- 3 Şubat 2012
- 1.100
- 2.014
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #311.181
Bizde seni seviyoruz canım özletme kendiniKızlar merhaba
Sabah
1 dilim tb ekmek
1 dilim kaşar
Maydonoz
Salatalık
Işe yetişmek için hızlı yaptim yumurta yiyemedim
Ara
Yarim şeftali
Öğle
6 kasik semizotlu yoğurt
Ara
10 kadar uzum
1 galeta
Akşam
5 köfte
2 bardak ayran
Salata
Ara
Regl oldum kızlar çok şükür canım tatlı istiyo bende fit dondurma yaptım yiyorum donmasını bekleyemedim puding gibi oldu ama harika ötesi tatlı krizlerine birebir
1 küçük kase fit dondurma
3 litre su
Spor: 5000 adimtoplight Leyl-i-fer melita09 alwaysnforever Cherry Mom @morordek kardelelen321 @Hmavidag
matruj1 dennisgo Kızlar unuttuklarim varsa kusura bakmayın hepinizi seviyorum burayı da seviyorum ama aktif olamıyorum bundan sonra daha dikkatli olmayı hedefliyorum sizde beni birakmayin ❤
Bende öyle canım ama diyet ve spor devam.. geçmiş olsunBu hafta ben de koptum burdan. Büyük kızımı anaokuluna yazdırdım birkaç gün uğraştım. Dün de küçük kızım ateşlendi. Onun ateşi inatçıdır bebekliktrn beri. İlaç kullanıyor. Zorla içiriyorum daha doğrusu. Çok yorgunum çooook..
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Sağolasın canımBende öyle canım ama diyet ve spor devam.. geçmiş olsun
Canım hayırlısı diyorum daha doğrusu ne diyeceğimi bilemedim ve bu süre içinde çok güzel kilo vereceğini biliyorumKızlar
Dün kontrolüm vardı dış gebelik teşhisi kondu ve akşama doğru acil ameliyata girdim. Şimdi hastanedeyim, muhtemelen bugün çıkarım. Toparlayıp yeni tedaviye başlayana kadar gereken süreyi kilo vererek geçirmeyi planlıyorum. Şu günlerde pek sık yazamasam da bundan sonra buralarda olmak istiyorum.
aşkolsun kız emnis rezil olmuşum zatenHer zaman güçsüzün yanındayım sonları benimle paylaşantoplight kaptanım tebrikler hahahajaaj
Canım kuzuna geçmiş olsunBu hafta ben de koptum burdan. Büyük kızımı anaokuluna yazdırdım birkaç gün uğraştım. Dün de küçük kızım ateşlendi. Onun ateşi inatçıdır bebekliktrn beri. İlaç kullanıyor. Zorla içiriyorum daha doğrusu. Çok yorgunum çooook..
Canım hayırlısı diyorum daha doğrusu ne diyeceğimi bilemedim ve bu süre içinde çok güzel kilo vereceğini biliyorumKızlar
Dün kontrolüm vardı dış gebelik teşhisi kondu ve akşama doğru acil ameliyata girdim. Şimdi hastanedeyim, muhtemelen bugün çıkarım. Toparlayıp yeni tedaviye başlayana kadar gereken süreyi kilo vererek geçirmeyi planlıyorum. Şu günlerde pek sık yazamasam da bundan sonra buralarda olmak istiyorum.
aşkolsun kız emnis rezil olmuşum zatenHer zaman güçsüzün yanındayım sonları benimle paylaşantoplight kaptanım tebrikler hahahajaaj
Canım kuzuna geçmiş olsunBu hafta ben de koptum burdan. Büyük kızımı anaokuluna yazdırdım birkaç gün uğraştım. Dün de küçük kızım ateşlendi. Onun ateşi inatçıdır bebekliktrn beri. İlaç kullanıyor. Zorla içiriyorum daha doğrusu. Çok yorgunum çooook..
Tebrikler melitacımBizde seni seviyoruz canım özletme kendini
teşekkürler kaptanımCanım hayırlısı diyorum daha doğrusu ne diyeceğimi bilemedim ve bu süre içinde çok güzel kilo vereceğini biliyorum
aşkolsun kız emnis rezil olmuşum zaten
Canım kuzuna geçmiş olsun
Tebrikler melitacım
Günaydın hanımlar
Güzel bir hafta olsun
Yaparsın ben sana inanıyorum :)
cok guzel canim menun kendine gelmissin olunca sevindim bizde seni seviyoruz sen yine de firsat bulunca gel
gelmis gecmis olsun hayirli. Olan buymus demekki allah saglikla kucagina alacagin evlat nasip etsin sana
yinemimelita09
Saka saka o bizim gururumuz
Canım bizler senin yanındayız hep yeterki sen de burdan kopma. Sen de seviliyorsun tatlım
Çok teşekkür ederim kızlar bu hafta elimden geleni yapıyorum adet de oldum ama sisligim inmedi yaBizde seni seviyoruz canım özletme kendini
Canim maydanoz limon cayi yap bi turk kahvesi ic bide yesil cay patlat yatmadanÇok teşekkür ederim kızlar bu hafta elimden geleni yapıyorum adet de oldum ama sisligim inmedi ya
Sağol canımCanım hayırlısı diyorum daha doğrusu ne diyeceğimi bilemedim ve bu süre içinde çok güzel kilo vereceğini biliyorum
aşkolsun kız emnis rezil olmuşum zaten
Canım kuzuna geçmiş olsun
Günaydın kuzum sen ne işlere girdin yaGunaydin kizlar acilisi bu mubarek gunde guzel olmayan bir haberle yaptigim icin ozur dilerim.sol akcigerimde gorunen tumor/leke icin bugun pet cekimine girecegim..temiz cikmasi icin dualarinizi bekliyorum.
Cok geçmiş olsun güzel haberlerle gelirsin inşallahGunaydin kizlar acilisi bu mubarek gunde guzel olmayan bir haberle yaptigim icin ozur dilerim.sol akcigerimde gorunen tumor/leke icin bugun pet cekimine girecegim..temiz cikmasi icin dualarinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?