Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasıl yani.
biri bana tatil desin, bağlasalar durmam.
Ne güzel. Olmak Ben dediğine bakayım canım.
Bir de ben kahvaitı yapmadan duramıyorum.
Onu bir düzene sokayım.
Ben genelde kahvaltı yapıyorum.
Öğlen de yoğurt yiyiyorum.
Akşam 17.00 gibi kapatıyorum.

Hoşgeldiniz. Bol eksili bir yolculuk diliyorum.

Kuzum psikolojik olarak zor zamanlar geçiyorsun. Ama sende hoşuma giden şey ne kadar zor olsa da mantıklı düşünmeye çalışıp kendi kendini teselli edip ayağa kalkabilmen. Her istediğimizi istediğimiz an sahip olamıyoruz maalesef canım. Sen hayatını güzel yaşa herşey olacağına varıyor. Herşey güzel gönlünce olur inşallah

Kuzum dün çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim. Bugün de güç toplayıp yarın sahalara döncem inşallah

Kız Allah seni inandirsin bende bir boşluğa düşeceğim diye zayıflamıyorum. Kendimi bildim bileli diyet rejim spor zayıflayınca ne yaparım ben hiç zayıf olmadım ki. Hakikaten zayifken nasıl yaşanıyor
Çok güldüm yaa. Sen zayıflanınca bu iş bitiyo herşey rahat rahat yenilip içiliyor sanıyorsun ama yanılıyorsun kuzum

Ay inşallah kaptanım aslinda 62,5 olsam mezun olabilecegim 4,5 kilo vermem lazım olur inşallah yoksa yollarda otelde köyde falan bildirim olayi kötü olur ben sikayim iyice kemerleri
Kuzum haftada 500 g versen 9haftada mezunsun. Bence sen yaparsın

Aramıza hoşgeldin canım

Kızlar sabah bizim çocuk üst katta eline soba kapağı düşürdü parmağının ucu çatlamış çok şükür ciddi bir şey yok kaynar dedi doktor
Bir de regl oldum sancım vat
Ayy çok geçmiş olsun canım

hosbulduk canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…