- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.401
Ne güzel. OlmakNasıl yani.
biri bana tatil desin, bağlasalar durmam.
Ben dediğine bakayım canım.canım ben tam düzgün yapamıyorum sen vaktin varsa keto kafasını dinle iyice
evet kahvaltı yok kahvaltı yerine kgk dedikleri tereyağlı kaymaklı kahve içiyorlar ben onu içemedim
kahvaltıyı saat 1-2 arası yapıp en son 6,30 da akşam yemeği ile bitiriyorum ben
Geçmiş olsunKızlar sabah bizim çocuk üst katta eline soba kapağı düşürdü parmağının ucu çatlamış çok şükür ciddi bir şey yok kaynar dedi doktor
Bir de regl oldum sancım vat
Hoşgeldinizselamlar kizlar :)
kapanan 3. takimda yarışıyordum yeni takim ararken @toplight kaptanim sagolsun davet etti hemen isinlandim.
kurallarinizi okudum kabul ettim.
32 yasindayim. 2 cocuk annesiyim, yurt disinda yasiyorum.
mezun olana kadar buradayim insallah :)
hosbuldukHoşgeldiniz
Ciddiyim ya C Cagrihilal1 cok uygun bu ise ama onunda sesi cikmiyoO zaman seni mezun etmek lazim ramazana kadar ,sana kim meydan okusa acabaaa
Gezmeyi bend cok severim ama bu kadari benide asarSıkı bi tempo ayak uyrabilceksen süper ben oturur ağlardım sinirimden
Sporsuz geçen günun yok şahane1 saat yürüyüş yaptimCherry Mom
Bende yıldızlı emojiden alabilir miyimSporsuz geçen günun yok şahane
Hoşgeldiniz. Bol eksili bir yolculuk diliyorum.selamlar kizlar :)
kapanan 3. takimda yarışıyordum yeni takim ararken @toplight kaptanim sagolsun davet etti hemen isinlandim.
hosbulduk cumlemize insallah :)Hoşgeldiniz. Bol eksili bir yolculuk diliyorum.
Kuzum psikolojik olarak zor zamanlar geçiyorsun. Ama sende hoşuma giden şey ne kadar zor olsa da mantıklı düşünmeye çalışıp kendi kendini teselli edip ayağa kalkabilmen. Her istediğimizi istediğimiz an sahip olamıyoruz maalesef canım. Sen hayatını güzel yaşa herşey olacağına varıyor. Herşey güzel gönlünce olur inşallahHiç kendimizi paralamayalım.. sahip olduklarımızla güzel bir hayat sürelim. Eğer bu hayata eklenmek isteyen bir bebek varsa buyursun gelsin.. yoksa yolu açık olsun. Hayat her şeye rağmen son derece güzel ve her anı çok kıymetli :)
Kuzum dün çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim. Bugün de güç toplayıp yarın sahalara döncem inşallahkardelelen321 tatlım nasıl oldun ?
Kız Allah seni inandirsin bende bir boşluğa düşeceğim diye zayıflamıyorum. Kendimi bildim bileli diyet rejim spor zayıflayınca ne yaparım ben hiç zayıf olmadım ki. Hakikaten zayifken nasıl yaşanıyor
Kizlar bu saatten sonra benim işim çok zor yaa
Mart 13 ünde istanbula gitcem Nisan 8 e.kadar ordayım
Nisan sonrası Ramazanda kayınvalide.gelecek
Mayıs tatile gitcez
Haziran annemlerin yazlığa gitcez 1 ay ordayım
Ağustos Eylül gibi kesin eşimin köyüne gideriz of offff yani yazın işler çok fena ://
Kuzum haftada 500 g versen 9haftada mezunsun. Bence sen yaparsınAy inşallah kaptanım aslinda 62,5 olsam mezun olabilecegim 4,5 kilo vermem lazım olur inşallah yoksa yollarda otelde köyde falan bildirim olayi kötü olurben sikayim iyice kemerleri
Aramıza hoşgeldin canımselamlar kizlar :)
Ayy çok geçmiş olsun canımKızlar sabah bizim çocuk üst katta eline soba kapağı düşürdü parmağının ucu çatlamış çok şükür ciddi bir şey yok kaynar dedi doktor
hosbulduk canimKuzum psikolojik olarak zor zamanlar geçiyorsun. Ama sende hoşuma giden şey ne kadar zor olsa da mantıklı düşünmeye çalışıp kendi kendini teselli edip ayağa kalkabilmen. Her istediğimizi istediğimiz an sahip olamıyoruz maalesef canım. Sen hayatını güzel yaşa herşey olacağına varıyor. Herşey güzel gönlünce olur inşallah
Kuzum dün çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim. Bugün de güç toplayıp yarın sahalara döncem inşallah
Çok güldüm yaa. Sen zayıflanınca bu iş bitiyo herşey rahat rahat yenilip içiliyor sanıyorsun ama yanılıyorsun kuzum
Kuzum haftada 500 g versen 9haftada mezunsun. Bence sen yaparsın
Aramıza hoşgeldin canım
Ayy çok geçmiş olsun canım
gecmis olsunKızlar sabah bizim çocuk üst katta eline soba kapağı düşürdü parmağının ucu çatlamış çok şükür ciddi bir şey yok kaynar dedi doktor
hoşgeldinizen zorlandigim kilolardayim canim o yuzden takim disiplinine cok ihtiyac duyuyorum
Son kilolar zor gidiyor değil mien zorlandigim kilolardayim canim o yuzden takim disiplinine cok ihtiyac duyuyorum
hosbuldukgecmis olsun
hoşgeldiniz
evet 10 yildir gormedigim bi kilo olunca hele de.Son kilolar zor gidiyor değil miboyunuz kaç acaba?
Hayir bünye son kilo oldugunu nerden anliyo acaba,misal ben tekrar tekrar hedef yeniliycemSon kilolar zor gidiyor değil miboyunuz kaç acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?