- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #32.841
sağol canım, bi türlü kendine gelemedi bademciklerim, en küçük şeyde hemen acımaya başlıyolar(
yok canım denemedim
belki birazdan bal ve zencefili karıştırıp onu yerim, zencefilde çok iyi geliyo boğaza, zaten karbonat yok evde
gülsümcüm ve burcucum merhabalar
kestane yiyorum :))
3.yi yemeye başladım belki 1 tane daha yerim :))
bide kocişin pastasından 1 kk kadar yedim :)
bide yatmadan önce 1 tane elma yicem, çıkardım dolaptan anca ılır zaten
benim bademcikler de kötü malesef(
dün yediğim yoğurtlu patates baya soğuktu, sanırım ondan oldu
gülsümcüm sabah kalkınca domatesi salatalığı çıkarsan dolaptan, sen kahvaltıyı hazırlayana kadar ılır onlar da daha rahat yersin ama sen bilirsin yine
Bu aralar çok yaptım haklısın canım, benim kulağımı çek valla.. Ben hala yerimde sayıyorumSpora da gidemedim kardeşim yüzünden (beraber yazıldık, bugün son kez dinlenmek istiyormuş kendileri). Byle bir boşverme modundayım ama kendime gelmem lazım.
selam canım iyiyim şükür geçmişe bakmaktan yenileri görememişim bidaha iltifat yok sana :))))İyi akşamlar takımcım, akşam oldu ancak gelebildim.. Dün teyzeme gittim öğleden sonra, gelince de bilgisayarı açmadım, bayağı geç olmuştu.
Bugün de kahvaltı sonrası gezmeye gittik, geldim işlermi hallettim. Saçımı boyadım şimdi gelip bakayım dedim..
Kızlar sizden iltifatları aldım ya valla bugün o gazla neler yedim bilemezsiniz. Koskoca bir menü yedim öğle yemeğinde, ama bu sefer patateslerini yemedim.. Bi de tatlı bisküvi yedim 5-6 tane. Kahvaltım normaldi, akşam da bişey yemedim. Zaten yerim de kalmadı. Yarından itibaren aşırı dikkatli olmam lazım
Gülsümcüm, Burçakçım selam, nasılsınız bakalım?
ben uyumaya gidiyorum gözlerim çok yorgun yarına görüşürüz inşallah iyi gecelr kızlar
bence de artık toparlanman lazım
ayrıca sen niye kardeşine uydun ki?
bence bahane etmişsin bunu sen, keşke sen kardeşini kendine uydursaydın
iyi geceler canım, yarın görüşmek üzere
burcucum sen de yıkadın galiba saçlarını
güle güle kullan canım, hangi renge boyadın saçını?
Benim sosyal fobim var canım, böyle yerlere tek başıma gidemem. Mesela topluluk önünde konuşma bile yapamam. Bi kere bi derste hoca beni kürsüye çıkardı bi parça okutmak için, onda bile titremekten mahvoldum, sesim filan bir ağlamaklı çıktı iyice rezillikti yani :)
Neyyyse ben de duşumu filan aldım, artık yatabilirim. Yarın görüşürüz canlarım, öpüyoruuummm
ben uyumaya gidiyorum gözlerim çok yorgun yarına görüşürüz inşallah iyi gecelr kızlar
teşekkür edeerim canım sanada iyi geceleriyi geceler canım, yarın görüşmek üzere
burcucum sen de yıkadın galiba saçlarını
güle güle kullan canım, hangi renge boyadın saçını?
yaaa bende istiyorum saçlarımı boyatmayı ama saçlarım simsiyah kaç defa boyattım ama nafile hiç fark bile etmedi oryalle açalım dediler bende onu istemiyorum sça çok zarar veriyormuşKoleston kor ateşi kızılı :) Geçen hafta başka bi renge boyamıştım ama kahverengi gibi oldu ben canlı kırmızıları seviyorum :) Saçım da kıvırcık zaten bu renk daha bir iyi gidiyor gibi.
İyi geceler canımcım, valla benim kulağımı çekin bundan sonra, müsamaha yok!! :)
ben de boğazım ağrıyınca 1bardak sıcağa yakın suya bal ve bi kaç damla limon o da iyi geliyor boğazasağol canım, bi türlü kendine gelemedi bademciklerim, en küçük şeyde hemen acımaya başlıyolar(
yok canım denemedim
belki birazdan bal ve zencefili karıştırıp onu yerim, zencefilde çok iyi geliyo boğaza, zaten karbonat yok evde
tamam canım çarşambaya kadar öyle varsayarız ama izinli olarak geçmem seni nasılsa perşembeye galirsin dimi
ah uyumak ne güzel birşey ben unuttum uykuyuben uyumaya gidiyorum gözlerim çok yorgun yarına görüşürüz inşallah iyi gecelr kızlar
ben de uzun süre bu rengi kullanmıştım. harika bir renk.Koleston kor ateşi kızılı :) Geçen hafta başka bi renge boyamıştım ama kahverengi gibi oldu ben canlı kırmızıları seviyorum :) Saçım da kıvırcık zaten bu renk daha bir iyi gidiyor gibi.
pazar rehaveti çöktü galiba herkese kimse yok
pazar pazar görünce ben de şaşırdım begümcüğüm. bayağı yoğun çalışıyorsun.Günaydın herkese kızlarrr
malesef bugün de çalışıyorum.iş yerindeyim.malum yıl sonu hesapları yap yap bitmiyo.bugünde muhasebe müdürümüzle çalışıcaz.sabahın onunda geldim valla.
Dün yazamam belki die söylemiştim ya size.işte o saatten beri pek yoğundum bi daha yazamadım.bugünde iş yerinde olunca bi selam vermeden geçmedim tabikide.
Hepinize güzel hafta sonları diliyorum.öpüldünüz
menün süperrrKızlar, 12:30 gibi kahvaltı yaptım, geç uyanınca böyle oluyo.
2 kk peynir
2 zeytin
2 dilim esmer ekmek
1 yumurta
domates, salatalık, biber
2 çk reçel
1 çk tereyağ
14:00 te ara olarak 2 mandalina yedim
şimdi de tatlı ihtiyacımı bastırıyo diye sütlü türk kahvesi içiyorum. dün bastırmıştı bugün de bastırır inşallah yoksa resmen çikolata istiyo canımadet dönemi malum.
Dayanıcam ama şekersiz kahve çok hoşuma gitti, hem içinde light süt de var. çikolata tatlı yemekten binkat daha iyidir :)
sevgili takımım merhabalar
h.sonu olduğu için fazla giremedim
az önce pilatesimi yaptım, yeşil çayımı içicem birazdan
sabah kahvaltımı da yazayım hemen
geç bi kahvaltı oldu, saat 11 civarıydı, gece geç yatmıştım çünkü
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtadan az kaşarlı omlet
1/2 kk light b.peynir
4 yeşil zeytin
2şer çeri domates ve çarliston
salatalık
2 çay kaşığı bal
öğle yemeği olarak 3 yk yoğurtlu pul biberli pilav, arkasından 1 yeşil elma
pilates öncesi 5 fındık
şimdi de yeşil çay içicem
akşam da bi uzay yürüyüşü yaparım yarım saat, yeterli olur bugünkü sporum
bide akşam gelen misafirlerim de çok zayıflamışsın dediler :)))))))))
ayrıca giden kilolarım sayesinde bacağımdaki ağrılarım da zaldı, ben de damar yetmezliği var bacağımda, çok ağrı yapıyodu ama zayıflayınca tabi bacağa binen yük de azaldığı için ağrılarım da azaldı, maşallah diyeyim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?