Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar hedefim 98.9 olsun pawlover tutturamasam da gönlümüzde hedefler regl haftam bu hafta
Bu hafta hepimiz regl dönemine denk geldik valla benim de eli kulağındadır bebekten ötürü gecikmezse

Sismaniye blonde ambition kızlar takım içinde tuttuğumuz haftalık hedef tablomuz var isterseniz sizi de ekleyeyim
Canm ben bu hafta bir rahatsızlık geçirdim pzts hastenede geçti dün de evde yattım hep bide reglem i de ilaçlar etkiledi reglem geç geldi ve 1-2 günde bir iki damla gelip kesildi filan ben ödemimi atamadım oyüzden şiş kaldım ve üstelik bu hafta spor yapma ihtimalimde kalmadı ondan bu cuma için hedwf malesef ne gitse kâr durumundayım sağlık olsun 2güne komple toparlanmış olurum canm haftaya sporumada başlarım ve cuma itibari ilede hedeflerede dahil olmayı çok isterim çünki sizle gerçekten çok güzel motive oluyorum

Geçmiş olsun ne zaman isterseen kendi aramızda tuttuğumuz bi liste zaten ne zaman girmek istersen hazır ve nazır bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…