Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya seniii yerim bennnnnnnn sevgi kelebeğim benim

Herzaman heryerden yazabilirsiniz zaten ama yakındır alt listeden devam edicem. bu verdiklerim geri gelsin istemiyorum. Bünye Cherry Mom Sopası Mehfam şefkati istiyorrr

Aynen canım dikkat et herzman bekleriz burdayız umarım bende mezun olup alt listede sana eşlik ederim

Ouyyyy

Napıyosunuz kızlar, karnemi hazırlayan @seaBahAR a teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık

Özledim sizi bi bakıym dedim ne var ne yok cumaya az kaldı sıkı tutun ipleri
Yaa canım boş geldinkarnende bayıldım, başlangıç kilonu bilmiyordum, ben seni hep zayıf görünce
Maşallah sana
Yazının linkini atar mısın,okumak örnek almak isterim

Bence mantık harikaaaa. Bende kilo aldıgım yerden vererk donsem daha ne canımmm tebrik ederim seni
l bol su iç bakalım, protein almayı da ihmal etme. İlaçlarım var dediğin gibi. Normalde işe yararlardı. Bu sefer yaramıyorlar. Çaresizce geçmesini bekliyorum.
Yarın düzelticem canım. Bu arada aclık hısetmıyorum saece ac gozluluk var uzerımde yarın sabahtan bı guzel ac gozlulugumu doyurcam bırazda kuru yemıs yerım valla ortı

mezunların paylaşma yaptığı sayfaya gittim tek ben paylaşmışım sanırım shshahhshs niye öyle o

ayy gıdıp okucam merak edıyorum herkes yazsada okusak. Sen ne kadar zamanda ne kadar vermıstın?

Yaa canım boş geldinkarnende bayıldım, başlangıç kilonu bilmiyordum, ben seni hep zayıf görünce
Maşallah sana
Yazının linkini atar mısın,okumak örnek almak isterim

Günaydın arkadaşlar
Mezun olanların karnelerine baktım da hayalini gerçekleştirmenin verdiği hakli gururu ve mutluluğu okudum sanki
Malesef ki benim motivasyonum 1 haftadır çok düşük toparlayamıyorum olmuyor
Dun bir tanıdığım da kilo veremezsin versen de sarkarsın tarzı konuşunca iyice enerjim düştü
Diyetisyenimle de yolları bir süreliğine ayırmaya karar versin cunki uyum saglayayamiyorum bu aralar
Bir-kac gündür paylastigim yemek listeleri gözünüze çarpmıştır
Evde hep bir düzensizlik olması canımın yemek istememesi çok uzun zaman sonra simit yedim dün bu mutsuz olduğumdan
Böyle kalıp gitmekten daha da kilo almaktan korkuyorum
Eşim hep kizin büyüyünce senin kilondan utanmasın diyordu doğru da söylüyor bence
Canım oldukça sıkkın yani

45 dk yürüyüş yapıldı. Aslında 1 saat yapmayı düşünüyordum ama çıkmadan sütçü geldi.Sutu ocağa koyup öyle çıktım.Taşar diye aklım evde kaldı. Neyse sütüm kaynıyor şimdi hazır taze süt varken sütlü nescafe içip Jillian yapicam.

Teşekkür ederim kaptanim
Canım onlara inat yapmaya çalış hatta çalışma yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…