- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.061
Ekstra ceza yazmak istiyorsan yaz canım, niye yazdın demeyizBu ne kadar korkunç bi menü bence 100 puan az bile çok üzüldüm gerçekten
Haftanın ilk menüsü desemBugünkü menümmorordek
Sahur
1 yumurtalı omlet
Yarım kk beyaz peynir
Domates
1.5 dilim ekmek
Çay
İftar
6 kaşık tavuk fıkra
Salata
1 adet kuru biber dolması
Şu 2.5 litre
Spor
15 dk bisiklet
15 dk yürüyüş aletinde çalıştım. Bu sıralar çocukları parka çıkarınca oradaki spor aletlerine dadandım. Ama çok hamım ve 30 dk bile çokk zorluyor
Suzicim demişŞimdi çok özür dileyerek soruyorum
Cezamızı yaparken kendimiz mi hesaplıyoruz şu kadarını yaptım diye belirtiyoruz ?
Gün içinde yaptığımız spor dahil mi buna yoksa ekstra mı yapmamız gerekiyor?
Yarım dilime minik ceza olsun o zaman 15 puan cezaBgunku menum
Sabah
7 hurma
1 kase yogurt
Arada 2 hurma
Iftar
1 kase tarhana corbasi
3 kcuk parca tavuk
Salata
4 kasik ziron
4 muska dolmasi
2 dilim kavun 2 dlim karpuz
Arada 2 bardak cay
Yarim dilim sutlu tatli
Spor malesef butun gun disarda islerim vardi sonrada anneme iftara gittik yapamadim
Bu hafta gercekten kotu gecti benim icin kilo vermedim uzerine artıdayim hala regl bitmedi sabah hic tartilmak istemiyorum bakalim nolcak
morordek
30 puan cezaPersembe menümorordek
Sabah yarım dan biraz fazla simit özlemişim bir parçasını kız yedi cogunu ben domates 5 zeytin 1 parça peynir yeşil çay
Öğle 12 gibi oğlum çikolatalı ekmeğini bitmemiş avuçiçi kadar pide.
Kiraz 10tane 2 kayısı taze
15te 2 küçük dolmabiber yogurt
Acayip yemek yiyesim var. Yarım kase hazir kazandibi vardı üzerine biraz süt ve nesfit ceviz ilave ettim.
Akşam 2 haşlanmış tavuk Baget
1 parça kendi yaptığım pizza hamuru ince kinoa unu yulaf kepegi ve 3 4 kaşık normal undan hamuru yufka inceliğinde.
Kuruyemişe çay
Pek parlak bir gün olmadı hep bişeyler yiyim diye dolaştım
Su 2 lt re geçmiştir 1 lt ceviz suyu
Spor yok
Yarın tartı yi merak ediyorum şimdi bile yemek yememek için zor duruyorum. Ama yemiycem yatıyorum. Su iceyim.
Daha sonra bir daha tartıl canım belki sabit gelirsinGünaydın kızlar
pek hayırlı bir cuma değil galiba bende 200 gr fazla çıkıyorum biraz daha dolasayim bakalım daha erken saat
Kahvaltı falan yapmadysan biraz sonra bir daha tartil ben Sabiti gördüm biraz hareket sonrası daha iyi olabilirGünaydın kızlar
Dün 58,4olan kilom bütün 58,9çıktı
Dün hiç kaçamak da yapmadım yaa sadece geç yemek etkiler mi bu kadar bilemedim
Vaktim yok canım kahvaltı yaptım işe geldim şimdi, bu sefer de böyle olsunKahvaltı falan yapmadysan biraz sonra bir daha tartil ben Sabiti gördüm biraz hareket sonrası daha iyi olabilir
hey maşallah eşit gidiyoruzGünaydın herkeseadet olmama rağmen eksi geldiğim için çoooookkkkkk mutluyum geçen hafta 75.3 bu hafta 74.7
Onlarin verdiği cezalari ilk sayfaya bakarak hesaployoruz canim ne yaptiysakMenünü yazarken morördeği etiketleyince, menünün en altına sporunu yazdığında çikilatacanavarını etiketleyince onlar kendi aralarında puanları bölüşüyorlarcezanın yazıldığı menüden sonraki günlerden kesiliyor genelde. Tabi net kararı kaptanımız belirtiyor zaten
İlk böreği okuyunca dedim anam nazar ettik galibaGünaydın canlar
morordek @fancynancy Cikilatacanavari
iftar:
1 hurma
2 bardak su
2 kepçe yoğurt çorbası
1 tavuk baget
3 yemek kaşığı salata
2 yemek kaşığı fırındaki patateslerden
1 maden suyu
1 litre su
sahur:
3 dilim Böreeeeeeeek
salatalık - domates
(karatay böreği unsuz mercimek böreği)
2 bardak mercimek 3 bardak su ile suyu çekene kadar haşlanır.
içine iki yumurta
1 bardak yoğurt
yarım paket kabartma tozu
baharatlar atılır iyice karıştırılır sıvı kek kıvamına geliyor
tepsiye karışımın yarısı dökülür araya maydanozlu peynir harcı dökülür kalan harc ile üstü kapatılır..
ben üstüne ay çekirdeği içi , keten toğumu ve çörek otu serptim..
180 derece fırında 1 saate yakın pişirilir. AFİYET ola
bu böreğin tepsisini komple yesende kilo almazsın
1 litre su daha
ettimi 2 litre
Günaydın herkeseadet olmama rağmen eksi geldiğim için çoooookkkkkk mutluyum geçen hafta 75.3 bu hafta 74.7
Eki Görüntüle 2155081
80den kurtuldummmmmm
Hadi bakalım daha güzel sonuc gelir insallahEvet ördekcim sabit geldi oğlumun karnesini alıp geleyim tartilcam bir daha valla bakalım mümkün olan zamana kadar bekliycem inşallah eksi gelirim
Oh süperGünaydın herkeseadet olmama rağmen eksi geldiğim için çoooookkkkkk mutluyum geçen hafta 75.3 bu hafta 74.7
Seni de tebrik ederim canım artık cıkma 8'lere :)Eki Görüntüle 2155081
80den kurtuldummmmmm
ay valla lezzetli oluyor mercimek köftesi gibi daha dolgunİlk böreği okuyunca dedim anam nazar ettik galibabende yapardım Karatay böreğini iyi ki aklıma getirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?