Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amonra ve esw arkadaşlarım teşekkür ediyorum, bugün çok kararlıyım hiç bozmucam sağlıklı beslenme düzenini, bi de spora gidicem akşama

canım üzülme bence çünkü milföyü allahtan sabah yemişsin, yani yakma şansın çok yüksek. sen günün geri kalanında bunu telafi edersin.

esw: bencede o kadar üzülme,hem çok kafaya takınca kilolar hiç gitmez sonra.
yakarsın gün içinde
akşam daha hafif yersin olur.ok

Amonra ve esw arkadaşlarım teşekkür ediyorum, bugün çok kararlıyım hiç bozmucam sağlıklı beslenme düzenini, bi de spora gidicem akşama

hadi bakalım shelly inşallah yaparsın, ben dün akşam başladım spora, 10 gündür salmıştım kendimi ama yine başladım, azimliyim, bakalım cumaya kadar kilo verebilecekmiyim
bide benim metabolizma yavaş bu aralar ayrıca benim kilo verme sürecimin başlangıcı biraz yavaş oluyor ama hep beraber kurtulucaz bu dertten :)

shelly ve begüm haklısınız, eritirim ben bunu akşama kadar :)
ya dışarıda işim vardı, yaklaşık 3-4 saat sürecek bir iş ama iptal oldu ama ben yemiştim milföyü neyse, bundan sonrakiler daha hafif olur, teşekkür ederim :)
bide iyiki gruba davet etti takyon beni, sizin yediklerinizi okuyunca ve yediklerimi yazacaklarımı düşününce daha bi frenliyorum kendimi

sevgili esw senin kilo çizelgende bi sorun var sanırım farkettinmi ?

aa evet başlangıç kilom ve hedef kilom yazmıyor, allah allah neden ki? nasıl düzeltebilirm onu, bi bakayım ben şuna, sağol canım ya, ben hiç farketmemiştim

Nasılsa buraya menümü yazıcam diye kendimi frenliyorum ben de. Bi saat sonra öğle yemeğini yiycem ama sonra gelip buraya yazıcam o yüzden dikkat edicem. bakalım bugün yemekte ne çıkacak.

canım kiloları birbirine yakın olan arkadaşları 2 li grup yapıyoruz ve bunlar 1 hafta boyunca aynı zamanda birbirlerine karşıda yarışıyorlar yani birbirlerine diyet konusunda fikirler veri yardımcı oluyorlar ve o hafta kim daha çok kilo verirse kendi 2 li grubunun birincisi oluyor bilmem anlatabildimmi

selamlar herkese, kolay zayıflamalarr
5. takımın eski bir üyesi olarak doğumumu yaptım, bugün 8.gün ve ben dikkat etmeye başladım. tam oturtunca inşallah ben de katılıcam gruplara tekrar. daha önce bu takımda 20 kg vermiştim başarı hikayelerinden okuyabilir merak edenler..

kallisim, reyhan ablam nerelerdesinnnizz

Son düzenleme:
Canım tebrik ederim gayet sağlıklı ve dengeli bir menü olmuş. ama kaşık hesabını görünce işin baya ciddi olduğunu anladım. bu durumda benim kilo vermenin çok uzağında kalmam normal o zaman

shelly cim kaşık hesabı yapmayınca sadece dengeli beslenmiş oluyoruz böyle olunca azalttığımız için kilo vermemizde kolaylaşıyor sen nasıl yapıyorsun neler yiyorsun ?

anladım canım, tamam ben ebrehe ile eş olurum, o da bana uyar demiş zaten

arkadaşlar bişiy sorucam size;

Şimdi mesela ben sabah börek yedim.Ölçülü yedim ama yinede normal kahvaltıya benzemez tabii.
bunun için günün diğer öğünlerinde az yiterek dengeyi sağlamam lazım.Ancak bunu yaparken öğündeki miktarımı azaltmak lazım yoksa aralardan birini yememek mi ? ne dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…