Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ares arkadaşım ne güzel anlatmışsın, bu yazıklarının büyük bir çoğunluğu bende de aynı :26:

öyle kolay pes etmek yok arkadaşım.

evet pes etmiyorum ama pek de umutlu değilim açıkçası. ben zaten genelde çok karamsar birisiyim. başladığım işlerin sonunu getirememe gibi bir derdim var ne yazık ki. bugünkü menümü yazmayı isterdim ama utanıyorum o yüzden yazamıyorum. yarın buraya gururla yazacağım bir menüm olacak ama

aman Allahım ben neler yedim bugün öyle, yine her zmaanki gibi ne olduysa hepsi akşam eve gelince oluyo. gündüz de öyle akşama kadar aç kalanlardan değilim. kahvaltımı yaparım, ara öğünde ufak da olsa atıştırırım bişeyler , öğle yemeğim dengeli olur ama iş akşama gelince bütün düzen bozuluyor. yediklerimi azaltmaya alışamıyorum. sanki günün tüm stresini, yorgunluğunu yada moral bozukluğunu yiyerek aşıyorum. ama biliyorum ki hiç bir problem yiyerek düzelmez aksine büyür. işte böyle itiraf gibi yazdım

hoşbuldum ares mesajları sondan başa doğru okuyunca böyle sonradan gördüm mesajını.

senanaz selam

valla bende giremedim 2 gündür,daha geçmişide okuyamadım.bende merak ettim kim napıyo nasılsınız.

slm rakadaşım sanırım seninle eş olucaz
2 gündür olmayınca endişelendim baya
umarım iisindir
hadi bakalım bismillah diyelimmi
tüm fikirlerine açığım
a e ol..

günaydınlar.. kızlar siz ne yaptınız böyle yaa dün kü mesajları gözden geçireyim dedim ama ne mümkün sayfalar almış yürümüş... yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgelmiş.. iyi paylaşımlar dilerim hepinize...

Günaydın sevgili takımcım.. Herkese bol hareketli az kalorili bir gün dilerim..

Hadi bakalım canlanın cumaya ne kaldı şurda =) Ben 45 dakika hızlı tempo yürüyüş yaptım yine iş öncesi. Kahvaltım da klasik oldu. Şimdi çay içiyorum, az sonra da yeşil çay içicem

Pek iyi hissediyorum kendimi allah bozmasın :)))

herkese günaydınnnnnnnnnnarkadaşlar nasılsınız sabah kahvaltı menüm:
2 bardak ılık su
2 kuru kayısı
1 yumurta
1 kk peynir
1 bardak ıhlamur

günaydın kızlar sabah kahvaltımı yaptım yine k fleksle
ama canım acayip bi sucuklu yumurta istiyo aş eren hatunlar gibi oldm:2:

günaydın. bugün bende kendimi çok iyi hissediyorum.Allah bozmasın.

slm arkadaşlar herkese günaydınnnn dün biraz rahatsızdım fazla siteye giremedim amabu gün kendimi çok iyi hissediyorum arkadaşlar inanmıycaksınız dün rahatsızlığımdan dolayı ağzıma bişiy almadım yattım durdum bu gün bi tartıldım 59 gösteriyo 62 den 59 ,4 gün içinde normalmi sizce kafam karaştı ama dün çok fenaydım yataktan felan kalkamadım saolsun eşim yardım etti nane limon falan şimdi iyiyim çok şükür

geçmiş olsun canım su kaybetmiş olabilir misin

günaydın kızlar nasılsınız
ben bugün çok iyiyim sabah pek iyi değildim ama şimdi iyiyim kendimi çok iyi hissediyorum
anlaşılan bugün mutlu takılacağım

bayağı kilon gitmiş. bu da çok normal değil tabii. aşırı sıvı kaybettin galiba bunu takviye etmen lazım. bugün bol sıvı al arkadaşım. yoksa vücudun halsiz düşer. bu arada da geçmiş olsun arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…