Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence biz son kilo diye kaçamağa başlıyoruz. Şöyle ki oturup yemiyoruz ama geçerken iki çerez iki çikolata, bir iki dilim fazla ekmek derken veremiyoruz.
Evet 3 gündür yaptığım yarın keseceğim bunları diyorum sonra bir bakıyorum elim kuruyemişte bu hafta çok kötü oldu babam var diye rahattim ya yaptım kek börek kurabiye dediğin gibi oturup tabağa koyupta hiç yemedim ama geçerken ondan bundan tirtikladim bu hafta elim hiç durmuyor

Günlük kalori ihtiyacın kaç normalde. 45 dk ortalama hızda bir yürüyüş 200 kalori. 5 dk ip atlama 150 kalori. 20-25 dakika kardiyo 250-300 arası yakar boya ve kiloya göre değişiyor yakılan kalori
Diyetisyen listem sanirim 1600 falan nette 1500e yakin cikiyo.2 saat yürüyüşle 500 kalori yakarmisim,aksam yemeğini de kahvalti seklinde yapip sadece 2 ogun beslenirsem 500 kalori eksik beslenirim gibi duruyor ama bunlar zor geliyo bana ya ,hemde hergun nasil olur.butun bunlari acaba haftda 7000 kalori nasil veririm diye hesapliyorum

Hala yumurtlayabildigin icin sanslisin bence ve bu olumlu bisey,olumsuzlugun sana birsuru negatif getirisi olur stres ve uzuntuye bagli hastaliklar gibi o yuzden bende takdir ediyorum seni ne olursa hakkinda hayirlisi olacaktir insallah

Kesinlikle hilal e meydan okumalisinbu ikinizinde kâr ina

Cok doğru
Bugun nasilsin,neler yaptin
Bugün daha iyiyim canım. Yeni kararlar yeni gündemler bizi bekliyor Ama aşırmaya fena eğilimliyim bu günlerde. Sabah Nutella ile imtihanım vardı :)

Ben de öyleyim. Birisi çok yedin dese ne yedim ki ben derim ama bir avuç kaju nedir. Normalde 12 tane veriyorlar diyette ben yiyorum 22 tane :) çikolata, Nutella kaptırdım gidiyorum..

Hala yumurtlayabildigin icin sanslisin bence ve bu olumlu bisey,olumsuzlugun sana birsuru negatif getirisi olur stres ve uzuntuye bagli hastaliklar gibi o yuzden bende takdir ediyorum seni ne olursa hakkinda hayirlisi olacaktir insallah
Haklısın neyse ki yumurtlama ile ilgili bir sorun yok. Gerçi en son geçen sene nisanda toplanmıştı yumurtam ama şimdi de bir sorun yoktur diye umuyorum. O tedavide fayda gördüğüme inandığım, arı süt + bal+ polen karışımına başlayacağım. Yarın başlayıp yumurta toplanana kadar devam etmeyi düşünüyorum.

Amh düşük değilse bi sorun yoktur, gönlünü ferah tut sen evet o karışımın bende çok faydalı olduğunu düşünüyorum. İlk denemede pozitif olacak ben çok inanıyorum belki transferlerimiz aynı zamana denk gelir.

benimde hcg hala sıfırlanmadı ona sinir oluyorum şu ara

Amh iyiydi en son, o da tedavilerden sonra bakılmadı ama sorun olduğunu sanmıyorum. Bu karışım zaten sayıyı arttırmıyor kalite üzerinde etkisi var muhtemelen. En azından ben öyle inanıyorum.. geçen sefer de 40-45 gün kullanmıştım yine öyle olacak sanırım. Bir sonraki adet ile tedaviye başlayacağım. Hormonlara ilgili bir sıkıntı olmazsa taze transfer düşünürler muhtemelen. Nisan gibi toplama, transfer falan olabilir her şey yolunda giderse.bakalım yeni süreç yeni maceralar.. umarım her şey güzel olur. Bu olayda anladım ki aslında direncim azalmış. Geçen sene daha fazlasına katlanıyordum bu sene ilk olumsuzlukta yere yapıştım :)

Hcg konusunda senin yaşadığını ben de yaşadım. İki ay her hafta kan vermekten fenalık gelmişti. Sonrasında tedaviye mesafeli durmam da bence bundan. Ama eninde sonunda bitecek canım merak etme.

Bu sene bizim senemiz olur umarım..

Ahah mezun olun gene de takılın emniscim bak ben yıllarca öyle yaptım, buradan kopulmuyor kolay kolay :)

Her olumsuzlukta biraz daha umudumuz eksiliyo sanırım, neyse sağlığımız yerinde olsunda bebeler de gelmek istemiyosa da keyfi bilir ben de mayıs sonunda denesem mi diyorum ama bazen de yaz sonunda mı denesem diyorum belki yetişirim belki yetişemem sana dengesiz bu konuda düşüncelerim

inşallah burada bebeler durmuyooor diye ağladığımız günleri de görürüz

Geçmiş olsun hemencecik toparlanır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…