- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.421
Nedirevet 10 yildir gormedigim bi kilo olunca hele de.
164 boyum.farkli bir diyet turune basladim guzel gidiyor şimdilik :) bu sefer basaracagim galiba
Vayyy güzel yakaladınHayir bünye son kilo oldugunu nerden anliyo acaba,misal ben tekrar tekrar hedef yeniliycem
vucudun kilo hafizasi var diyor pierre dukan. yani daha once en uzun kaldiginiz kilo en az en yuksek oldugunuz kilolar falan.Hayir bünye son kilo oldugunu nerden anliyo acaba,misal ben tekrar tekrar hedef yeniliycem
İnşaAllah o zmn, başarılar.. Nasıl bir diyet acabaevet 10 yildir gormedigim bi kilo olunca hele de.
164 boyum.farkli bir diyet turune basladim guzel gidiyor şimdilik :) bu sefer basaracagim galiba
dukan 2 diyeti.
Hep beraber insallahevet 10 yildir gormedigim bi kilo olunca hele de.
Akıl küpü maşallah bedenimiz, yağ depolamasa daha iyiymiş aslındavucudun kilo hafizasi var diyor pierre dukan. yani daha once en uzun kaldiginiz kilo en az en yuksek oldugunuz kilolar falan.
vucut bunlari hatirlayip gardini alabiliyormus eyvah benim guvenli alanimin disina cikiyor bu kadin dur ben su yaglari depolayayim ne me lazim diyebiliyormus
kendini koruma icgudusu ayni gudu en yuksek kilomuza ulaştığımızda bir sure yesek bile hizli kilo almamizi da engelliyorAkıl küpü maşallah bedenimiz, yağ depolamasa daha iyiymiş aslında
Evet bunlari hep tecrube ediyoruzvucudun kilo hafizasi var diyor pierre dukan. yani daha once en uzun kaldiginiz kilo en az en yuksek oldugunuz kilolar falan.
vucut bunlari hatirlayip gardini alabiliyormus eyvah benim guvenli alanimin disina cikiyor bu kadin dur ben su yaglari depolayayim ne me lazim diyebiliyormus
ben de su an nikah kilomdayim 10 sene oncekiHep beraber insallah
7 sene once suanki kilomdaydim,1 kilo versem 11 yil 2 kilo versem 16 yil onceki kiloma gelicem sonraki hedef nikah kilom
Menu yazdiginizda bir bakarizdukan 2 diyeti.
dukan orjinal diyete benzer ama daha esnek bir diyet.
menulerim asamali.Menu yazdiginizda bir bakariz
Eskiden bende öyleydim ama şimdi evimin duvarlarını falan öpesim geliyo bi kaç gün evde olmayıncaNasıl yani.
biri bana tatil desin, bağlasalar durmam.
Hoşgeldiinselamlar kizlar :)
kapanan 3. takimda yarışıyordum yeni takim ararken @toplight kaptanim sagolsun davet etti hemen isinlandim.
kurallarinizi okudum kabul ettim.
32 yasindayim. 2 cocuk annesiyim, yurt disinda yasiyorum.
mezun olana kadar buradayim insallah :)
Bekarken bende pek evde durmazdım hiç olmadı şehir içi ablamda kuzenlerde falan takılırdım ama şimdi haftasonları bazen kalıyoruz bi gece kuzenimde ertesi gün bida gitmeyelim diyorum eşimeGezmeyi bend cok severim ama bu kadari benide asarzaten benimkiler bunaltir beni gidelim diye bana da zehir olurr
Ooo ne kalmiski 4 kilocuk bence sen benim için çalış artık60 ama 62,5 lada mezun olabilirim
hosbulduk canimEskiden bende öyleydim ama şimdi evimin duvarlarını falan öpesim geliyo bi kaç gün evde olmayınca
Hoşgeldiin
Bekarken bende pek evde durmazdım hiç olmadı şehir içi ablamda kuzenlerde falan takılırdım ama şimdi haftasonları bazen kalıyoruz bi gece kuzenimde ertesi gün bida gitmeyelim diyorum eşimesanırım evin içindeki huzur rol oynuyo burda annemle babam çok takışırlardı istemezdim evde durmak eşim Allah razı olsun evi 2 hafta götürse bile neden yapmıyosun demez tamamen benim paşa gönlüme göre hareket ediyorum ona bağlıyorum
Bana uyar ben bomba gibi gidiyorum iki haftadır. Var mı gözüme yan bakan bana meydan okuyan
Günlük kalori ihtiyacın kaç normalde. 45 dk ortalama hızda bir yürüyüş 200 kalori. 5 dk ip atlama 150 kalori. 20-25 dakika kardiyo 250-300 arası yakar boya ve kiloya göre değişiyor yakılan kaloriKizlarr gunde 500 kalori eksik yemeye,500 kalori yakmaya menu ve spor ornekleri verirmisiniz bana,en.kolay en dayanilir olsun
Bu kez daha büyük hayal kırıklığı yaşadım aslında ama elden bir şey gelmiyor. Olumsuz olarak bir şey elde edeceğimi bilsem kendimi dibin dibine sürüklerim ama maalesef canımı sıktığımla kalacağım kuzum. Ben de bir çıkış yolu bulma derdine giriyorum direk..Kuzum psikolojik olarak zor zamanlar geçiyorsun. Ama sende hoşuma giden şey ne kadar zor olsa da mantıklı düşünmeye çalışıp kendi kendini teselli edip ayağa kalkabilmen. Her istediğimizi istediğimiz an sahip olamıyoruz maalesef canım. Sen hayatını güzel yaşa herşey olacağına varıyor. Herşey güzel gönlünce olur inşallah
Kuzum dün çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim. Bugün de güç toplayıp yarın sahalara döncem inşallah
Günde 500 kalori yakmak çok zor canım. Yarim saat cardio yapıyorum max 350 kalori yakıyorum.12-14 te koşup, 7-7,5 ta yürürsem oluyor ancak. Ama cardio egzersizlerin spor sonrası da yağ yakımı için önerildiğini biliyorum.Kizlarr gunde 500 kalori eksik yemeye,500 kalori yakmaya menu ve spor ornekleri verirmisiniz bana,en.kolay en dayanilir olsun
Bence biz son kilo diye kaçamağa başlıyoruz. Şöyle ki oturup yemiyoruz ama geçerken iki çerez iki çikolata, bir iki dilim fazla ekmek derken veremiyoruz.Hayir bünye son kilo oldugunu nerden anliyo acaba,misal ben tekrar tekrar hedef yeniliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?