- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.201
kk ya bayılıyorum insanı çok güzel motive ediyor herkes çok içten anlatmış diyet başarı yöntemlerini.bencede herkes kendi vücudunu tanıyor ve nasıl güzel kilo verebildiğini ya da niye kilo aldığını biliyor.ben kendimle ilgili olanları yazmak istiyorum.öncelikle kilo vermeyi gerçekten çok istiyorum inancım tam..5 kilom kaldı hedefe(55).ama çabuk sıkılıyorum.çabucak vereyim kurtuluyum anlayışı var.bir gün bozuldu mu ertesi gün toparlayamıyorum.az az ve sık sık terimi uzak bana.sevdiğim bişeyse kendimi durduramıyorum.tatlıya çok düşkünüm o yüzden kh diyeti yapamıyorum.akşam yemeği saatim düzenli değil.bazen patlayana kadar yiyorum sofradan doymadan kalkmıyorum.kahvaltının en önemli öğün olduğunu düşünerekten kendimi kısıtlamıyorum (kızartma,reçel,bal,tost vb.)arkadaşlarımın ve annemin ısrarlarına karşı koyamıyorum.canım sıkıldığında,regl dönemimde,sınav zamanlarnda,moralim bozulduğunda ,mutlu olduğumda kendimi yemeye veriyorum(demekki yemek için herzaman bahanem var:)belirli bir listeye bağlı kalamıyorum ama ilk işim diyetisyene başlamak olacak.spora gidiyorum gelince çıldırmış gibi yiyorum.su tüketimim hala az.sürekli kaçamak yapmaya eğilimim var.FAKAT beşi bi yerde çayını eğer düzenli kullanabilirsem çok güzel kilo verebiliyorum.spor yapmayı seviyorum.yeşilçay ve her türlü meyve çayını seviyorum.çayı şekersiz içiyorum.meyveyle,sebzeyle,yeşillliklerle aram hep iyi olmuştur.süt,yoğurt,balık kısacası doğal olan herşeyi seviyorum.neyin sağlıklı neyin sağlıksız olduğunun farkındayım.eğer spor ve yürüyüşle desteklenmezse kalıcı kilo vermenin gerçekleşmeyeceğinin bilincindeyim. Ya Samed esmasının iradeyi artırdığını inancım tam.bu takıma üye olduğumdan beri daha sağlıklı besleniyorum yada en azından çabalıyorum.dün 28.10.2010 da diyete ve günlük tutmaya başladım.işte gayet açık ve dürüstçe anlattım herşeyi.şimdi herzaman beni eleştircek ,diyet süresince yanımda olacak rekabet edecek arkadaşlara ihtiyacım var.görüş ve yorumlarınızı bekliyorumm=)
iyi geceler..herkese iyi geceler diliyorum. ben artık uyumaya gidiyorum.yarın görüşürüz.:2:
öyle kolay pes etmek yok arkadaşım.
slmlarr
shelly hoşgeldin canım.inşallah bu sefer listelere bağlı olmadan sağlıklı bi şekilde kilolarından kurtulursun.
takyoncum şanslı kaptanım(ferihancıma göre:) yeni kişiler yeni azimli insanların kaptanısın.herkeste bir gayret ,sürekli takıma girmek istiyorum acaba biri bişey paylaştı mı bişey kaçırcam mı endişesi var.inan takımın bu halini çok sevdim:)Allah nazarlardan saklasın.evet bugün başlamış olduk rekabete.kahvaltıyı geç yapmıştm zaten şimdi akşama dikkat etmeliyim.canım 5 gün diyeti güzel çok da rahat kilo verdirir şu an evimdeyim ve annem asla bu diyeti yapmama müsaade etmez.fakat yurtta çok rahat uygularım yani seni bekletmek de istemem ama 8nde başlasak olmaz mı?
hoşgeldin takıma arkadaşım
senanaz selam
valla bende giremedim 2 gündür,daha geçmişide okuyamadım.bende merak ettim kim napıyo nasılsınız.
Günaydın sevgili takımcım.. Herkese bol hareketli az kalorili bir gün dilerim..
Hadi bakalım canlanın cumaya ne kaldı şurda =) Ben 45 dakika hızlı tempo yürüyüş yaptım yine iş öncesi. Kahvaltım da klasik oldu. Şimdi çay içiyorum, az sonra da yeşil çay içicem
Pek iyi hissediyorum kendimi allah bozmasın :)))
günaydın kızlar sabah kahvaltımı yaptım yine k fleksle
ama canım acayip bi sucuklu yumurta istiyo aş eren hatunlar gibi oldm:2:
pazar gününe sakla hevesini bence
slm arkadaşlar herkese günaydınnnn dün biraz rahatsızdım fazla siteye giremedim amabu gün kendimi çok iyi hissediyorum arkadaşlar inanmıycaksınız dün rahatsızlığımdan dolayı ağzıma bişiy almadım yattım durdum bu gün bi tartıldım 59 gösteriyo 62 den 59 ,4 gün içinde normalmi sizce kafam karaştı ama dün çok fenaydım yataktan felan kalkamadım saolsun eşim yardım etti nane limon falan şimdi iyiyim çok şükür
slm arkadaşlar herkese günaydınnnn dün biraz rahatsızdım fazla siteye giremedim amabu gün kendimi çok iyi hissediyorum arkadaşlar inanmıycaksınız dün rahatsızlığımdan dolayı ağzıma bişiy almadım yattım durdum bu gün bi tartıldım 59 gösteriyo 62 den 59 ,4 gün içinde normalmi sizce kafam karaştı ama dün çok fenaydım yataktan felan kalkamadım saolsun eşim yardım etti nane limon falan şimdi iyiyim çok şükür
günaydın kızlar nasılsınız
ben bugün çok iyiyim sabah pek iyi değildim ama şimdi iyiyim kendimi çok iyi hissediyorum
anlaşılan bugün mutlu takılacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?