Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar
Pazar
Kahvaltı 1 yumurtalı melemen 2 ceviz 7 zeytin
Ara 20 kiraz yarim yeşil elma
Akşam 4 köfte salata 1 bardak ayran
Spor yok
Şu 2.5 lt
Pazartesi
Kahvaltı 1 yumurtalı omlet 7 zeytin 3 ceviz az peynir
Ara 3 erik
Akşam bol yeşil salata üzerine 3 yemek kaşığı humus
Su 2.5 lt
Spor 40 dk bölgesel

veriyorum aslında ama direçli bir kiloya geldim sanırım lisede gördüğüm bir kilo bu bu cumaya kadar canla başla uğraşacağım bakalım ya nasip.

canim bence sen belli bir kiloya inene kadr atlama karnin sarkmasin bide dizlerinede sıkıntı yapablir

ayy kendinle barisik olmana bayildim ya
Ben resim bile cekilmezdim cok kiloluyken smdi bile yandan cekiniyorum cok kilolu grunmiyim dye bliyosun fotoda 5 kilo fazla grunuyo insannn

Nesr ama yine gobegin inmis bence acilen diyete cok fazla asılman lazım kendi hedefine kitlemen ona dogru duzgun adımlarla kosman lazim canim kendine inan ve azim geri gekicektir eminim 3 cocukla braz dyet isi zor olur ama cok istersen herseyin ustunden gelirsin oyuzden menulerini duzenli kalori sayimi yap tlfnuna fatsecret indir bence bol bol yuruyus ve evde her anini spora cevir yap bseylerrr vucuduna ve sana gunah gercekten hani biyerlere gidiyosun bozuyosun yaa bozma tadina bile bakma bakarsan devami gelir 1 ay dayansan bu sekil yasamaya zaten garanti 10 kilosu gider kilon yuksek oldugu icin daha fazla kilo verirsin bizden hadii bgunden basla kalori say ve sporaaa asılll

aynen canım göbeğim yerlerde resmen ben toparlanması için mekik çekmeyi hiç bırakmak istemiyorum yavaş yavaş da arttırmaya çalışıcam squatı da iş yerinde lavaboda yapıyorum ikisi totişi göbeği toplar inşallah

fat secret ve google fit indirdim inşallah yapacağım spor yapmak insana kendini çok iyi hissettiriyor. adımlarımı yazmıyorum sayılmıyor diye ama dün de 5400 adım atmışım mesela o da kar sonuçta hiç adım atmadığım hale göre bence

kesinlikle ole canim ne yaparsan kardır bende spor yapinca mutlu olup kendini dinc hissedenlerdenim valla spor gibisi yok mekik cekmeye devam cok etkisini gorucegine inaniyorum

Kızlar ya 2 gündür tartida harika kilolar görüyorum söylersem büyüsü kaçacak diye çok korkuyorum
masallahh masallahhhhh

Ama ben cok merakliyimdirrr kulagima söle kimseciklere sölemem

Simdiden 1000 ip atlamıs bulunmaktayim cok oldu atlayali smdi yazmak aklima geldi ama
Dünü telafi etmem lazım o degildeee sporda önde gidiyorummm hanımlarrr haydi birisi benle yarissin yahuuu kismeler spora agirlik vermiyo sanki bu hafta geleki no kacamamaklarrrr nerelerdesiniz biz sizi geciyoruzzz hu huuuuuu

Canım ben de azaydidem e katılıyorum. 1 ay Kaçamaksız devam etsen günde 1 saat tempolu yürüyüşlerle desteklesen ayda en az 10 verirsin. 4 ayda 100 ün altına inersin.
Çocuklarla zor hepimiz aynı durumdayız. Ben mesela kilolarımın çoğunu büyük kızımın arttırdıklarını yerken aldım. Sağolsun hiçbişey yemiyor. Değişik alternatifler yapıp yedirmeye çalışıyordum yemeyince bana kalıyordu. Şimdi artık bu yanlışı yapmıyorum. Bu bile benim hayatımda çok şey değiştirdi. Tadına bakmak zaten en tehlikelisi. Çocuklarla zor ama çok istersek yaparız.
1 ay oldu sanırım buraya devam edeli. Kaç kilo verdin bilemiyorum ama aylık Hedefin en az ayda 10 kilo olsun inan başarabilirsin.

Canım valilik nerede bizim geline sorayım Yenişehir deyiz cemevine çok yakın biliyorsan belki perşembe uğrarım işyerine o gece Ankaraya döneceğim

morordek şöyle diyim önceki ve şu anki görüntüm beden kendini nadasa bırakmış olabilir nitekim ömrümde bu kadar zayıf olmadım alakası olabilir..

Eklentiler

• 1.webp
    12 KB · Görüntüleme: 44
  • 2.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 3.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 4.webp
    13 KB · Görüntüleme: 40
Ayy dayanamicam solucem dün 78.2 gördüm
Süpersin canim cabuk gelen cabuk gidiyo farkindaysan bende oyuzden 1 kilo verdigimi dusunuyorum haftalardir yerimde sayikliyorum bu sfer istikrarli gidiyorum bakalim bu hafta hepimiz en az 1 kilo vermis olalim insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…