- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.041
Evet cnm hemsireyimCikilatacanavari canım nöbetçiyim diyorsun da merak ettim. Hemşire mısın? Merak ettim
30 puan yapılmıştı 60 puan daha mı yaptın?Canim 240 puan cezam vardi 90 puani yapildi yani 150 puan kaldi benim
Evet canimEvet cnm hemsireyim
30 puan yapılmıştı 60 puan daha mı yaptın?
Hahaha ben de yapıyorum bunu birkaç gündür.Kendi kafama sıktım ne diyosun
Ben de ben deKilo veren herkesi tebrik ediyorum. Hepinizi kıskandım
İkinciyi bekliyorum deseydinİftara davetliydim bugğn çok şükür kaçamaksın hallettim tatlı ve pilava hayır dedim :)
Ama normale göre geç saatte yemiş oldum inşallah yarın tartı bana oyun yapmaz hedefime çok az kalmıştı
Bu Arada doğumdan beri görüşmediğimiz bir akrabamız aa göbeğin ne kadar çok kalmış dedi direk çok moralim bozuldu
Tamam biraz var göbeğim Dr dışardan o kadar abartacak belli olduğunu düşünemiştin
İnsanlar ne acayip ya ben kaldı desem bile olsun verirsin düye teselli edeceğine pat diye dedi kadın ben şok
Hahaha ben 30 mekik çektim de çok mutluyum :))İyi geceler kızlar çok uykum geldi devam edemiyorum spora su gibi oldum
Menümmorordek
Haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
5 zeytin
Domates
Meyve parçacıklı müsli
3kaşık bulgur pilavı ve 2kşk yoğurt
Türk kahvesi
Fırında tavuk baget 2tane
Cacık
3 y.kaşık bulgur pilavı
350mekik
200ip
50squat
30 leg riese
30 dk bölgesel
10dk cardio
2dk plank
Menünü yazarken morördeği etiketleyince, menünün en altına sporunu yazdığında çikilatacanavarını etiketleyince onlar kendi aralarında puanları bölüşüyorlarŞimdi çok özür dileyerek soruyorum
Cezamızı yaparken kendimiz mi hesaplıyoruz şu kadarını yaptım diye belirtiyoruz ?
Gün içinde yaptığımız spor dahil mi buna yoksa ekstra mı yapmamız gerekiyor?
Ben de aynı canım ya. Vücudum şiş sanki. Benim de bitmedi daha adetim. Tartı beni de korkutuyor ne yapcaz bilmemBgunku menum
Sabah
7 hurma
1 kase yogurt
Arada 2 hurma
Iftar
1 kase tarhana corbasi
3 kcuk parca tavuk
Salata
4 kasik ziron
4 muska dolmasi
2 dilim kavun 2 dlim karpuz
Arada 2 bardak cay
Yarim dilim sutlu tatli
Spor malesef butun gun disarda islerim vardi sonrada anneme iftara gittik yapamadim
Bu hafta gercekten kotu gecti benim icin kilo vermedim uzerine artıdayim hala regl bitmedi sabah hic tartilmak istemiyorum bakalim nolcak
morordek
Canım bir kaç saate o fazlaliktan eser kalmaz.Günaydın kızlar
Dün 58,4olan kilom bütün 58,9çıktı
Dün hiç kaçamak da yapmadım yaa sadece geç yemek etkiler mi bu kadar bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?