- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.161
Ara öğün olmadan da olur ya dolap savaşı vermekten iyidirben ara ogun isini ciddiye almaya yeni basladim onceden benim pek aram yoktu simdilik etkiliyor gibi. Belki de duzeni bozdugumdan bilmiyorum. Ama araogun kesinlikle mutfaga daha cok bagliyo her girisim bir irade savasi
ayni durumdayiz mahvetti beni psikolojik acidan
Kendime elbise almak istemiyorum zayıflayonca alcam
menu dediginfistik olcak bu fistikk
bak yaaa
Bayag tost seviyorsun sen hem öğlen hem aksam ayni yemek niye yenmiş acabaBugunku menum:
Sabah: 1 tost, 1 haslanmis yumurta
Oglen: bir tabak dereotlu cevizli rendelenmis kabak sote, yogurt
Aksam: bir tabak dereotlu cevizli rendelenmis kabak sote, yogurt
Aralar: 1 greyfurt, belki yogurt yerim bi de
Su anca 2 oldu galiba yatana kadar 3lerim.
Spor yarim saat yuruyuss ama baya hizliydim 1 saat sayilir bence
Tamm canım bakarım@Zehra2345 boyle gün tarzı misafir ligin olduğu zaman instegramda dukenella nin tariflerine bak ve onlardan yapıp götür derim yulaf kepeği karışımıyla yapilan sağlıklı tarifler veriyor dukan yapmak şart değil menü alternatif ler ini kullanabilirsin
Sebzeleri biraz olsun sevmek lazim güzel kilolar vermek için
Pancar ve kereviz benim hayatıma diyet yaparken girdi bi dahada cikmadi
Kısır olarakta karnabahar kısırı var deneyebilirsinTamm canım bakarım
Ara öğünle de kesinlikle kilo veriliyor. Daha önce 3 ana 3 ara öğünle de kilo vermiştim. Ben karatayın tarzını sevdim. Sürekli ne yiyeceğim düşüncesi yok. Herkes kendine uygun olanı yaparsa eziyet olmaktan çıkar diye düşünüyorumben ara ogun isini ciddiye almaya yeni basladim onceden benim pek aram yoktu simdilik etkiliyor gibi. Belki de duzeni bozdugumdan bilmiyorum. Ama araogun kesinlikle mutfaga daha cok bagliyo her girisim bir irade savasi
Birkaç bisküvi kaç taneyse tane başına 100 ip atlama yap. 3'se 300 örneğinKahvaltı peynir zeytin çay yağsız yumurta
Ara 1 armut
Öğle çay ve bikaç bisküvi
Ara yok
Aksam tavuklu salara mercimek corbasi
Havuç ve patatesten önce bisküvi kilo yaparMercimek çorbasına havuç ve patates koyuyorm kilo aldırır mi kızlar
Bu nedir?Kızlarrr menumm
Sabah
1elma
1avuc ıcı kayısı cekırdegı
2kayısı1ıncır kurusu
1bardak sut
Oglen
Sutlu Kahve
Yarımpaket altınbasak
Aksam
Salata
Yogurt corbası
2kasık pilav
4tane buruksel lahana
Bir kase patates kızartması
2 .3 parca kırmızı pancar
2fıncan cay
Bıraz fıstık
Allah kolaylık versin sana şimdiden başka da bir şey diyemiyorumdur daha bular iyi gunleriiim
kayinvalidem gitsin
Ozlemcim gben de inatla sormuş ama yazmamışsın menünü. 500 ip cezası.Kızlar menüm dengesiz olsada sporum güzeldi. 3 parça olarak toplam 2,5 saat yürüdüm.
Yazdım tabikisi
Bende genelde 2 öğün besleniyordum ama 3 öğünde daha güzel kilo verebiliyorum onu farkettim dukan yaparken 2 öğün yapmıştımAra öğünle de kesinlikle kilo veriliyor. Daha önce 3 ana 3 ara öğünle de kilo vermiştim. Ben karatayın tarzını sevdim. Sürekli ne yiyeceğim düşüncesi yok. Herkes kendine uygun olanı yaparsa eziyet olmaktan çıkar diye düşünüyorum
Yaz tabi ki Aysecim, örnek alsınlarBenim menü zorunluluğum yok ya kaptanim sırf ornek alternatif olsun diye yazıyorum
Bunu farketmen çok güzel. Birazcık deneme yanılma yoluyla neyin bize iyi geldiğini anlayabiliriz aslında. Açıkçası bu yaşıma kadar birçok yol denedim. Karatayda mutluluğu buldumBende genelde 2 öğün besleniyordum ama 3 öğünde daha güzel kilo verebiliyorum onu farkettim dukan yaparken 2 öğün yapmıştım
Karatay güzelde sırf kuruyemiş miktarlarını kaciririm diye yapmamıştım karatay da meyvede yenmiyordu sanki Dukan gibi benziyorlar aslında ama dukan yagi kısıtlıyor karatay da izinlileri var tam uygularsan belki daha iyi kilolar verirsinBunu farketmen çok güzel. Birazcık deneme yanılma yoluyla neyin bize iyi geldiğini anlayabiliriz aslında. Açıkçası bu yaşıma kadar birçok yol denedim. Karatayda mutluluğu buldum
dolap savasi miii betimlemee efsane olduAra
Ara öğün olmadan da olur ya dolap savaşı vermekten iyidir
canim bu kabak detoksu nilay kececinin. 3 gunluk ama dayanir miyim o kadar bilmiyorumBayag tost seviyorsun sen hem öğlen hem aksam ayni yemek niye yenmiş acaba
hosgeldinnn eli masali geldinnBirkaç bisküvi kaç taneyse tane başına 100 ip atlama yap. 3'se 300 örneğin
Havuç ve patatesten önce bisküvi kilo yapar
Bu nedir?
Diyet menüsü olmadığı kesin de.. Nasıl yaksan acaba bu menüyü?
Ya şöyle şeyler yazıyorsunuz sonra millet de gaza gelip pastadır bisküvidir habire yiyor.
2 saat eliptik cezası sana
Allah kolaylık versin sana şimdiden başka da bir şey diyemiyorum
Ozlemcim gben de inatla sormuş ama yazmamışsın menünü. 500 ip cezası.
Yazdım tabikisi
ben yine kabak yicem yarin.Yarin cumadan önceki son gün
Azami dikkat günü
En azından perşembe günü listede olanlar cisslardan uzak dursun
Hihh kabak detoksu yapıp tost yiyorsun ekmek yok ki o detokstadolap savasi miii betimlemee efsane oldu
canim bu kabak detoksu nilay kececinin. 3 gunluk ama dayanir miyim o kadar bilmiyorum
Tost kim sevmiyo yaaaaseviyorum tabi bu ara ona dadandim
hosgeldinnn eli masali geldinn
Sabah tartil bakalım beklediğini gibi değilse farklı bir menü yapben yine kabak yicem yarin.
cok aciktim umarim uyurum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?