- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #32.261
hiç farketmedim bile
senin ne yazdığını biliyorum ya
bi mail vardı bi aralar, dolaşıyodu nette, hani harflerin yeri karışık olmasına rağmen düzgünce yazılanların okunabildiği, seninkini de öyle algılamışım ben :)
bencede kendine haksızlık etme gülsümcüm,yediklerin gayet güzel hiçte çok değil.
algıda seçiciyiz allahtan
gülsüm noldu ana kız park gezmesi çabuk bitti
mücverde zaten un var begüm keşke ekmek yemeseydin canım
tam sebze zamanı ben de bayılırım mücvere yanında da yoğurt
bu tam buğday unu var ben de
tam buğdayla kafayı çozuttum ya böyykk geldi farkındayım
ondan katsam yerine olmaz mı ki
beyaz ekmekti malesefnapim diğer ekmeklerden almıyoruuz eve yemiyolar sadece kendime aldığımdada tüketemiyorum küfleniyor
şansım yok elif çöle gitsem yağmura yakalınacam :))) rüzgar başladı duramadık kızım zaten astım bronşit var sürekli tekrarlıyor napim korkudan hemen geldik eve :)
olu tabi ama aynı lezzette olurmu bilmeyicem :) ben artık bıktım mücverden kayınvalidem çok seviyor sürekli yapıyolar yemekten usandım desem yeridir ben evde yapmıyorum hiç
canım beyaz ekmek iştahını açar, o yüzden uzak dur
bide buzdolabına koy, hiçbişi olmaz
ben iki paket buzluğa attım, şimdi çavdar var, onu normal dolap kısmında saklıyorum da
diğerleri buzlukta
çavdar bitince bi paketini çıkarcam
zaten üstünde yazıyo ekmeklerin dondurucuda 3 aya kadar dolapta 1 aya kadar saklanabilir diye, o yüzden sıkma kendini rahatça al ye ekmeğini
ya kızlar dün bi olay oldu öldüm gülmekten durun sizde anlatayım şimdi dün dolmuşta geliyorum arka koltuğa 2 tane genç delikanlı oturdu 20 li yaşlarda neyse geliyoruz bizim buralarda bi dükkan var süt ve süt ürünleri satan kapısına bir inek maketi koymuşlar ama gerçek gibi duruyor aynı dolmuş oranın önünde durdu biraz bizimkiler başladı yorum yapmaya
1. adam---ya baksana şehrin ortasına koymuşlar koskoca ineği
2, adam-- evet ya kültürsüzlük işte ne yapacaklarını şaşırdılar
1, adam-- bide faydalansalar neyse sağmıyolar kesmiyolar boş boşuna duruyor orda
2. adam--evet kardeş müsriflik
1. adam-- ya abi dikkatimi çekti bu inek nasıl öyle hareketsiz duruyor ?
2. adam-- oğlum onlar eğitimli inekler manyak hollandana özel getirtiyolar
1. adam --hmmmm anladım abi
Allahım öldüm gülmekten sesimide çıkaramıyorum şimdi bişey derler ne gülüyon gibisine kendimi sıkmaktan karnıma ağrılar girdi yaa
ya kızlar dün bi olay oldu öldüm gülmekten durun sizde anlatayım şimdi dün dolmuşta geliyorum arka koltuğa 2 tane genç delikanlı oturdu 20 li yaşlarda neyse geliyoruz bizim buralarda bi dükkan var süt ve süt ürünleri satan kapısına bir inek maketi koymuşlar ama gerçek gibi duruyor aynı dolmuş oranın önünde durdu biraz bizimkiler başladı yorum yapmaya
1. adam---ya baksana şehrin ortasına koymuşlar koskoca ineği
2, adam-- evet ya kültürsüzlük işte ne yapacaklarını şaşırdılar
1, adam-- bide faydalansalar neyse sağmıyolar kesmiyolar boş boşuna duruyor orda
2. adam--evet kardeş müsriflik
1. adam-- ya abi dikkatimi çekti bu inek nasıl öyle hareketsiz duruyor ?
2. adam-- oğlum onlar eğitimli inekler manyak hollandana özel getirtiyolar
1. adam --hmmmm anladım abi
Allahım öldüm gülmekten sesimide çıkaramıyorum şimdi bişey derler ne gülüyon gibisine kendimi sıkmaktan karnıma ağrılar girdi yaa
elif biz ne kadar üstüne düşsek o kadar hasta oluyolar dediğin gibi bizim kızda evin içinde hasta oldu yaaa teyzemin bi kızı var maşallah taş gibi o da mübarek hiç ilgilenmez ne yedi nasıl yedi vitaminini aldımı evde ne pişse onu yedirir bende kendimi ona endeksledim sebzesi meyvesi afedersi,n tavuğu kemiği derken yeterki vitamin alsın diye uğraşıyorum hanımefendiye rahat batıyor :)))sağlığı iyi olsun da o kadarı yetmiştir cimcimeye
ben anlamıyorum iyi bakılan çocuklar burnu dışarı çıksa hasta oluyo
benim yeğen evde zaturre oldu inanır mısın sitedeler kolarifer sistmi ısınıyolar
ev nerdeyse 50 derece sıcak kısa kolla gezersin
evden dışarı çıktığı yok durduğu yerde hastalanmış
bizim sokakta varlar ayakları çıbıl terlikle gezerler maşallah taş gibiler
benim de çocuğum olursa valla çıbıl gezdircem yanından geçenin rüzgarıyla
hasta olmasın diye
ben teflon tavada omlet gibi yapıyorum tüm parça olarak yağsız çokda güzel oluyor kızartmaya gerek kalmıyor hiçne güzel en azından kaynanan yapıyo da bıktırıyo
lezzetini denerim bi gerçi onu da fırında yapmak lazım
kızartmadan mücver mi olur hevesim kaçtı vazgeçtim
evet burçak yedikçe yiyesim geliyor( dur hemen arıyorum eşim i gelirken kepek yada çavdar ekmeği alsın bana :) zaten ben yedikçe oda diyorki bak seni şikayet ederim takıma diyor dalga geçiyor benimle
şirinevler de var bizim burda öyle bişey
ama ben de il gördüğümde öyle sanmıştım
ne uslu inek gidiyorum geliyorum duruyo öyle demiştim
eğitimli ecnebi ineğin hali başka tabi
avrupalı sonuçta
yurdum insanı işte
içindeki karbonhidrat miktarından kaynaklanıyor canım işte
kan şekerinde ani değişiklikere yol açtığı için daha çabuk acıktırıyor insanı
bence de ara :))
bu hafta mesela çavdar aldır, o bitince kepekli al, ekmeğini de değiştire değiştire ye, hem sen sıkılmazsın hem vücudun alışmaz aynı gıdaya
ya ben çeneye daldım ne yediğimi yazamadım öğlen
zeytinyağlı brokoli yedim
3 küçük dilim de tam buğday ekmeği
yalnız ben tiksinmeye başladım bu tam buğday şeyinden
bi süre çavdar yicem akşama da hamsi alıcam buğlama
bol da yeşillik süper olur
ya ben çeneye daldım ne yediğimi yazamadım öğlen
zeytinyağlı brokoli yedim
3 küçük dilim de tam buğday ekmeği
yalnız ben tiksinmeye başladım bu tam buğday şeyinden
bi süre çavdar yicem akşama da hamsi alıcam buğlama
bol da yeşillik süper olur
ilahi elif yaaa çok uzun sürdümü peki gerçeği anlaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?