Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın ballaaar
morordek fancynancy Cikilatacanavari

sabah:
2 salatalık
1 kapya biber
2 incir
1 avuç kaju
2 kaşık yoğurt üstüne zerdeçal
1 kupa açık şekersiz çay

öğlen:
2 çatal spagetti makarna
1 fırın karnıyarık (kızartma değil)

akşam:
smoothie yapacağım..

dün akşam 15 dk ağır eliptik
150 mekik çektim..

su 4 litre ..
suyla derdim yopk yazın içerim..

bugün kbb ye gideceğim
cuma da iki randevum var
bu midem için komplike gideceğim doktorlara çünkü şişkinlik ve nefes darlığı mafetti..

ördekciğim 86 da ki uzun süreli takılmamı 74 de de yaşıyorum bir önerin var mı takıma zarar veriyorsa bu durum izne ayrılabilirim zaten yakın zamanda ağustos ayı için isteyecektim kararı sana bırakıyorum..yediklerimde ve egzersizlerimde sorun olmadığını görüyorsunuz..hatta istersen instagramıma da bak ben diyet hesabı kullanıyorum uzun zamandır ne yiyorsam resmi var ,hani yalan menü yazmıyorum ondan şettim

ben dün spor yaptım çok şükür valla kayınvalidemler de kahve içmeye geldiler de dedim her gün geliyorsunuz siz oturun ben bisiklet sürecem az zaten yeter ki ben spor yapayım bişey demezler

16.07.2018 pazartesi menüm

kahvaltı 8.00
kaşarlı tost
şekersiz çay

ara 9.30
şekersiz çay

öğle 12.00
4 adet fırın köfte
salata
1 kase mercimek çorbası

ara 16.00
kaşarlı omlet
150 ml portakal suyu

akşam 20.00
sebzeli et güveci
cacık
2 yk pilav

ara 23.30 (spordan sonra)
yarım kase çiğ çekirdek
şekersiz çay

spor
20 dk eliptik
10 dk düz bisiklet
50 mekik
25 squat

70,5 çıktı sabah Didemcim.

ne kadar az kalmııııııışş

canım 88le mi başlamıştın gruplara baya bi vermişsin

Aslında pek tatil sayılmaz gelin burda bizim çocuklarda bu yazı mersinde geçirecekler bende perşembeye kadar burdayım
Güzel kızının doğum günü kutlu olsun
teşekkür ederim kaptanım müsait bi vaktiniz olursa görüşelim yaa ben öğle arası müsait olurum saat 2 de çıkıyorum saat ikide de 1 saatliğine müsait olurum sonra eve geçmem lazım. mersinin ne tarafındasın hangi ilçe yakın mıyız acaba
valilikteyim ben saat 2 ye kadar buraya da gelebilirsin rahat otururuz sıkıntı olmaz

Canım sen bir mesajında sanki menü yazmayayım sadece 30 dk bisiklet yaptım gibi bir şey yazmıştın ben de o yüzden 90 puan verdim sadece :)) Şimdi güncelledim
Hedefcim şu anda liste için sıkıntımız yok. Birçok arkadaşımız izne ayrıldığı için listede çokça yer var. Eğer tek izne ayrılma sebebin buysa bence ayrılma. Zaten yanlış hatırlamıyorsam 1 kere ayrıldın, bunu da kullanırsan yıllık izin hakkın bitecek. Eğer beslenmene dikkat ediyorsan cumaları bildirim yaptığın sürece bence kalabilirsin listede.
Aaaa benimde 1 tane pisicigim olmusss hemde en grisindennn
Hayırlı olsun kedicigin de o sanki tee geçen hafta eklenmişti sana
Ahahah iradesiz ben direk vazgeçtim detokstan akşam yeşil fasülke yiyeceğim
Ya ben bu detokslardan hemencik tiksiniyorum
Bence detoks yapma ciklatım sen gayet iyi gidiyorsun. 8 lanetini de kıracaksın bence az kaldı
Oh oh spor mükemmel
Sprite olmayaymış iyiymiş
Teşekkürler kaptanım.
Yarın bildirimlere başlayacağım inşallah
Tamamdır rintcim
morordek ben menü bildirimi yapacakmiyim yoksa sadece spor bildirimi mi yapayım bu arada bugün 40 dk bölgesel çalıştım yine
Canım seni gruplara ekledim biliyorsun o yüzden menü de paylaşırsan iyi olur bu hafta da
Iyi gecelrr herkese bugunku menumu yazayim morordek
Sabah
Haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik
Domates

Ogleden sonra
Nohut yemegi
Pirinc pilavi
Yogurt

2 lt su
10 dk bacak hareketleri
30 dk leslie
Canım sen de gruplara katılmak istemedin ama zaten listede oldugun icin menü paylaşımı yapıyorsun :) Eklese miydim seni de? :)
28 tepsi su böreği mi?
Umarım hepsi kendiniz için değildir Sibelcim
Günaydın Epeydir yazamıyorum. Hamileyken 27 kilo aldim , bunu 18ini 18 gunde verdim. 1kilo da sonradan verdim. Bir buçuk aydir tartilmiyorum. En son 72 kiloydum. Su an bilmiyorum. Fazla su içiyorum. Faydasi oluyordur umarim.
Aa hoşgeldin Haticecim, doğum yaptın demek. Ne kadar oldu minikler? İkizdi değil mi yanlış hatırlamıyorum? :) Aramıza katılabilirsin eğer istersen tekrardan
Evet sayabiliriz Özlemcim, menülerine eklersin yürüyüşlerini

Hala sabit mi çıkıyorsun? Detoks yap diyeceğim ama zaten menülerin detoksvari hem smoothie tarzı
Smoothie içmeyip bünyeyi mi şaşırtsan? Normal diyet menüsü gibi hafif ama sağlıklı falan? Yani bilemedim...
Ağustosun ilk haftası mı izne ayrılacaktın? Bu cumaki duruma göre karar verelim istersen zaten 1 hafta falan kalıyor galiba...

Aaa yeni farkettim ben ama

alıntıdaki bilgileri teyit etmedim ama açlık oruçlarının işe yaradığını şifa olduğunu hem çok okudum hem de çok duydum. ve kızlar ben çarşamba 19 ile başlayan 36 saatlik su orucunu her hafta aynı gün yapmaya karar verdim. başka bir sayfada da şöyle yazıyor

hem kazaya da niyet edip en azından yılda 40 gün kaza orucu tutmuş olurum. eşime de söyledim belki o da yapar bişey demedi. perşembeleri sporda da dinlenme günüm hem perşembe oruç tutmak da sünnet o yüzden en ideali o gün hem de ertesi gün tartı var ben zaten çocuklar doğmadan önce pazartesi ve perşembe oruç tutardım umarım başarılı olurum biraz nefs terbiyesi olur

Onu bi kac kisi daha yapmisti sanki ben gecen seneler bu gruptayken ama kimdi hatrlayamadim yap bakalik iyi olur belki senin icin

Günaydınlarrrr güne 500 iple basladim bi 500 daha geliyo brazdan dünü telafi etmem lazim

şu ip atlamayı ben de yapmak istiyorum ama korkuyorum yaa çok ağırım ya dizimde sıkıntılı biraz sakatlık çıkmasın bi de göbeğim langur lungur sallanır kesin aa ben size hiç kendi 135 kilo halimi atmadım di mi dur atayım da görün halimi

morordek canim evet ikiz. Emir& Eren. 2ay 1hafta oldu. Biraz daha zaman gecsin. Ondan sonra devam edeyim , listeye gireyim.

canım hayırlı olsun ikizlerin benim de 8 aylık ikizlerim var benimkiler kız ikra ve hira

mayıs ayının sonunda çektirmiştim bunları arkadaşıma.. ramazan bitince diyete başlayacaktık 135 kiloyum bu resimlerde

bu da doğumdan 12 gün önce fotoları karıştırırken buldum çok seviyorum bu fotoyu onu da ekliyim

pilates topu yutmuş gibi görünüyorum

Sporlar cezaya morordek

Karnın inmiş cnm ya

bizim 6 ağustosta düğün var
kurbandan sonraki hafta da var
3 hafta memlekette olacam zaten yani ağustosun ilk haftasından eylülün ilk haftasını sayabilirsin ..
bu duruma göre kararı sana bırakıyorum takımın selameti daha önemli ben her türlü kırarım bunu ama bu üçüncü hafta hala sabitteyim..

Canım sen de gruplara katılmak istemedin ama zaten listede oldugun icin menü paylaşımı yapıyorsun :) Eklese miydim seni de? :)
Spor yapamazsam puan eksik olur diye istememistim canim. Yer varsa ekle istersen. Elimden geldigince yaparim.
morordek canim evet ikiz. Emir& Eren. 2ay 1hafta oldu. Biraz daha zaman gecsin. Ondan sonra devam edeyim , listeye gireyim.
Saglikla buyutun bebislerinizi.

Tamam o zaman

Allah bağışlasın, sağlıkla büyüsün Emir ve Eren
Her zaman bekliyoruz canım, sadece diyet için değil muhabbete de bekleriz :)
Allah Allah ya.
Neyse bu hafta da zaten listede oldugun icin izne ayrılsan bile sabit olarak yazacagız. Ama 3 haftadır 1 gr gitmemesi ilginç.. Spora ağırlık mı versen biraz daha acaba?
Spor yapamazsam puan eksik olur diye istememistim canim. Yer varsa ekle istersen. Elimden geldigince yaparim.
No kaçamak grubuna ekleyeyim madem canım, sen kendi günlük sporunu yaparsan yazarsın zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…