- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.961
kızlar ben bugün bildirimde bulunamadım bulunduğum yerde pc yoktu
öyle izbe bi yerde görevlendirildim ki böyle rezalet görmedim ben
eve de daha yeni gelebildim geceden bildirim yapacaktım ama kk açılmıyodu şimdi bile çok yavaş
çok özür dilerim şimdi nolcak
senanazcım merhaba nasılsın
slm takyoncum haklısın ben ankaraya dönünce giremiyorum.paylaşım yapamıyorum.cuma en yoğun günüm ve kilo bildirimine fırsat kalmıyor.sabah 7 den akşam 7 e kadar full doluyum.tamamdır ferihanında izniyle ayrılmak istiyorum takımdan.köstek olmak istemem.tüm arkadaşlarıma bol kilo vermeler diliyorum kendinize iyi bakın...
slm kızlar herkese iyi akşamlar bugünki menüm söyle
sabah:1 dilim kepekli ekmek 1 salatalık kk peynir çok az reçel
öğle:4 kaşık tavuk sote yrm br light kola (napim tutamadım kendimi ):18:
ara kolayı eritmek için 1 saat tempolu yürüyüş1 br yeşilçay
akşam:1 porsiyon az yağlı ıspanak yemeği 3 kaşık yoğurt kızlar akşam belki gelemeyebilirim misafirliğe gitcez herkese güzel kilo vermeler sağlıcakla kalın:80::79:
takım olarak maşallah. ferihancığım kutluyorum seniakşam yemeğe davetliydim dün akşam.balık ve bol salata yedim. yani abartmadım.sabah da çerezlerle birlikte 1 yumurta 2 kk peynir yedim. öğlen domates soslu 1 tabak makarna ve az miktarda fındık. akşam da haşlama et yanında salata yiyeceğim tabii ki ekmeksiz. ama regl dönemim olduğu için canım acayip tatlı istiyor :84: haa sabrediyorum bakalım nereyekadar
senacım canın çok tatlı istiyorsa 1 bardak sütle türk kahvesi pişir, şekersiz, gerçekten tatlı iştahını kesiyor
bide kızlar ben bugün aşure yedim akşam yemeğinden sonra, 2.5 kepçe kadar
ya çok seviyorum aşureyi, annem yaptığında kahvaltı yapmazdım 1 kase fazla aşure yemek için, o kadar severim, ama bidaha olmıcak, yılda bi kez denk gelirse yiyorum diye yedim ben de
afiyet olsun canım ama yaramasın :)Kızlaaar günaydın herkeseeeGüzel bir hafta diliyorummm
Haftasonu cumartesi günü çok iyi geçti, diyetimi bozmadım.. Ama dün teyzemlere çaya gitmiştik, yarım dilim börek, 2 tane zeytinyağlı sarma, 1 adet de küçük ekler yedim. Akşam yemeği yemedim.
Bugün sabah 1 adet küçük ev poğaçası yedim, 35 dakika tempolu yürüyüş yaptım. Birazdan da 1 kupa çorba içeceğim.
günaydın kızlar
yeni bi hafta ve ben nihayet kendi şubemdeyim
ohh masamı pc mi herşeyimi özlemişim
sabahki menüm 2 dilim buğday ekmeği az eski kaşar
5-6 zeytin ve yarım domates yanında da açık şekersiz çay
sabahtan beri de 1,5 litre su içtim
içtikçe içesim geliyo
günaydın kızlar nasılsınız ben işler yoğun olduğu için artık uğrayamıyorum kusura bakmayın inanın günlerin nasıl geçtiğini bilmiyorum bildirim de yapamadım tamamen aklımdan çıktı iş yerinde işler çooook evde de internetim yok
ben bu arada sabah 1 simit 1 peynir 1 yumurta yedim
ara da bir portakal yiyeceğim öğlen de
haşlanmış et ve salata yiyeceğim akşam bozmazsam eğer yemekten 5 kaşık 1 dilim ekmek yemeye çalışacağım
selam takyoncuğum. umarım iyisindir
bu akşam eve gittiğimde zeytinyağlı biber dolması ve salata yiyeceğim. akşam eve gittiğimde çocuklardan fırsat olmayabilir.onun için şimdiden yazayım dedim arkadaşlar. gece de uyumadan önce süt içeceğim. yeteri kadar kalsiyum içeren gıdalar alınınca şişmanlık oranı azalıyor. takyoncuğum bu arada çerezleri de unutmuyorum:84: sakın kızma az miktarda yiyorum
Herkese merhabaa
merhaba arkadaşım uzun zaman oldu görüşmeyeli. umarım iyisindir
teşekkür ederim canıö
iyiyim canım bir türlü denk gelemiyoruz. eskisi gibi.:84:
amonracım bende sana oy verdim canım
Kızlar selamlar napıyosunuz bakalım?
Menümü yazıyorum ve sonra da eve gidiyorum.
Sabah: 1 ev poğaçası
Öğle: 1 kase çorba, 2 kaşık tavuk, 1 kase salata
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: Yarım dilim pasta
Pastayı da yedim yine dayanamadım ama başka birşey yemiyorum artık. Karnım aç yine de(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?