- 23 Mart 2016
- 31.051
- 92.323
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.441
Olmamı sanadaBende yıldızlı emojiden alabilir miyim2 saat yürüyüş yaptım da
MErhabahosbulduk canim
hosbuldumMErhaba
Hoşgeldin canım.. umarım mezuniyetini beraber kutlarız :)
Cok doğruBence biz son kilo diye kaçamağa başlıyoruz. Şöyle ki oturup yemiyoruz ama geçerken iki çerez iki çikolata, bir iki dilim fazla ekmek derken veremiyoruz.
Evet 3 gündür yaptığımBence biz son kilo diye kaçamağa başlıyoruz. Şöyle ki oturup yemiyoruz ama geçerken iki çerez iki çikolata, bir iki dilim fazla ekmek derken veremiyoruz.
Günlük kalori ihtiyacın kaç normalde. 45 dk ortalama hızda bir yürüyüş 200 kalori. 5 dk ip atlama 150 kalori. 20-25 dakika kardiyo 250-300 arası yakar boya ve kiloya göre değişiyor yakılan kalori
Diyetisyen listem sanirim 1600 falan nette 1500e yakin cikiyo.2 saat yürüyüşle 500 kalori yakarmisim,aksam yemeğini de kahvalti seklinde yapip sadece 2 ogun beslenirsem 500 kalori eksik beslenirim gibi duruyor ama bunlar zor geliyo bana ya ,hemde hergun nasil olur.butun bunlari acaba haftda 7000 kalori nasil veririm diye hesapliyorumGünde 500 kalori yakmak çok zor canım. Yarim saat cardio yapıyorum max 350 kalori yakıyorum.12-14 te koşup, 7-7,5 ta yürürsem oluyor ancak. Ama cardio egzersizlerin spor sonrası da yağ yakımı için önerildiğini biliyorum.
Düşük kaloriye gelince, sen şu an kaç kalori besleniyorsun da kaç kalori beslenmek istiyorsun?
Hala yumurtlayabildigin icin sanslisin bence ve bu olumlu bisey,olumsuzlugun sana birsuru negatif getirisi olur stres ve uzuntuye bagli hastaliklar gibi o yuzden bende takdir ediyorum seni ne olursa hakkinda hayirlisi olacaktir insallahBu kez daha büyük hayal kırıklığı yaşadım aslında ama elden bir şey gelmiyor. Olumsuz olarak bir şey elde edeceğimi bilsem kendimi dibin dibine sürüklerim ama maalesef canımı sıktığımla kalacağım kuzum. Ben de bir çıkış yolu bulma derdine giriyorum direk..
Bugün de güzelde dinlen dediğin gibi yarin dönüş yaparsın sahalara.. dinlenmek çok önemli bu hastalıkta misafir falan derken ancak bugun dinlenebilirsin zaten
Kesinlikle hilal e meydan okumalisinEvet 3 gündür yaptığımyarın keseceğim bunları diyorum sonra bir bakıyorum elim kuruyemişte bu hafta çok kötü oldu babam var diye rahattim ya yaptım kek börek kurabiye dediğin gibi oturup tabağa koyupta hiç yemedim ama geçerken ondan bundan tirtikladim bu hafta elim hiç durmuyor
Bugün daha iyiyim canım. Yeni kararlar yeni gündemler bizi bekliyorCok doğru
Bugun nasilsin,neler yaptin
Ben de öyleyim. Birisi çok yedin dese ne yedim ki ben derim ama bir avuç kaju nedir. Normalde 12 tane veriyorlar diyette ben yiyorum 22 tane :) çikolata, Nutella kaptırdım gidiyorum..Evet 3 gündür yaptığımyarın keseceğim bunları diyorum sonra bir bakıyorum elim kuruyemişte bu hafta çok kötü oldu babam var diye rahattim ya yaptım kek börek kurabiye dediğin gibi oturup tabağa koyupta hiç yemedim ama geçerken ondan bundan tirtikladim bu hafta elim hiç durmuyor
Haklısın neyse ki yumurtlama ile ilgili bir sorun yok. Gerçi en son geçen sene nisanda toplanmıştı yumurtam ama şimdi de bir sorun yoktur diye umuyorum. O tedavide fayda gördüğüme inandığım, arı süt + bal+ polen karışımına başlayacağım. Yarın başlayıp yumurta toplanana kadar devam etmeyi düşünüyorum.Hala yumurtlayabildigin icin sanslisin bence ve bu olumlu bisey,olumsuzlugun sana birsuru negatif getirisi olur stres ve uzuntuye bagli hastaliklar gibi o yuzden bende takdir ediyorum seni ne olursa hakkinda hayirlisi olacaktir insallah
Amh düşük değilse bi sorun yoktur, gönlünü ferah tut senHaklısın neyse ki yumurtlama ile ilgili bir sorun yok. Gerçi en son geçen sene nisanda toplanmıştı yumurtam ama şimdi de bir sorun yoktur diye umuyorum. O tedavide fayda gördüğüme inandığım, arı süt + bal+ polen karışımına başlayacağım. Yarın başlayıp yumurta toplanana kadar devam etmeyi düşünüyorum.
Amh iyiydi en son, o da tedavilerden sonra bakılmadı ama sorun olduğunu sanmıyorum. Bu karışım zaten sayıyı arttırmıyor kalite üzerinde etkisi var muhtemelen. En azından ben öyle inanıyorum.. geçen sefer de 40-45 gün kullanmıştım yine öyle olacak sanırım. Bir sonraki adet ile tedaviye başlayacağım. Hormonlara ilgili bir sıkıntı olmazsa taze transfer düşünürler muhtemelen. Nisan gibi toplama, transfer falan olabilir her şey yolunda giderse.bakalım yeni süreç yeni maceralar.. umarım her şey güzel olur. Bu olayda anladım ki aslında direncim azalmış. Geçen sene daha fazlasına katlanıyordum bu sene ilk olumsuzlukta yere yapıştım :)Amh düşük değilse bi sorun yoktur, gönlünü ferah tut senevet o karışımın bende çok faydalı olduğunu düşünüyorum. İlk denemede pozitif olacak ben çok inanıyorum belki transferlerimiz aynı zamana denk gelir.
benimde hcg hala sıfırlanmadı ona sinir oluyorum şu ara
Geçmiş olsin..simdi nasil? Daha iyi insallahKızlar sabah bizim çocuk üst katta eline soba kapağı düşürdü parmağının ucu çatlamış çok şükür ciddi bir şey yok kaynar dedi doktor
Bir de regl oldum sancım vat
Ahah mezun olun gene de takılın emniscim bak ben yıllarca öyle yaptım, buradan kopulmuyor kolay kolay :)Selammmm kaptanım aynen bu isim tam senlik oldu
Evet maalesef halen tanıdık isimler varama yanlış anlama sohbet muhabbet enerji güzel diye süreci bilerek uzatıyoruz şimdi istesem mezun olurum ne olacak amaaaa burdan koparın falannn :)))
Hayat rutine döndü ise koşturmaca bitti demektir daha sık gel ❤❤
TeşekkürlerGeçmiş olsun
Her olumsuzlukta biraz daha umudumuz eksiliyo sanırım, neyse sağlığımız yerinde olsunda bebeler de gelmek istemiyosa da keyfi bilirAmh iyiydi en son, o da tedavilerden sonra bakılmadı ama sorun olduğunu sanmıyorum. Bu karışım zaten sayıyı arttırmıyor kalite üzerinde etkisi var muhtemelen. En azından ben öyle inanıyorum.. geçen sefer de 40-45 gün kullanmıştım yine öyle olacak sanırım. Bir sonraki adet ile tedaviye başlayacağım. Hormonlara ilgili bir sıkıntı olmazsa taze transfer düşünürler muhtemelen. Nisan gibi toplama, transfer falan olabilir her şey yolunda giderse.bakalım yeni süreç yeni maceralar.. umarım her şey güzel olur. Bu olayda anladım ki aslında direncim azalmış. Geçen sene daha fazlasına katlanıyordum bu sene ilk olumsuzlukta yere yapıştım :)
Hcg konusunda senin yaşadığını ben de yaşadım. İki ay her hafta kan vermekten fenalık gelmişti. Sonrasında tedaviye mesafeli durmam da bence bundan. Ama eninde sonunda bitecek canım merak etme.
Bu sene bizim senemiz olur umarım..
Geçmiş olsun hemencecik toparlanır inşallahGeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar kemik dikine çatlamış alçıya almadılar sarsak tutmaz çıkarır dedi doktor. Şimdi parmağının ucu sim siyah olmuş merhem felan verdi sürüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?