Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hemen bir ekran fotosu aldım.
Ben de buna göre dikkat edeyim artık.
Kahvaltıyı es mi geçiyorsun canım.
Ben şimdi ayrıntılı sorayım.
On göre Yapıcam.
Bir program belirleyip o programa göre devam edeceğim.

canım ben tam düzgün yapamıyorum sen vaktin varsa keto kafasını dinle iyice
evet kahvaltı yok kahvaltı yerine kgk dedikleri tereyağlı kaymaklı kahve içiyorlar ben onu içemedim
kahvaltıyı saat 1-2 arası yapıp en son 6,30 da akşam yemeği ile bitiriyorum ben

hoşgeldin tatlım kısmet burdan mezun olmakmış
şu an kaç kilosun hedef kilon nedir?

Hoşgeldiniz

Karatay gibi ekmek yerine kuru yemiş yiyorsun

Ben çok zayıflatsam kocama acıyorum.
Çünkü beni mağazaların önünden toplayacak.
Ne bulursam alırım çünkü.
Kocalara acınmaz bu konuda ah dal gibi olsam da alışveriş yapsam keşke ben şişmanken alışveriş yapmam pek yoksa o kiloda kalıyorum ama giyecek az olunca artık vermeliyim diyorum kendime şimdilik 10 kilo verdim giremediğim pantolonlara girmeye başladım

Köydeki çocuklar dışarda oynuyordur sınırsız tabi buldukları yerde de uyuyorlar

Kızlar sabah bizim çocuk üst katta eline soba kapağı düşürdü parmağının ucu çatlamış çok şükür ciddi bir şey yok kaynar dedi doktor
Bir de regl oldum sancım vat
çok geçmiş olsun canım yaa ne acımıştır parmağı ufaklığın kaç yaşındaydı
bende regliyim bu arada

Hoşgeldin canım

Kızlar sabah bizim çocuk üst katta eline soba kapağı düşürdü parmağının ucu çatlamış çok şükür ciddi bir şey yok kaynar dedi doktor
Bir de regl oldum sancım vat
Geçmiş olsun canım allah korusun su yaslari hem en hareketli hemde kendini sakinmayi bilmedikleri yaşları bende hergun dua ediyorum sağ salim büyüsun diye hep bir korku çığlık halindeyim ama geçen yıla göre daha iyi şimdi korkuyor korku olunca kendini koruyor Allah'tan

Köydeki çocuklar dışarda oynuyordur sınırsız tabi buldukları yerde de uyuyorlar
Evet canım bütün gün dışarıda tarlada orda burda yoruluyorlar yavrular kalabalık evlerede aliskinlar giren cikanada emre cok zorlaniyor orda geçen sene sırf bu yüzden gitmedim ama artık bu sene şart oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…