Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gülhancım sen şekerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalış
yoksa çok sağlıklı besleniyosun en düzenli sen spor yapıyosun
acaba sen de insilün direnci mi var canım ya
bi baktırsana sen şeker değerlerine

Mümkün mertebe burda olmaya çalışıyorum zaten elifcim ama akşam herkes burda olupta ben olmamazsam çok üzülürüm :84:

artık bugün hiç bir mazeret yok,kesinlikle az yicem.tutucam kendimi

Canım ben tatlı olarak, sadece kahvaltıda bal falan yiyorum. onun dışında ne sütlü tatlı ne çikolatalı şeyler yemem hiç şükür. Ben bazen aşırı yiyebiliyorum bazı şeyleri özellikle de ekmeği. beyaz ekmeğe hasret kalmıştım dün 4 dilim falan yedim malesef. Yoksa gidip baklava falan canım çekmek. o yandan şanslıyım.

Kızlar ya ben öyle şekerli bişey düşünüyorum da yemiyorum ya. benim kusurum aşırı yemek bazen. o a karbonhidratlarda öyle oluyo. Bir de direnç gösteremediğim şey çekirdek oluyo. Onu da akşam ara öğün olarak bir avuç yemek çok mu gelir size? yani meyve yerine süt yerine falan?

gelmişken menümü yazayım;

sabah 10:00 da bir buçuk dilim ekmek, 4 zeytin, 2 kk peynir, yeşil çay, 2 çk reçel

öğle: yarım simit ve şekersiz çay.

Şimdilik bu, bakın şeker yok ama karbonhidrat çok.

herkese iyi günler kızlar elektrik kesildi sabahtan beri bekliyorum yeni geldi bi geçmişe bakayım yazarım yine

gülhancım tabiki mazeretsiz girmeyenler için söyledik o kuralı çünki insanlık hali hepimizin işleri oluyor sonuçta gün boyu burda olamayız ama nasıl olur mesela gündüz girenler gündüz girmeye gayret ederler aralarında sohbetler ederler akşam girebilenler gündüzkilere yorum yapar ve onlarda kendi aralarında sohbet ederler saat belirlemek olmaz diye düşünüyorum çünki herkes yada aynı satte müsait olamaz helede çalışan arkadaşlar denilen saatlerde olamayabilirler

canım en azından hergün düzenli olarak bir defa girip paylaşımlara yorum yapıp varlığını belli edebilirsen sorun olmaz düşüncesindeyim ama yok hergün gelemem siteye diyorsan yapabilecek bişi yok arkadaşım inşallah gelebilirsin ama gelemezsen bile arkadaşımızsın takımın üyesi olarak olmasada yinede burda olup hep beraber veririz kiloları

gülhan tabiki gün boyu hiçbirimiz burda olamayız belli saat demiyoruz zaten canım çünki o saatte sen olursunda ben müsait olmam sırf o saatte gelmedi diye diskalifiye etmek zaten saçma bişey olur tek istediğimiz kim hangi satte müsait olursa gelsin buraya hatta 2 grup bile yapabiliriz gündüz sohbet grubu ve akşam sohbet grubu olarak yeterki kimse zor durumda kalmasın

hoşgeldin rabiacım çok şükür ben iyiyim sen nsaılsınn canım tekrar tebrik ederim kaptan yardımcısı seçilmişsin.... inşallah tabiki bizde yakalıyca sadece yoğun bir dönemden geçiyoruz tüm kızlar olarak yoğunluk atlatılınca yine eskisi gibi olucaz tabiki :))

mazeret olduğu zaman tabiki gözardı edicez begüm yeterki haberdar olalım birbirimizden

begümcüm maddelerini not aldım canım teşekkür edeerim diğer arkadaşlarda kendince maddeler belirtsin akşam oylamaya sunarız hep beraber

gülsüm takımda 11 kişiyiz ama dün akşamdan beri 6-7 kişi yazıyoruz değil mi yanlış mıyım
akşam 4 kişiydik 3 kişi daha katıldı sabah
11 kişiyiz diye hatırlıyorum geri kalanlar kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…