Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayir bünye son kilo oldugunu nerden anliyo acaba,misal ben tekrar tekrar hedef yeniliycem
vucudun kilo hafizasi var diyor pierre dukan. yani daha once en uzun kaldiginiz kilo en az en yuksek oldugunuz kilolar falan.
vucut bunlari hatirlayip gardini alabiliyormus eyvah benim guvenli alanimin disina cikiyor bu kadin dur ben su yaglari depolayayim ne me lazim diyebiliyormus

evet 10 yildir gormedigim bi kilo olunca hele de.
164 boyum.farkli bir diyet turune basladim guzel gidiyor şimdilik :) bu sefer basaracagim galiba
Hep beraber insallah
7 sene once suanki kilomdaydim,1 kilo versem 11 yil 2 kilo versem 16 yil onceki kiloma gelicem sonraki hedef nikah kilom

Akıl küpü maşallah bedenimiz, yağ depolamasa daha iyiymiş aslında

Evet bunlari hep tecrube ediyoruz

Hep beraber insallah
7 sene once suanki kilomdaydim,1 kilo versem 11 yil 2 kilo versem 16 yil onceki kiloma gelicem sonraki hedef nikah kilom
ben de su an nikah kilomdayim 10 sene onceki
biraz daha verirsem 12 sene onceki nisan kiloma da ulasacagim.
daha alti lise yillarina dondurur zira yetiskinken hic 57 nin altina dusmedim

Menu yazdiginizda bir bakariz
menulerim asamali.
pazartesi saf protein sinirsiz
sali saf protein + izinli sebzeler sinirsiz
carsamba saf protein sinirsiz + izinli sebzeler sinirsiz + 1 izinli meyve
persembe saf protein sinirsiz + izinli sebzeler sinirsiz + 1 izinli meyve + izinli ekmek
cuma saf protein sinirsiz + izinli sebzeler sinirsiz + 1 izinli meyve + izinli ekmek + izinli peynir
cumartesi saf protein sinirsiz+ izinli sebzeler sinirsiz +1 izinli meyve + izinli ekmek + izinli peynir + sinirli nisastali gida
pazar odul ogunu + yukaridakiler

:)
arti her gun 1.5 kasik yulaf kepegi yag ve seker yasak. (odul ogunu haric)
en az 20 dk yuruyus

Nasıl yani.
biri bana tatil desin, bağlasalar durmam.
Eskiden bende öyleydim ama şimdi evimin duvarlarını falan öpesim geliyo bi kaç gün evde olmayınca
Hoşgeldiin
Gezmeyi bend cok severim ama bu kadari benide asarzaten benimkiler bunaltir beni gidelim diye bana da zehir olurr
Bekarken bende pek evde durmazdım hiç olmadı şehir içi ablamda kuzenlerde falan takılırdım ama şimdi haftasonları bazen kalıyoruz bi gece kuzenimde ertesi gün bida gitmeyelim diyorum eşime sanırım evin içindeki huzur rol oynuyo burda annemle babam çok takışırlardı istemezdim evde durmak eşim Allah razı olsun evi 2 hafta götürse bile neden yapmıyosun demez tamamen benim paşa gönlüme göre hareket ediyorum ona bağlıyorum

hosbulduk canim

Kizlarr gunde 500 kalori eksik yemeye,500 kalori yakmaya menu ve spor ornekleri verirmisiniz bana,en.kolay en dayanilir olsun
Günlük kalori ihtiyacın kaç normalde. 45 dk ortalama hızda bir yürüyüş 200 kalori. 5 dk ip atlama 150 kalori. 20-25 dakika kardiyo 250-300 arası yakar boya ve kiloya göre değişiyor yakılan kalori

Bu kez daha büyük hayal kırıklığı yaşadım aslında ama elden bir şey gelmiyor. Olumsuz olarak bir şey elde edeceğimi bilsem kendimi dibin dibine sürüklerim ama maalesef canımı sıktığımla kalacağım kuzum. Ben de bir çıkış yolu bulma derdine giriyorum direk..
Bugün de güzelde dinlen dediğin gibi yarin dönüş yaparsın sahalara.. dinlenmek çok önemli bu hastalıkta misafir falan derken ancak bugun dinlenebilirsin zaten

Kizlarr gunde 500 kalori eksik yemeye,500 kalori yakmaya menu ve spor ornekleri verirmisiniz bana,en.kolay en dayanilir olsun
Günde 500 kalori yakmak çok zor canım. Yarim saat cardio yapıyorum max 350 kalori yakıyorum.12-14 te koşup, 7-7,5 ta yürürsem oluyor ancak. Ama cardio egzersizlerin spor sonrası da yağ yakımı için önerildiğini biliyorum.
Düşük kaloriye gelince, sen şu an kaç kalori besleniyorsun da kaç kalori beslenmek istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…