Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ara
ben ara ogun isini ciddiye almaya yeni basladim onceden benim pek aram yoktu simdilik etkiliyor gibi. Belki de duzeni bozdugumdan bilmiyorum. Ama araogun kesinlikle mutfaga daha cok bagliyo her girisim bir irade savasi
Ara öğün olmadan da olur ya dolap savaşı vermekten iyidir
ayni durumdayiz mahvetti beni psikolojik acidan
Kendime elbise almak istemiyorum zayıflayonca alcam

menu dedigin fistik olcak bu fistikk

bak yaaa

Bayag tost seviyorsun sen hem öğlen hem aksam ayni yemek niye yenmiş acaba

Tamm canım bakarım

ben ara ogun isini ciddiye almaya yeni basladim onceden benim pek aram yoktu simdilik etkiliyor gibi. Belki de duzeni bozdugumdan bilmiyorum. Ama araogun kesinlikle mutfaga daha cok bagliyo her girisim bir irade savasi
Ara öğünle de kesinlikle kilo veriliyor. Daha önce 3 ana 3 ara öğünle de kilo vermiştim. Ben karatayın tarzını sevdim. Sürekli ne yiyeceğim düşüncesi yok. Herkes kendine uygun olanı yaparsa eziyet olmaktan çıkar diye düşünüyorum

Gün içinde ne yiyeceginizi şaşırmamak için evdeki malzemelerin ize gore bi gün önceden plan yapın derim boylece ani kacamaklar in önüne geçersiniz
Ben bugün aksamdan pırasa yemegimi hazır ettim yarin öğlen salata ve bakliyat var menüde onun yerine kullanırım içine sadece birazcık bulgur koydum akşamda tavuk olur
Dayanamadiginiz yiyeceginizi düşündüğünüz cisslari eve almayın ben mesala eve bu pazar pancar kereviz kabak salatalik ıspanak pırasa marul roka maydonoz aldım meyve almadim çünkü dayanamayıp yemek istemiyorum

Kahvaltı peynir zeytin çay yağsız yumurta
Ara 1 armut
Öğle çay ve bikaç bisküvi
Ara yok
Aksam tavuklu salara mercimek corbasi
Birkaç bisküvi kaç taneyse tane başına 100 ip atlama yap. 3'se 300 örneğin
Mercimek çorbasına havuç ve patates koyuyorm kilo aldırır mi kızlar
Havuç ve patatesten önce bisküvi kilo yapar
Bu nedir?
Diyet menüsü olmadığı kesin de.. Nasıl yaksan acaba bu menüyü?
Ya şöyle şeyler yazıyorsunuz sonra millet de gaza gelip pastadır bisküvidir habire yiyor.
2 saat eliptik cezası sana
dur daha bular iyi gunleriiim
kayinvalidem gitsin
Allah kolaylık versin sana şimdiden başka da bir şey diyemiyorum
Kızlar menüm dengesiz olsada sporum güzeldi. 3 parça olarak toplam 2,5 saat yürüdüm.
Ozlemcim gben de inatla sormuş ama yazmamışsın menünü. 500 ip cezası.
ayyy ne yedin olcem meraktannn
Menunu yazmazsann morordek ceza verir haaaa
Yazdım tabikisi

Bende genelde 2 öğün besleniyordum ama 3 öğünde daha güzel kilo verebiliyorum onu farkettim dukan yaparken 2 öğün yapmıştım

@wendigo sen gene menü yazmaz mı oldun acaba?

nilsub foruma giriyorsun o kadar etiketledim seni menü yazın diye pardon ama adam yerine mi koymuyorsunuz nedir yani sorun??
Benim menü zorunluluğum yok ya kaptanim sırf ornek alternatif olsun diye yazıyorum

Bende genelde 2 öğün besleniyordum ama 3 öğünde daha güzel kilo verebiliyorum onu farkettim dukan yaparken 2 öğün yapmıştım
Bunu farketmen çok güzel. Birazcık deneme yanılma yoluyla neyin bize iyi geldiğini anlayabiliriz aslında. Açıkçası bu yaşıma kadar birçok yol denedim. Karatayda mutluluğu buldum

Bunu farketmen çok güzel. Birazcık deneme yanılma yoluyla neyin bize iyi geldiğini anlayabiliriz aslında. Açıkçası bu yaşıma kadar birçok yol denedim. Karatayda mutluluğu buldum
Karatay güzelde sırf kuruyemiş miktarlarını kaciririm diye yapmamıştım karatay da meyvede yenmiyordu sanki Dukan gibi benziyorlar aslında ama dukan yagi kısıtlıyor karatay da izinlileri var tam uygularsan belki daha iyi kilolar verirsin

Ara

Ara öğün olmadan da olur ya dolap savaşı vermekten iyidir
dolap savasi miii betimlemee efsane oldu
Bayag tost seviyorsun sen hem öğlen hem aksam ayni yemek niye yenmiş acaba
canim bu kabak detoksu nilay kececinin. 3 gunluk ama dayanir miyim o kadar bilmiyorum
Tost kim sevmiyo yaaaa seviyorum tabi bu ara ona dadandim
hosgeldinnn eli masali geldinn

iyi geceler
menüm:
uyanınca

1 bardak su

sabah
2.y.k lor,pul biber, sumak
2 ç.domates
maydanoz
yeşil çay

ara
T.kahvesi

öğle
vicdan çorbası
kabaklı cacık
Ç.otu y.

ara
Yeşil çay
2kuru kayısı

ara
Türk kahvesi

akşam
vicdan çorbası
karnabahar yemeği

Ara
1 aktivia
1d ananas
sıcak su

su:3 litre
spor:1,5 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…