- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.221
slm arkadaşlar herkese günaydınnnn dün biraz rahatsızdım fazla siteye giremedim amabu gün kendimi çok iyi hissediyorum arkadaşlar inanmıycaksınız dün rahatsızlığımdan dolayı ağzıma bişiy almadım yattım durdum bu gün bi tartıldım 59 gösteriyo 62 den 59 ,4 gün içinde normalmi sizce kafam karaştı ama dün çok fenaydım yataktan felan kalkamadım saolsun eşim yardım etti nane limon falan şimdi iyiyim çok şükür
günaydın kızlarrrr,güzel bir sabaha günaydınn,bursadan herkese sevgiler
inşallah bugün herkes için mutlu ve güzel bir gün olur.
maşallah bugün herkes neşe küpü
allah neşenizi eksik etmesin kızlar
günaydın arkadaşım ee özlettin kendini
burada donuyorum işyerinde klima bozuldu. daha kaloriferler yanmıyor en iyisi sıcak birşeyler içerk ısınayım. dondummm
biraz hareket et,hem kalori yakarsın,hem ısınırsın.Nasıl :) bi taşla ikki kuş misali
herkese günaydın, ancak katılabildim aranıza :)
atçeken geçmiş olsun, bence de giden kilolar kaybettiğin sudan kaynaklanıyor, bol bol su iç bence sıvıdan ziyade...
ben bugün kötü bişi yaptım az önce bi tane milföy yedim, sabahta 1 kase nesfit yemiştim ama milföyü öğlen büyük ihtilam bir şey yiyemeyeceğim için yedim
olmasın walla, yedim ama kendimi bu yüzden kötü hissediyorumafiyet olsun.arkadaşım.
Herkese günaydın millet
atçeken geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlarsın kendini. Güne güzel başlayan herkes gibi ben de güzel başladım
kahvaltı menümü yazıyorum;
1 dilim kepek ekmeği, 1 kk tulum peyniri, 2 zeytin, şekersiz çay, 1 yumurta
ara: (11:00) bir elma
şimdilik iyi gidiyorum bana dua edin :) takıma giricem ben de inşallah
Herkese günaydın millet
atçeken geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlarsın kendini. Güne güzel başlayan herkes gibi ben de güzel başladım
kahvaltı menümü yazıyorum;
1 dilim kepek ekmeği, 1 kk tulum peyniri, 2 zeytin, şekersiz çay, 1 yumurta
ara: (11:00) bir elma
şimdilik iyi gidiyorum bana dua edin :) takıma giricem ben de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?