Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aa evet o da süperdir. Aman çok soğuk şeyler yeme bir süre de iyileşsinler, zaten havalar da bir sıcak bir soğuk iyice yalama olduk :) Benim de aylardır burnum akıyor, tam geçecek hava buz oluyor tekrar başlıyor. Ofiste adım sümüklüye çıktı

merhaba canım dikkat et kendine bademcikler zaten çok hassas hemen şişyor haklısın erken çıkarınca ılır tabi ama işte görüntüsü bile soğuk geliyor ama yarın çıkarıcam napi yoksa sağlıksız oluyor kahvaltılar

bence de artık toparlanman lazım
ayrıca sen niye kardeşine uydun ki?
bence bahane etmişsin bunu sen, keşke sen kardeşini kendine uydursaydın

selam canım iyiyim şükür geçmişe bakmaktan yenileri görememişim bidaha iltifat yok sana :))))

ben uyumaya gidiyorum gözlerim çok yorgun yarına görüşürüz inşallah iyi gecelr kızlar

ben uyumaya gidiyorum gözlerim çok yorgun yarına görüşürüz inşallah iyi gecelr kızlar

iyi geceler canım, yarın görüşmek üzere

burcucum sen de yıkadın galiba saçlarını
güle güle kullan canım, hangi renge boyadın saçını?

bence de artık toparlanman lazım
ayrıca sen niye kardeşine uydun ki?
bence bahane etmişsin bunu sen, keşke sen kardeşini kendine uydursaydın

Benim sosyal fobim var canım, böyle yerlere tek başıma gidemem. Mesela topluluk önünde konuşma bile yapamam. Bi kere bi derste hoca beni kürsüye çıkardı bi parça okutmak için, onda bile titremekten mahvoldum, sesim filan bir ağlamaklı çıktı iyice rezillikti yani :)

Neyyyse ben de duşumu filan aldım, artık yatabilirim. Yarın görüşürüz canlarım, öpüyoruuummm

Koleston kor ateşi kızılı :) Geçen hafta başka bi renge boyamıştım ama kahverengi gibi oldu ben canlı kırmızıları seviyorum :) Saçım da kıvırcık zaten bu renk daha bir iyi gidiyor gibi.

hadi ya, o kötüymüş, gerçekten zor işin
neyse bi an önce başlayın o zaman
iyi geceler canım
ben de çıkıyorum, yarın görüşmek üzere

teşekkür edeerim canım sanada iyi geceler
Koleston kor ateşi kızılı :) Geçen hafta başka bi renge boyamıştım ama kahverengi gibi oldu ben canlı kırmızıları seviyorum :) Saçım da kıvırcık zaten bu renk daha bir iyi gidiyor gibi.
yaaa bende istiyorum saçlarımı boyatmayı ama saçlarım simsiyah kaç defa boyattım ama nafile hiç fark bile etmedi oryalle açalım dediler bende onu istemiyorum sça çok zarar veriyormuş (
İyi geceler canımcım, valla benim kulağımı çekin bundan sonra, müsamaha yok!! :)

aynen birbirimizin kulağını çekmemiz lazım :))) sanada iyi geceler canım

ben de boğazım ağrıyınca 1bardak sıcağa yakın suya bal ve bi kaç damla limon o da iyi geliyor boğaza

arkadaşlar günaydın. pazar günü çocuklardan fırsat olmadı nete girmeye. eee haftasonları benim hızlı geçiyor.ama kaçamak yapmadım arkadaşlar merak etmeyin.bu sabah da kahvaltıda nesfit yedim arkadaşlar.iş yerindeyim ama hala açılamadım çok uykum var.işteyim keşke bugün iş olmasaydı.

ah uyumak ne güzel birşey ben unuttum uykuyu

ben de uzun süre bu rengi kullanmıştım. harika bir renk.
pazar rehaveti çöktü galiba herkese kimse yok

pazar pazar görünce ben de şaşırdım begümcüğüm. bayağı yoğun çalışıyorsun.
menün süperrr

bu pilates yapmana ve azmine bayıldım ee gençlik gibisi yok.

günaydın sevgili takımım
sabah 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım da işe geldim

bademciklerim acımasa bide ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…