- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.481
Yazmamıştın kaptanım yazdım hemenben yazdım mı hatırlmıyorum ama 81,5 diyeyim
günaydın kızlar hadi bakalım cumaya 2 gün kaldı dikkat edelim bir an önce gitsin bu kilolar ben çok azimliyim bu sefer inşallah moralimi bozan bişey olmazCherry Mom dün 9000 adım 1 saat pilates reformer
hoca gene canıma okudu dün saat 16,30 da yemiştim hala yemedim bişeyler bakalım nasıl olacak nasıl gidecek bu kilolar
Bu hafta hepimiz regl dönemine denk geldik valla benim de eli kulağındadır bebekten ötürü gecikmezseGünaydın kızlar hedefim 98.9 olsunpawlover tutturamasam da gönlümüzde hedefler regl haftam bu hafta
Hayırlısı inşallah gecikirBu hafta hepimiz regl dönemine denk geldik valla benim de eli kulağındadır bebekten ötürü gecikmezse
olur canim. hedefim 59.9Sismaniye blonde ambition kızlar takım içinde tuttuğumuz haftalık hedef tablomuz var isterseniz sizi de ekleyeyim
Yok kız öyle bebek değilHayırlısı inşallah gecikir
cnm yazmıştım, ama belki seni etiketlememişimdir.Umutumut82 ayvacicegi Elifcig93 Nefesimmmsin Hmavidag dennisgo melita09 nrmyn
Cuma hedeflerinizi rica edeyim miiii?
Umutumut82 ayvacicegi Elifcig93 Nefesimmmsin Hmavidag dennisgo melita09 nrmyn
muhteşem bir haber bu tatlımSelam arkadaşlar, kilom sabit ilerliyorum ama üzülmedim. Çünkü bacak, bel ve basen ölçülerim 2 cm azalmış. Galiba sıkılaşmaya başladım
Gözden kaçırmışımdır kusura bakma canımcnm yazmıştım, ama belki seni etiketlememişimdir.
58.9
Evet kaptanımmm. Çok iyi geldi burası. Hergün az da olsa spor yapmaya gayret ediyorummuhteşem bir haber bu tatlım
Canm ben bu hafta bir rahatsızlık geçirdim pzts hastenede geçti dün de evde yattım hep bide reglem i de ilaçlar etkiledi reglem geç geldi ve 1-2 günde bir iki damla gelip kesildi filan ben ödemimi atamadım oyüzden şiş kaldım ve üstelik bu hafta spor yapma ihtimalimde kalmadıSismaniye blonde ambition kızlar takım içinde tuttuğumuz haftalık hedef tablomuz var isterseniz sizi de ekleyeyim
Geçmiş olsunCanm ben bu hafta bir rahatsızlık geçirdim pzts hastenede geçti dün de evde yattım hep bide reglem i de ilaçlar etkiledi reglem geç geldi ve 1-2 günde bir iki damla gelip kesildi filan ben ödemimi atamadım oyüzden şiş kaldım ve üstelik bu hafta spor yapma ihtimalimde kalmadıondan bu cuma için hedwf malesef ne gitse kâr durumundayım sağlık olsun 2güne komple toparlanmış olurum canm haftaya sporumada başlarım ve cuma itibari ilede hedeflerede dahil olmayı çok isterim çünki sizle gerçekten çok güzel motive oluyorum ❤
Hedefsizim. Gece gece yedim durdum şimdi koşu bandından sesleniyorum. Hedefim sabit olmak şu an.. ama cuma günü sorsaydın 64,5 e kadar inebilirdim :)Umutumut82 ayvacicegi Elifcig93 Nefesimmmsin Hmavidag dennisgo melita09 nrmyn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?