Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

amonracm böyle durumlarda bir gün önceden her ihtimale karşı bildirim yap girebilirsen cuma sabahı yine tekrar edersin

arescim keşke vaktin olsaydıda ayrılmak zorunda kalmasaydık ama bu durumda sende mağdur oluyorsun yinede bırakma ama uğra muhakkak özletme kendini

atcekencim maşallah çok iyi gidiyorsun başından beri

sabrın sonu selamettir inşallah senacım sabııııırırrrrr

istisnalar kaideyi bozmaz esw cim sonuçta senede bir gün :))

afiyet olsun canım ama yaramasın :)

senin adına sevindim amonracım şükür kavuştun herşeyine :)

bu akşam eve gittiğimde zeytinyağlı biber dolması ve salata yiyeceğim. akşam eve gittiğimde çocuklardan fırsat olmayabilir.onun için şimdiden yazayım dedim arkadaşlar. gece de uyumadan önce süt içeceğim. yeteri kadar kalsiyum içeren gıdalar alınınca şişmanlık oranı azalıyor. takyoncuğum bu arada çerezleri de unutmuyorum:84: sakın kızma az miktarda yiyorum

adigenissecim Allah yardımcıın olsun canım ama bizleride ihmal etme paylaşımlarına ve desteğine ihtiyacımız var bildirimler çok önemli canım bildirim yapılmayınca liste hazırlarken çok zorlanıyoruz aksıyor herşey bildirimlere dikkat edelim canım

afiyet olsun senacım ay güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün İNşaAllah

ben bugün pek uğrayamadım

mönümü yazıyım bari

sabah:1 dilim çiçek ekmek (evde başka ekmeğim kalmamıştı)
1 kk beyaz peynir,4 zeytin,2 fincan çay

ara:1 elma

Öğlen:2 çk ıspanak,4 çk spagetti,bol salata

ara:1 fincan yeşil çay,1 elma

akşam:kurufasulye pilav var evde ben sadece kurusundan yicem 1 dilim ekmekle

Kızlar selamlar napıyosunuz bakalım?

Menümü yazıyorum ve sonra da eve gidiyorum.

Sabah: 1 ev poğaçası
Öğle: 1 kase çorba, 2 kaşık tavuk, 1 kase salata
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: Yarım dilim pasta

Pastayı da yedim yine dayanamadım ama başka birşey yemiyorum artık. Karnım aç yine de (

insan sonradan pişman oluyo de mi
ben de bu çikolatayı yiyeceğime bi tabak yağsız
makarna yeseydim en azımdan karnım doyardı diye
çok sövmüşümdür kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…