- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #291.141
veriyorum aslında ama direçli bir kiloya geldim sanırım lisede gördüğüm bir kilo bu bu cumaya kadar canla başla uğraşacağım bakalım ya nasip.Allah bağışlasın, sağlıkla büyüsün Emir ve Eren
Her zaman bekliyoruz canım, sadece diyet için değil muhabbete de bekleriz :)
Allah Allah ya.
Neyse bu hafta da zaten listede oldugun icin izne ayrılsan bile sabit olarak yazacagız. Ama 3 haftadır 1 gr gitmemesi ilginç.. Spora ağırlık mı versen biraz daha acaba?
No kaçamak grubuna ekleyeyim madem canım, sen kendi günlük sporunu yaparsan yazarsın zaten :)
canim bence sen belli bir kiloya inene kadr atlama karnin sarkmasin bide dizlerinede sıkıntı yapablirşu ip atlamayı ben de yapmak istiyorum ama korkuyorum yaaçok ağırım ya dizimde sıkıntılı biraz sakatlık çıkmasın bi de göbeğim langur lungur sallanır kesin aa ben size hiç kendi 135 kilo halimi atmadım di mi dur atayım da görün halimi
ayy kendinle barisik olmana bayildim yamayıs ayının sonunda çektirmiştim bunları arkadaşıma.. ramazan bitince diyete başlayacaktık135 kiloyum bu resimlerde
Eki Görüntüle 2169689 Eki Görüntüle 2169690
bu da doğumdan 12 gün önce fotoları karıştırırken buldum çok seviyorum bu fotoyu onu da ekliyim
Eki Görüntüle 2169691
pilates topu yutmuş gibi görünüyorum
canim bence sen belli bir kiloya inene kadr atlama karnin sarkmasin bide dizlerinede sıkıntı yapablir
ayy kendinle barisik olmana bayildim ya
Ben resim bile cekilmezdim cok kiloluyken smdi bile yandan cekiniyorum cok kilolu grunmiyim dye bliyosun fotoda 5 kilo fazla grunuyo insannn
Nesr ama yine gobegin inmis bence acilen diyete cok fazla asılman lazım kendi hedefine kitlemen ona dogru duzgun adımlarla kosman lazim canim kendine inan ve azim geri gekicektir eminim 3 cocukla braz dyet isi zor olur ama cok istersen herseyin ustunden gelirsin oyuzden menulerini duzenli kalori sayimi yap tlfnuna fatsecret indir bence bol bol yuruyus ve evde her anini spora cevir yap bseylerrr vucuduna ve sana gunah gercekten hani biyerlere gidiyosun bozuyosun yaa bozma tadina bile bakma bakarsan devami gelir 1 ay dayansan bu sekil yasamaya zaten garanti 10 kilosu gider kilon yuksek oldugu icin daha fazla kilo verirsin bizden hadii bgunden basla kalori say ve sporaaa asılll
canım hayırlı olsun ikizlerin benim de 8 aylık ikizlerim varbenimkiler kız ikra ve hira
Spor yapamazsam puan eksik olur diye istememistim canim. Yer varsa ekle istersen. Elimden geldigince yaparim.
Saglikla buyutun bebislerinizi.
kesinlikle ole canim ne yaparsan kardır bende spor yapinca mutlu olup kendini dinc hissedenlerdenim valla spor gibisi yok mekik cekmeye devam cok etkisini gorucegine inaniyorumaynen canım göbeğim yerlerde resmen ben toparlanması için mekik çekmeyi hiç bırakmak istemiyorum yavaş yavaş da arttırmaya çalışıcam squatı da iş yerinde lavaboda yapıyorumikisi totişi göbeği toplar inşallah
fat secret ve google fit indirdim inşallah yapacağım spor yapmak insana kendini çok iyi hissettiriyor. adımlarımı yazmıyorum sayılmıyor diye ama dün de 5400 adım atmışım mesela o da kar sonuçta hiç adım atmadığım hale göre bence
Kızlar ya 2 gündür tartida harika kilolar görüyorum söylersem büyüsü kaçacak diye çok korkuyorum
Canım ben deaynen canım göbeğim yerlerde resmen ben toparlanması için mekik çekmeyi hiç bırakmak istemiyorum yavaş yavaş da arttırmaya çalışıcam squatı da iş yerinde lavaboda yapıyorumikisi totişi göbeği toplar inşallah
fat secret ve google fit indirdim inşallah yapacağım spor yapmak insana kendini çok iyi hissettiriyor. adımlarımı yazmıyorum sayılmıyor diye ama dün de 5400 adım atmışım mesela o da kar sonuçta hiç adım atmadığım hale göre bence
Ayyy çok merak ettimKızlar ya 2 gündür tartida harika kilolar görüyorum söylersem büyüsü kaçacak diye çok korkuyorum
Canım valilik nerede bizim geline sorayım Yenişehir deyiz cemevine çok yakın biliyorsan belki perşembe uğrarım işyerine o gece Ankaraya döneceğimben dün spor yaptım çok şükürvalla kayınvalidemler de kahve içmeye geldiler de dedim her gün geliyorsunuz siz oturun ben bisiklet sürecem az zaten yeter ki ben spor yapayım bişey demezler
16.07.2018 pazartesi menüm
kahvaltı 8.00
kaşarlı tost
şekersiz çay
ara 9.30
şekersiz çay
öğle 12.00
4 adet fırın köfte
salata
1 kase mercimek çorbası
ara 16.00
kaşarlı omlet
150 ml portakal suyu
akşam 20.00
sebzeli et güveci
cacık
2 yk pilav
ara 23.30 (spordan sonra)
yarım kase çiğ çekirdek
şekersiz çay
spor
20 dk eliptik
10 dk düz bisiklet
50 mekik
25 squat
ne kadar az kalmııııııışş
canım 88le mi başlamıştın gruplara baya bi vermişsin
teşekkür ederim kaptanım müsait bi vaktiniz olursa görüşelim yaaben öğle arası müsait olurum saat 2 de çıkıyorum saat ikide de 1 saatliğine müsait olurum sonra eve geçmem lazım. mersinin ne tarafındasın hangi ilçe yakın mıyız acaba
valilikteyim ben saat 2 ye kadar buraya da gelebilirsin rahat otururuz sıkıntı olmaz
kesinlikle ole canim ne yaparsan kardır bende spor yapinca mutlu olup kendini dinc hissedenlerdenim valla spor gibisi yok mekik cekmeye devam cok etkisini gorucegine inaniyorum
masallahh masallahhhhh
Ama ben cok merakliyimdirrr kulagima söle kimseciklere sölemem
Ayy dayanamicam solucem dün 78.2 gördümAyyy çok merak ettim
Ayy dayanamicam solucem dün 78.2 gördüm
Hooooobbaaaa :)))) süper süper süperAyy dayanamicam solucem dün 78.2 gördüm
Süpersin canimAyy dayanamicam solucem dün 78.2 gördüm
Masallah canim dahada zayflayıp cıtırrr olucagina inaniyorum benmorordek şöyle diyim önceki ve şu anki görüntüm beden kendini nadasa bırakmış olabilir nitekim ömrümde bu kadar zayıf olmadım alakası olabilir..
Şahane canım süper olmuşun vallamorordek şöyle diyim önceki ve şu anki görüntüm beden kendini nadasa bırakmış olabilir nitekim ömrümde bu kadar zayıf olmadım alakası olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?