- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.461
Evet insanlar aman ne varmış kafasındalar bu konuda. Teşekkür ederiim
İnsanlar.. Ah insanlar. Herkes yaşamadığı acıyı çok basit gibi görür. Halbuki psikolojisi bile yeterince ağır. Hergün o iğneleri yapmak, olacak mı diye umutlanmak... Umutlanmaktan korkmak... İşte kolayca elde eden çoğu , etmeyenin halini bilemez..Evet insanlar aman ne varmış kafasındalar bu konuda. Teşekkür ederiim
Onu bende çok denedim çok hesap kitap yaptım olmadi evde 500 kalorilik spor biraz zor oluyor ben yapamadım. Şimdi spor salonuna gittiğim için 500 kalori yakıyorum 500 'de eksik alıyorum geçen hafta 1 kilo verdim. Evde yapacagin için 10 gün de 7000 kalori açığa çıkarmaya çalış. Ben iki öğün yiyorum artık kaloriyi düşürmek için .Diyetisyen listem sanirim 1600 falan nette 1500e yakin cikiyo.2 saat yürüyüşle 500 kalori yakarmisim,aksam yemeğini de kahvalti seklinde yapip sadece 2 ogun beslenirsem 500 kalori eksik beslenirim gibi duruyor ama bunlar zor geliyo bana ya ,hemde hergun nasil olur.butun bunlari acaba haftda 7000 kalori nasil veririm diye hesapliyorum
Bu yıl 5inci takımın bi sürü bebesi olur inşallahİnsanlar.. Ah insanlar. Herkes yaşamadığı acıyı çok basit gibi görür. Halbuki psikolojisi bile yeterince ağır. Hergün o iğneleri yapmak, olacak mı diye umutlanmak... Umutlanmaktan korkmak... İşte kolayca elde eden çoğu , etmeyenin halini bilemez..
İnşaAllah cnmBu yıl 5inci takımın bi sürü bebesi olur inşallah
Amin inşallah.Bu yıl 5inci takımın bi sürü bebesi olur inşallah
Bu duruma işler hiç belli olmuyor. Erken başlayan yatı yolda kalıyor, geç başlayan çoktan istediğini elde edebiliyor. O yüzden aslında erken geç diye bir şey yok. Doğru zamanda doğru yerde olalım ikimiz de :) en güzel durum buHer olumsuzlukta biraz daha umudumuz eksiliyo sanırım, neyse sağlığımız yerinde olsunda bebeler de gelmek istemiyosa da keyfi bilirben de mayıs sonunda denesem mi diyorum ama bazen de yaz sonunda mı denesem diyorum belki yetişirim belki yetişemem sana dengesiz bu konuda düşüncelerim
inşallah burada bebeler durmuyooor diye ağladığımız günleri de görürüz
Bu yıl 5inci takımın bi sürü bebesi olur inşallah
GünaydıınnnnGunaydin kizlar
oyy maşallah leylim darısı başımaHep beraber insallah
7 sene once suanki kilomdaydim,1 kilo versem 11 yil 2 kilo versem 16 yil onceki kiloma gelicem sonraki hedef nikah kilom
Bend e gayet azımliyim. Bugün regl oldum şu an eksideyim yine de cumaya kadr da bisey değişmez inşallah. Ama öğleden sonra gezmelere gideceğim yine ödüm kopuyorgünaydın kızlar hadi bakalım cumaya 2 gün kaldı dikkat edelim bir an önce gitsin bu kilolar ben çok azimliyim bu sefer inşallah moralimi bozan bişey olmazCherry Mom dün 9000 adım 1 saat pilates reformer
hoca gene canıma okudu dün saat 16,30 da yemiştim hala yemedim bişeyler bakalım nasıl olacak nasıl gidecek bu kilolar
benim salı gün 82 idi kilom hedef ptesi için mi yoksa cuma için mi tatlımGünaydınlaarhedef listemiz bomboş hani hedeflerimiiiz?
Cuma için kaptanımbenim salı gün 82 idi kilom hedef ptesi için mi yoksa cuma için mi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?