmak istemedimYa Allah aşkına başka yerlere çekmeyin ben mördak görevini yapmıyor mu dedim yada menü yazmak önemli değil mi dedim müsait olamadım girip okudum ama pek cevap veremedim dedim
ya medusa yaaTamam sen istediğin gibi yap
Vicdan çorbası bi tenceresine 350 kaloriymis istersen bi tencerenin hepsini ye
Baban iyi olsun da sen heryere git istedigin seyahati yappBak bunu hic dusunmemistim kazen e yazayim benim bu yogunluktan tek sikayetim sizlerle ilgilenemeyip butun yuku ordegime birakmak
Bu arada cuma aksami babamlar geliyor onun dr kontrolleri var insallah o ara seyahat olmaz
İnşallah canim hepimizin gorelim insallahyavrum emziriyorsun meyve cok gibi geldi ama en azindan sagliksiz birsey yok fark ediyorum azmediyorsun artik
nerden alcazz nilgunimo
tezzz zamanda mezun olasin insaaallaaahh. Ben geldim geleli takim mezun yuzu gormedi bende mi var bisey acaba
kaptanim kolay gelsin.Senin yogun olmayan gunun yok zaten maasallah ac bak takimdaki son 100 mesajinin 87si yazamiyorum yogunum bakamiyorum seklinde. En yogun kaptan sensin kazenden madalya isteyelim buna uygun
boyle olmaz yavrum yaa biskuvi zaten seker safiyemek de yememissinn ornek diyet listelerine bak istersen. Ya bi protein olur veya sebze. Yaninda mutlaka salata yogurt.
bisey olmaz bence, sadece corba ictigin ogunlerde ekmek sayisini azaltmak lazim
canim afiyet olsunnn 2 ogun olarak super gidiyorsunhic ara ogun yapmiyorsun galiba? Zor degil mi boyle
sagol canim. Valla aksam yorgunluk ve uykusuzluktan oyle bi sizmisimki gelemedim islerin ucundan tutmaya naptin sen bitirdinmi islerkatiliyorumben 2 3 sene onceki olculerimde olsam daha ne isterdim aah maasallahh
dur daha bular iyi gunleriiim
kayinvalidem gitsin yalniz wcye gitmeyi bile ozliycem
cok iyi yaaaaa
ay ben gulerim. Babasi kizar
yavrumm insaallah hayirlisi olur cok guzel bir ise giristiniz onunuz kolayca akar gider umarim
yemissin 3 tabak mercimegi o yuzden miktar yazmamissin diig miyemezlerr miktar istiyoruzz diig mi @morordek
hiiii bu nasil kahvalti yaa ne bir tost ne bir yimirtaaa ne birrr peynirrebegenmedim
temizlerken seversin gel bi isin ucundan tut gel
Canım gunluk kalorı hesabına gırdımde kurtarıyor sankı gunlul totale bakarsak kıBirkaç bisküvi kaç taneyse tane başına 100 ip atlama yap. 3'se 300 örneğin
Havuç ve patatesten önce bisküvi kilo yapar
Bu nedir?
Diyet menüsü olmadığı kesin de.. Nasıl yaksan acaba bu menüyü?
Ya şöyle şeyler yazıyorsunuz sonra millet de gaza gelip pastadır bisküvidir habire yiyor.
2 saat eliptik cezası sana
Allah kolaylık versin sana şimdiden başka da bir şey diyemiyorum
Ozlemcim gben de inatla sormuş ama yazmamışsın menünü. 500 ip cezası.
Yazdım tabikisi
wendy sen gene menü yazmaz mı oldun acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?