Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun arkadaşım,bi yandan sevindirici kilo vermiş olman.ama dikkatli ol vücudun fazla sıvı kaybettiği için dirençsiz kalmasın

günaydın arkadaşım ee özlettin kendini

valla öle oldu senanazcım.dün fena halde yoğundum.Bugünde öle ama yinede vakit bulurum bugün.Malum ay başı bizde böle oluyo.Aralarda baktım geçmişi okumaya çalıştım,inş fazla bişiy kaçırmadım

burada donuyorum işyerinde klima bozuldu. daha kaloriferler yanmıyor en iyisi sıcak birşeyler içerk ısınayım. dondummm

herkese günaydın, ancak katılabildim aranıza :)
atçeken geçmiş olsun, bence de giden kilolar kaybettiğin sudan kaynaklanıyor, bol bol su iç bence sıvıdan ziyade...
ben bugün kötü bişi yaptım az önce bi tane milföy yedim, sabahta 1 kase nesfit yemiştim ama milföyü öğlen büyük ihtilam bir şey yiyemeyeceğim için yedim

afiyet olsun.arkadaşım.

günaydın arkadaşlar sabah bir tane elma yedim bir kaşıkta çikolata yedim yememem gerekiyordu ama yedim malesef henüz oturtamadım öğle ve akşam yemeklerini . sabah kahvaltı niyetine kaçırdıklarımı telafi etmeye çalışacağım yoğurt yada peynir yumurta yemeye dikkat edeceğim önümüzdeki günlerde bu aralar toparlanma sürecinde beni maruz görün geçmişi okumaya çalışayım . müsait olduğumda tekrar yazarım . öpüyorum herkezi .

Herkese günaydın millet

atçeken geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlarsın kendini. Güne güzel başlayan herkes gibi ben de güzel başladım

kahvaltı menümü yazıyorum;
1 dilim kepek ekmeği, 1 kk tulum peyniri, 2 zeytin, şekersiz çay, 1 yumurta

ara: (11:00) bir elma

şimdilik iyi gidiyorum bana dua edin :) takıma giricem ben de inşallah

günaydın shelly, ne güzel hafif bir kahvaltı olmuş, bide bana bak

süpersin canım
güzel bi başlangıç olmuş

arkadaşlar ben çokıyorum oğlumun buu hafta tedavisi var inşallah akşama görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…