- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.241
pardon ben çıkıyorum.
herkese günaydın, ancak katılabildim aranıza :)
atçeken geçmiş olsun, bence de giden kilolar kaybettiğin sudan kaynaklanıyor, bol bol su iç bence sıvıdan ziyade...
ben bugün kötü bişi yaptım az önce bi tane milföy yedim, sabahta 1 kase nesfit yemiştim ama milföyü öğlen büyük ihtilam bir şey yiyemeyeceğim için yedim
Amonra ve esw arkadaşlarım teşekkür ediyorum, bugün çok kararlıyım hiç bozmucam sağlıklı beslenme düzenini, bi de spora gidicem akşama
hadi bakalım shelly inşallah yaparsın, ben dün akşam başladım spora, 10 gündür salmıştım kendimi ama yine başladım, azimliyim, bakalım cumaya kadar kilo verebilecekmiyim
bide benim metabolizma yavaş bu aralar ayrıca benim kilo verme sürecimin başlangıcı biraz yavaş oluyor ama hep beraber kurtulucaz bu dertten :)
sevgili esw senin kilo çizelgende bi sorun var sanırım farkettinmi ?
arkadaşlar ben çokıyorum oğlumun buu hafta tedavisi var inşallah akşama görüşürüz.
herkese iyi akşamlar, ancak gelebildim
takyon ebrehe ile eş olmak bana uyar ama eş olunca ne yapılıyor?
bide akşam ben 1 kase tarhana çorbası, salata ve 1 dilim ekmek yedim, üstüne 25 dk hızlı tempoda yürüdüm koşu bandında bide 100 kadar mekik çektim ve acıktım, elma yiyorum :)
bu saatte yememin bi sakıncası var mı ki?
ayrıca kocişime tiramisu yaptım ama yemedim
Canım tebrik ederim gayet sağlıklı ve dengeli bir menü olmuş. ama kaşık hesabını görünce işin baya ciddi olduğunu anladım. bu durumda benim kilo vermenin çok uzağında kalmam normal o zaman
arkadaşlar ben çokıyorum oğlumun buu hafta tedavisi var inşallah akşama görüşürüz.
anladım canım, tamam ben ebrehe ile eş olurum, o da bana uyar demiş zatencanım kiloları birbirine yakın olan arkadaşları 2 li grup yapıyoruz ve bunlar 1 hafta boyunca aynı zamanda birbirlerine karşıda yarışıyorlar yani birbirlerine diyet konusunda fikirler veri yardımcı oluyorlar ve o hafta kim daha çok kilo verirse kendi 2 li grubunun birincisi oluyor bilmem anlatabildimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?