Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyyyyyyy elif Allah iyiliğini versin canım

elifcim ben de gülsüme bunu demiştim, sürekli aynı ekmeği yemekten tiksinti geliyor walla insana
unonun denge light ekmeği var, ben onun tadını da çok beğeniyorum, onu da deneyebilirsin bence

bi de onu deneyeyim bakalım
gerçi damak tadımız alışmış beyaz ekmeğe
tuhaf geliyo

canım tebrik ediyorum seni şekeri bıraktığın için
hem çayın tadını daha ii alıyosundur artık eminim :))

evet elif değiştir sürekli o zaman bıkmazsın 3 güne bir değişik ekmek al alıncada 3 dilim yeme lütfen 2 dilim yeter :))

kız bi paketi 3 günde yenir mi hiç :))))
içinde 30 dilim oluyo galiba onların, o da 1 hafta rahat gider tek başına yersen

neyse kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama biraz ders çalışayım bana müsade akşam 9 da buluşmak üzere ferihan gelmişsin canım gördüm altta ama ben çıkıyorum öptüm canım görüşürüz kızlar

yaav ne bilim ben kaç dilim oluyor daha önce hiç almamıştım o ekmeklerden
artık bilirim hangisinde kaç dilim var :81:

iyi akşamlar gülsümcüm kolay gelsin sana
ben de ara öğünümü yaptım şimdi
5 kuru üzüm, 3 fındık, 2 yarım ceviz :)

bide sabahtan beri sadece iş yerinde içtiğim su 2 lt oldu kızlar, evde de rahat bi yarım lt içmişimdir :)

haklısın canım herkez aynı anda olamadığı için genel sohbet yapılamıyor ama düzelecek inşallah .

gülsümcüm çok haklısın canım sen kaptanlık görevini layıkıyla en iyi şekilde yapıyorssun kuralları yeniden düzenleyebiliriz . (belki şimdiye kadar arkadaşlarda fikir vermiştir geriden takip ediyorum kusura bakmayın lütfen ) her gün daha sık girip paylaşımı artırabiliriz diyetle sınırlı kalmayıp her konuyu konuşabiliriz daha dolu bir takım olur ben her konuda destek olmaya ve yanlışım hatalarım varsa kendi adıma düzeltip daha dikkatli olmaya çabalarım söz veriyorum .

canım kimsenin kalbi kırılmaz çünkü herkez hepimiz aynı sorunu çözmek için buradayız hatalarımız varsa bilip düzeltmeye tekrar etmemeye çabalayacağız hedefimiz kilo vermek ve başaracağız inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…