- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.361
Ay çok sinir bozucu.. kızmakta çok haklısın.. ben de kızardım ve işin kötüsü istediğini söyle değişmeyecek bir bakış açısı..Normalde sıkıntı yokta cocukla.zor oluyor hele köyde offffff herkesi bicaklayasim geliyorben kan ter içinde çocuğu uyutuyorum bir hödük geliyor bağır bağır konuşuyor çocuk uyuyor diyoruz uyansinnnnn yaaa çocuk bu yine uyur diyor kafa yapilari öyle sinir oluyorum
Gelmedi aslında :) cumartesi yenilenecek ama hediye 5 GB geldi onu kullaniyorum eşimden giriyorum falan :)senin netin geldi mi tatlım
Aynen aynen benim çocuk ordaki cocuklarmis gibi davranıyorlar.koy cocuklari maşallah top patlasa uyanmiyor bir bakıyorum çocuk evde yığınla insan varken yerde uyuyakalmisAy çok sinir bozucu.. kızmakta çok haklısın.. ben de kızardım ve işin kötüsü istediğini söyle değişmeyecek bir bakış açısı..
Dün 10.400 adım. Bunun 6000 adımı tempolu yürüyüş.Kizlar sporlarınizi bekliyorum tablo boşşşş:))
@annecicegi @ayvacicegi @Zynpelf @fit blonde @magickkElifcig93 haydii kizlar yaz kapıda kalinn kazaklar montlarla gezinmeye benzemez bu iş :)))
Ay nası bi tempo bu . Okurken yoruldum.Kizlar bu saatten sonra benim işim çok zor yaa
Mart 13 ünde istanbula gitcem Nisan 8 e.kadar ordayım
Nisan sonrası Ramazanda kayınvalide.gelecek
Mayıs tatile gitcez
Haziran annemlerin yazlığa gitcez 1 ay ordayım
Ağustos Eylül gibi kesin eşimin köyüne gideriz of offff yani yazın işler çok fena ://
Vallaha onlar karşımızda lop lop götürürken hiç acımıyorlar bize ben de hiç acımayacağım hele bi o gün olsundaBen çok zayıflatsam kocama acıyorum.
Çünkü beni mağazaların önünden toplayacak.
Ne bulursam alırım çünkü.
Benim ki çok kilolu değil çok abartırsa göbeği büyüyor sadece ben rejime başlayacağım başladım motive olacağım derken adamın göbek gidiyor. Kumam gibi sınır oluyorum. Ben kendimi parcaliyorum her gören ona aa ne kadar zayıflamışsın diyor.Benim eşim zayıflayınca düşünemiyorum diyor.
Şimdi alıp duruyorsun diyor.
Bir de zayıf olsan tüm parayı kıyafete yaptırırsın diyor.
Benim eşim de hafif kilolu.
Ben zayıfladıkça ufak ufak kıskançlıklar oluyor.
Ben evime çok düşkünüm galiba yaa anneme de gitsem en fazla bi hafta dayanabiliyorumNormalde sıkıntı yokta cocukla.zor oluyor hele köyde offffff herkesi bicaklayasim geliyorben kan ter içinde çocuğu uyutuyorum bir hödük geliyor bağır bağır konuşuyor çocuk uyuyor diyoruz uyansinnnnn yaaa çocuk bu yine uyur diyor kafa yapilari öyle sinir oluyorum
Senin hedef kaçtı kiEvet sorma arada birde Antalya'ya görümceye gitcez 1 haftada orda kalacağız onu yazmamışim
Köyde temiz hava koşturmaca yorulup uyuyorlar bizde öyle oluyoruzAynen aynen benim çocuk ordaki cocuklarmis gibi davranıyorlar.koy cocuklari maşallah top patlasa uyanmiyor bir bakıyorum çocuk evde yığınla insan varken yerde uyuyakalmisMehmet Emre çıt desen uyanır ve hiç öyle kendi başına uyuyakaldigini görmedim işte onlara göre uyku mesele değil
Maşallah bu nasıl tempo.Evet sorma arada birde Antalya'ya görümceye gitcez 1 haftada orda kalacağız onu yazmamışim
2 haftada güzel vermişsin kaptanım.tatlım benim daha çok yeni bu ikinci haftam ama regli ile karıştı toplamda 2,8 kg verdim 1 haftada if+ keto bir arada bir de bendeki
60 ama 62,5 lada mezun olabilirimSenin hedef kaçtı kikendimizi bırakıp senin için çalışalım
Aminnn sağolun :))Maşallah bu nasıl tempo.
Sağlıkla gezin canım
Al benden de o kadarBen evime çok düşkünüm galiba yaa anneme de gitsem en fazla bi hafta dayanabiliyorum
canım karbonhidrat hiç yok meyve hiç yok bakliyat hiç yok2 haftada güzel vermişsin kaptanım.
Ketoyu araştırayım.
Onu bilmiyorum.
Kaptanım ayıptır sorması ne yiyorsun.canım karbonhidrat hiç yok meyve hiç yok bakliyat hiç yok
canım ben aslında makro falan hesaplamıyorum benim menü sabit gibi nerdeyse 1 günlük yazayım sanaKaptanım ayıptır sorması ne yiyorsun.
Ben de biraz daha dikkat etmem lazım.
Ben 17.00 a kadar herşey yiyorum.
Akşam 17.00 ve sabah 08.00 a kadar bir şey yemiyorum.
Tatili severim ama işte en fazlası bi hafta olmalı sonra evimde evim diye deliriyorumAl benden de o kadar
Ben de çok evcimenim.
Tatil dedi mi eşim yazın.
Moralim bozuluyor.
Evimi seviyorum.
Hele yazın iş de yok. Evde tam keyif zammı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?