- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.381
Hemen bir ekran fotosu aldım.canım ben aslında makro falan hesaplamıyorum benim menü sabit gibi nerdeyse 1 günlük yazayım sana
öğleyin kahvaltı olarak
3 yumurta 10-12 zeytin 1 kk kadar peynir ceviz yeşillik yiyorum
akşamları da salata bol zeytinyağlı yemek olarak da kıymalı pırasa yedim 1-2 gün kıymalı kapuska yedim 1-2 gün ızgara et balık tavuk bunları yedim akşamları da 6 da bitirdim ama protein ve yağları eğer tam hesaplayıp yeseydim muhtemelen 4-5 kg verirdim ben yağ kısmını sanırım az tuttum tam tamamlayamadım
bir de keto kafası diye bir kanal var youtube da oradan dnliyorum ketoyu
Benim çocuklar bile bir yete gidelim eve gelince evim evim güzel evim derler.Tatili severim ama işte en fazlası bi hafta olmalı sonra evimde evim diye deliriyorum
Nasıl yani.Tatili severim ama işte en fazlası bi hafta olmalı sonra evimde evim diye deliriyorum
canım ben tam düzgün yapamıyorum sen vaktin varsa keto kafasını dinle iyiceHemen bir ekran fotosu aldım.
Ben de buna göre dikkat edeyim artık.
Kahvaltıyı es mi geçiyorsun canım.
Ben şimdi ayrıntılı sorayım.
On göre Yapıcam.
Bir program belirleyip o programa göre devam edeceğim.
hoşgeldin tatlım kısmet burdan mezun olmakmışselamlar kizlar :)
kapanan 3. takimda yarışıyordum yeni takim ararkentoplight kaptanim sagolsun davet etti hemen isinlandim.
kurallarinizi okudum kabul ettim.
32 yasindayim. 2 cocuk annesiyim, yurt disinda yasiyorum.
mezun olana kadar buradayim insallah :)
Hoşgeldinizselamlar kizlar :)
kapanan 3. takimda yarışıyordum yeni takim ararkentoplight kaptanim sagolsun davet etti hemen isinlandim.
hosbulduk canimhoşgeldin tatlım kısmet burdan mezun olmakmış
şu an kaç kilosun hedef kilon nedir?
hosbulduk :)Hoşgeldiniz
Karatay gibi ekmek yerine kuru yemiş yiyorsunTabiki..
Rafine şeker kullanmiyorum..ekmek pirinc pilavi bulgur pilavi da yok..ilk 2 hafta meyve ve kurumeyve yiyorum fakat kısıtlı miktarlarda..ornegin iri bir elmadan 1 dilim, portakaldan 1 dilim mandalinadan 2 dilim vb.ya da gunluk 1kuru incir ya da 21 kucuk kuru uzum ya da 1 hurma vb. Son hafta ise bunlari da kesiyorum..
Ekmek yerine ceviz yiyorum..
Ama mesela sabahlari haslnmis yumurtama tahin zeytinyagi falan dokuyorum onu sıyırmak için 1 dilim turp ya da şalgam kullabiyorum..ekmek gibi sivilari toplayabilme manevrası var
Kocalara acınmaz bu konuda ah dal gibi olsam da alışveriş yapsam keşke ben şişmanken alışveriş yapmam pek yoksa o kiloda kalıyorum ama giyecek az olunca artık vermeliyim diyorum kendime şimdilik 10 kilo verdim giremediğim pantolonlara girmeye başladımBen çok zayıflatsam kocama acıyorum.
Çünkü beni mağazaların önünden toplayacak.
Ne bulursam alırım çünkü.
Köydeki çocuklar dışarda oynuyordur sınırsız tabi buldukları yerde de uyuyorlarAynen aynen benim çocuk ordaki cocuklarmis gibi davranıyorlar.koy cocuklari maşallah top patlasa uyanmiyor bir bakıyorum çocuk evde yığınla insan varken yerde uyuyakalmisMehmet Emre çıt desen uyanır ve hiç öyle kendi başına uyuyakaldigini görmedim işte onlara göre uyku mesele değil
ee bişeyin kalmamış hemencecik mezun olursun senhosbulduk canim
60.1 ciktim sabah izne 60.4 ile ayrilmistim sanirim.
hedefimi 59 yazdim diye hatirliyorum ama asil niyetim 58 e dusup korumak.
çok geçmiş olsun canım yaa ne acımıştır parmağı ufaklığın kaç yaşındaydıKızlar sabah bizim çocuk üst katta eline soba kapağı düşürdü parmağının ucu çatlamış çok şükür ciddi bir şey yok kaynar dedi doktor
Bir de regl oldum sancım vat
en zorlandigim kilolardayim canim o yuzden takim disiplinine cok ihtiyac duyuyorumee bişeyin kalmamış hemencecik mezun olursun sen
Hoşgeldin canımselamlar kizlar :)
hosbuldukHoşgeldin canım 🖐
Geçmiş olsun canım allah korusun su yaslari hem en hareketli hemde kendini sakinmayi bilmedikleri yaşlarıKızlar sabah bizim çocuk üst katta eline soba kapağı düşürdü parmağının ucu çatlamış çok şükür ciddi bir şey yok kaynar dedi doktor
Bir de regl oldum sancım vat
Evet canım bütün gün dışarıda tarlada orda burda yoruluyorlar yavrular kalabalık evlerede aliskinlar giren cikanada emre cok zorlaniyor ordaKöydeki çocuklar dışarda oynuyordur sınırsız tabi buldukları yerde de uyuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?