Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Karatayda kilo verme aşamasında meyve yok aslında ama ben tüp bebek sürecinde olduğum için sanki yemezsem vitaminsiz kalırım kuşkusundan yiyorum. Kilo koruma aşamasında sınırlı ve kahvaltı da tavsiye ediliyor.

İyi geceler
Bunun için doktoruna danisip takviye vitamin al istersen meyveyi sabah saatlerinde ve öğleden sonraya kalmadan yemek lazim az şekerli meyveleri secersin Karatay kiziyo şekere

İyi geceler

Bunun için doktoruna danisip takviye vitamin al istersen meyveyi sabah saatlerinde ve öğleden sonraya kalmadan yemek lazim az şekerli meyveleri secersin Karatay kiziyo şekere
Evet Karatay ve şeker düşmanlığı meyveyi sadece kahvaltıda yiyorum. Aslında vitaminde kullanıyorum zaten ama benim ki galiba psikolojik. Olmadı azaltayım. Bir gün yiyip bir gün yemeyeyim. İyi geceler sana da

wendy sen gene menü yazmaz mı oldun acaba?

nilsub foruma giriyorsun o kadar etiketledim seni menü yazın diye pardon ama adam yerine mi koymuyorsunuz nedir yani sorun??
Ne demek adam yerine konmamak sadece yoğunum bu ara başka şeylerle uğraşıyorum menü yazmasamda bırakıp gidecek değilim cumaya eksi gelicem dikkat ediyorum..
Haklısın belki bu ara yazmadım ama geçen gün ki msj yok listeden çıkaralım falan demiştin bilerek cevap vermedim çıkarmak istersen bu cuma çıkar

Hihh kabak detoksu yapıp tost yiyorsun ekmek yok ki o detoksta
her paylasiminin altindaki tum yorumlari okudum, seker ve hipoglisemi hastalari ogle ve aksam arasinda tostla ara ogun yapabilirler demis, emzirme kontenjaniyla onu sabaha ekledim. İlla birebir yapcam iddiasinda degilim 1 kilo verdirmesin de 500 verdirsin o yeter napalim
Sabah tartil bakalım beklediğini gibi değilse farklı bir menü yap
Sabah yumurta salatası yap
Öğlen içinde protein olan bir yemek
Aksam kabak yemeği illa yiyecek sen yanında yoğurt salata bayag bi hafif olur
bakalim artik keyfim ne isterse
super ya bu vicdan corbasini sinirsiz mi iciyorsun monisim?
yavrum aaay hemen neden geriliyorsunn
yogunsan yogunum de kimse bisi demez zaten sonuncu olduk mordak gorevini yerine getiriyor takimcak menu yazmiyoruz bu bir eksigimiz ve fark etti ve cezalarla duruma el koydu yaptirim tabii olacakk ne guzel iste kimse sahiplenmiyor ustune almiyor ama tek kisinin mitivisyini bile hepimizi etkilerken menu yazmak onemli degil mi sence?

Ya Allah aşkına başka yerlere çekmeyin ben mördak görevini yapmıyor mu dedim yada menü yazmak önemli değil mi dedim müsait olamadım girip okudum ama pek cevap veremedim dedim

Son düzenleme:
Tamam sen istediğin gibi yap
Vicdan çorbası bi tenceresine 350 kaloriymis istersen bi tencerenin hepsini ye

Evdeki canlının kedi olduğuna emin misin?
Çok geçmiş olsun. Bu mevsim kedilere bi haller oluyor
Hormonlu spiraldendir. Onlar adet gününü kısaltılmış. Kısa olanı da kesermiş. Buda ödem ve şişkinlik yapıyormuş.

Dünkü menüm:
Kahvaltı
Dukan tost
Öğlen
Yeşil mercimekli salata
Ara 3kayisi kuruşu
Yarın avuç beyaz leblebi
Akşam
Kelle çorbası
3lt su
30dk yürüyüş.
Sabah geç kalktım jillian yapamadım.
Akşamda erkenden sızmışım

kaptanim kolay gelsin. Senin yogun olmayan gunun yok zaten maasallah ac bak takimdaki son 100 mesajinin 87si yazamiyorum yogunum bakamiyorum seklinde. En yogun kaptan sensin kazenden madalya isteyelim buna uygun
Bak bunu hic dusunmemistim kazen e yazayim benim bu yogunluktan tek sikayetim sizlerle ilgilenemeyip butun yuku ordegime birakmak
Bu arada cuma aksami babamlar geliyor onun dr kontrolleri var insallah o ara seyahat olmaz

Ya Allah aşkına başka yerlere çekmeyin ben mördak görevini yapmıyor mu dedim yada menü yazmak önemli değil mi dedim müsait olamadım girip okudum ama pek cevap veremedim dedim
Yavrum ben devaminda attigin trip icin yazmistim, listeden cikarirsan cikar yazdigin. yani o sorumluluklarini yerine getiriyorsa biz de getirmeliyiz baabinda. Listeden cikartmali zaten aslinda hepimizi. Bir insana gorevini yaptigi icin trip atildigini gormek bana garip geldi ama kendimi ifade edemedim galiba afedersin kirmak istemedim
(Gitti benim topuklar, hanimaga vurdurtcak)
Tamam sen istediğin gibi yap
Vicdan çorbası bi tenceresine 350 kaloriymis istersen bi tencerenin hepsini ye
ya medusa yaasinirsiz derken mesela 3 gun yapiliyor ya kabak detoksu, oyle bir sey mi demek istedim, 3 gunluk mu 10 gunluk mu sinirsiz mi seklinde.
Kimse beni anlamiyorkendimi anlatamiyorum
Bak bunu hic dusunmemistim kazen e yazayim benim bu yogunluktan tek sikayetim sizlerle ilgilenemeyip butun yuku ordegime birakmak
Bu arada cuma aksami babamlar geliyor onun dr kontrolleri var insallah o ara seyahat olmaz
Baban iyi olsun da sen heryere git istedigin seyahati yapp

İnşallah canim hepimizin gorelim insallah
sagol canim. Valla aksam yorgunluk ve uykusuzluktan oyle bi sizmisimki gelemedim islerin ucundan tutmaya naptin sen bitirdinmi isler

Dunku menum
Sabah
1 dilim kizarmis ekmek
2 parca peynir kk kadar
5 zeytin
1 haslanmis yumurta
1 bardak taze sikilmis portakal suyu
Ara
Yesil cay
Sade nescafe
1 hurma 5 fındık
Ogle
Portakalli kereviz yemegi
Yogurt
1 dilim kepek ekmegi
Ara
1 elma
2 hurma
Aksam
Portakalli kereviz yemegim ogleden kalan
Yogurt

Su 2.5 lt
Spor 500 ip atladim
30 dk yürüyüş

Canım gunluk kalorı hesabına gırdımde kurtarıyor sankı gunlul totale bakarsak kı
Tek yanlısımı patetes kızartmasında goruyorum kendı basına 150 200kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…