- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.681
Ya seniii yerim bennnnnnnn sevgi kelebeğim benimTekrar tebrik ederim cnm benim
Benim için çok değerlisin biliyorsun demi
Her zaman dertleşecek Bi dostun olduğunu biliyorsun zaten
Buranın bana kazandırdığı nadir dostlardan birisin
Sadece takımda kalmayan ve ebedi süren Bi dostluk temennisiyle... Hep mutlu ol
Aynen canım dikkat et herzman bekleriz burdayızYa seniii yerim bennnnnnnn sevgi kelebeğim benim
Herzaman heryerden yazabilirsiniz zaten ama yakındır alt listeden devam edicem.bu verdiklerim geri gelsin istemiyorum. Bünye Cherry Mom Sopası Mehfam şefkati istiyorrr
Ohhh ben garip Allah ın burdurunda tikildim kaldimİyiyimm canım denize geldik yüzdüm yoruldum karnım aç
Bende anlamadim yeni geldiler gibiydi dahahılal yaaa sen yerınde mı sektın naptın onlar kılo verırken
Cumaya mezun olabilirim ortadan ikiye yarıldım bileC Cagrihilal1 çatla hahahahahaj
Tatil planı yok mu ya okullar açıldı açılcakOhhh ben garip Allah ın burdurunda tikildim kaldim
Yok yok bizim zaten hiç olmuyor ki. Sene 1 köye gidiyoruz o bu sene oda belli değilTatil planı yok mu ya okullar açıldı açılcak
Yaa canım boş geldinOuyyyy
Napıyosunuz kızlar, karnemi hazırlayan @seaBahAR a teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık
Özledim sizi bi bakıym dedim ne var ne yok cumaya az kaldı sıkı tutun ipleri
Bence mantık harikaaaa. Bende kilo aldıgım yerden vererk donsem daha ne canımmm tebrik ederim seniBuzluğa atabilirsin canım,bitirmeye uğraşmayınben öyle yapıyorum gözümün önünde olmuyo en azından
Kendi evimde olsa asla kabul etmem ama burda öyle bı lüksüm yok
Zaten her geldiğimde 2-3 kilo alarak donerdim, geldiğimden beri 2 kilo falan verdim alacak olduklarını da eklersek 4 kilo yapiyo karımnasıl matematik
Yarın düzelticem canım. Bu arada aclık hısetmıyorum saece ac gozluluk var uzerımde yarın sabahtan bı guzel ac gozlulugumu doyurcam bırazda kuru yemıs yerım valla ortıl bol su iç bakalım, protein almayı da ihmal etme.İlaçlarım var dediğin gibi. Normalde işe yararlardı. Bu sefer yaramıyorlar. Çaresizce geçmesini bekliyorum.
mezunların paylaşma yaptığı sayfaya gittim tek ben paylaşmışım sanırım shshahhshs niye öyle o
Yaa canım boş geldinkarnende bayıldım, başlangıç kilonu bilmiyordum, ben seni hep zayıf görünce
Maşallah sana
Yazının linkini atar mısın,okumak örnek almak isterim
Ay bizde köye gitcez eşimin köyü hiç istemiyormYok yok bizim zaten hiç olmuyor ki. Sene 1 köye gidiyoruz o bu sene oda belli değil
Teşekkür ederim kaptanimCuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Merhaba 🤗 Başta Kadınlar Kulübüne ve Zayıflama gruplarını açan, emek harcayan herkese teşekkürlerimle... Aslında diyet serüvenim bundan bi kaç yıl önce başladı. 15 kilo verip, son 6 kiloda 1 yıl takılı kalınca araştırma yaparken buraya rast geldim ve iyiki ama iyiki 5.takıma girdim, en güzel...www.kadinlarkulubu.com
♥
Canım onlara inat yapmaya çalış hatta çalışma yapGünaydın arkadaşlar
Mezun olanların karnelerine baktım da hayalini gerçekleştirmenin verdiği hakli gururu ve mutluluğu okudum sanki
Malesef ki benim motivasyonum 1 haftadır çok düşük toparlayamıyorum olmuyor
Dun bir tanıdığım da kilo veremezsin versen de sarkarsın tarzı konuşunca iyice enerjim düştü
Diyetisyenimle de yolları bir süreliğine ayırmaya karar versin cunki uyum saglayayamiyorum bu aralar
Bir-kac gündür paylastigim yemek listeleri gözünüze çarpmıştır
Evde hep bir düzensizlik olması canımın yemek istememesi çok uzun zaman sonra simit yedim dün bu mutsuz olduğumdan
Böyle kalıp gitmekten daha da kilo almaktan korkuyorum
Eşim hep kizin büyüyünce senin kilondan utanmasın diyordu doğru da söylüyor bence
Canım oldukça sıkkın yani
Günaydın canım bende şimdi geldim yürüyüşten çok olmadı ama bi 35 dk kadar yürümüşümdürGünaydın kızlar..Kahvemi içiyorum birazdan yürüyüşe çıkacağım..
Süpersiniz kizlarGünaydın canım bende şimdi geldim yürüyüşten çok olmadı ama bi 35 dk kadar yürümüşümdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?