Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu ne kadar korkunç bi menü bence 100 puan az bile çok üzüldüm gerçekten
Ekstra ceza yazmak istiyorsan yaz canım, niye yazdın demeyiz
Haftanın ilk menüsü desem
Daha sık menü yazmalısın canım
Şimdi çok özür dileyerek soruyorum
Cezamızı yaparken kendimiz mi hesaplıyoruz şu kadarını yaptım diye belirtiyoruz ?
Gün içinde yaptığımız spor dahil mi buna yoksa ekstra mı yapmamız gerekiyor?
Suzicim demiş
Yaptığın sporlara cikilatamı etiketlersen biz hallediyoruz aramızda.
Yarım dilime minik ceza olsun o zaman 15 puan ceza Cikilatacanavari

30 puan ceza Cikilatacanavari
Günaydın kızlar
pek hayırlı bir cuma değil galiba bende 200 gr fazla çıkıyorum biraz daha dolasayim bakalım daha erken saat
Daha sonra bir daha tartıl canım belki sabit gelirsin

Günaydın kızlar
Dün 58,4olan kilom bütün 58,9çıktı
Dün hiç kaçamak da yapmadım yaa sadece geç yemek etkiler mi bu kadar bilemedim
Kahvaltı falan yapmadysan biraz sonra bir daha tartil ben Sabiti gördüm biraz hareket sonrası daha iyi olabilir

Onlarin verdiği cezalari ilk sayfaya bakarak hesaployoruz canim ne yaptiysak

İlk böreği okuyunca dedim anam nazar ettik galibabende yapardım Karatay böreğini iyi ki aklıma getirdin

Evet ördekcim sabit geldi oğlumun karnesini alıp geleyim tartilcam bir daha valla bakalım mümkün olan zamana kadar bekliycem inşallah eksi gelirim
Hadi bakalım daha güzel sonuc gelir insallah
Günaydın herkese adet olmama rağmen eksi geldiğim için çoooookkkkkk mutluyumgeçen hafta 75.3 bu hafta 74.7
Oh süper

günaydınlarr
kızlar bir daha yazamadım babamı ptesi hastaneye yatırmıştık allaha şükür durumu iyiye doğru gidiyor bugün taburcu olma durumu var kaç gündür hastane iş koştururken yazmaya fırsatım olmamıştı şimdi yeni işyerinde oturdum
bugün cuma güzel sonuçlar olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…