Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay çok sinir bozucu.. kızmakta çok haklısın.. ben de kızardım ve işin kötüsü istediğini söyle değişmeyecek bir bakış açısı..

Ay çok sinir bozucu.. kızmakta çok haklısın.. ben de kızardım ve işin kötüsü istediğini söyle değişmeyecek bir bakış açısı..
Aynen aynen benim çocuk ordaki cocuklarmis gibi davranıyorlar.koy cocuklari maşallah top patlasa uyanmiyor bir bakıyorum çocuk evde yığınla insan varken yerde uyuyakalmis Mehmet Emre çıt desen uyanır ve hiç öyle kendi başına uyuyakaldigini görmedim işte onlara göre uyku mesele değil

Ay nası bi tempo bu . Okurken yoruldum.

Benim ki çok kilolu değil çok abartırsa göbeği büyüyor sadece ben rejime başlayacağım başladım motive olacağım derken adamın göbek gidiyor. Kumam gibi sınır oluyorum. Ben kendimi parcaliyorum her gören ona aa ne kadar zayıflamışsın diyor.

Ben evime çok düşkünüm galiba yaa anneme de gitsem en fazla bi hafta dayanabiliyorum

Köyde temiz hava koşturmaca yorulup uyuyorlar bizde öyle oluyoruz

Kaptanım ayıptır sorması ne yiyorsun.
Ben de biraz daha dikkat etmem lazım.
Ben 17.00 a kadar herşey yiyorum.
Akşam 17.00 ve sabah 08.00 a kadar bir şey yemiyorum.
canım ben aslında makro falan hesaplamıyorum benim menü sabit gibi nerdeyse 1 günlük yazayım sana
öğleyin kahvaltı olarak
3 yumurta 10-12 zeytin 1 kk kadar peynir ceviz yeşillik yiyorum
akşamları da salata bol zeytinyağlı yemek olarak da kıymalı pırasa yedim 1-2 gün kıymalı kapuska yedim 1-2 gün ızgara et balık tavuk bunları yedim akşamları da 6 da bitirdim ama protein ve yağları eğer tam hesaplayıp yeseydim muhtemelen 4-5 kg verirdim ben yağ kısmını sanırım az tuttum tam tamamlayamadım
bir de keto kafası diye bir kanal var youtube da oradan dnliyorum ketoyu

Al benden de o kadar
Ben de çok evcimenim.
Tatil dedi mi eşim yazın.
Moralim bozuluyor.
Evimi seviyorum.
Hele yazın iş de yok. Evde tam keyif zammı.
Tatili severim ama işte en fazlası bi hafta olmalı sonra evimde evim diye deliriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…