- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.701
Günaydınn canımGünaydın arkadaşlar
Mezun olanların karnelerine baktım da hayalini gerçekleştirmenin verdiği hakli gururu ve mutluluğu okudum sanki
Malesef ki benim motivasyonum 1 haftadır çok düşük toparlayamıyorum olmuyor
Dun bir tanıdığım da kilo veremezsin versen de sarkarsın tarzı konuşunca iyice enerjim düştü
Diyetisyenimle de yolları bir süreliğine ayırmaya karar versin cunki uyum saglayayamiyorum bu aralar
Bir-kac gündür paylastigim yemek listeleri gözünüze çarpmıştır
Evde hep bir düzensizlik olması canımın yemek istememesi çok uzun zaman sonra simit yedim dün bu mutsuz olduğumdan
Böyle kalıp gitmekten daha da kilo almaktan korkuyorum
Eşim hep kizin büyüyünce senin kilondan utanmasın diyordu doğru da söylüyor bence
Canım oldukça sıkkın yani
Evet tatlımYarışmalar iptal oldu galiba değil miCherry Mom
Günaydın canımmmGünaydın kızlar
Evet orda basmıştır kuzum sıcak senin en geç 8de çıkmış olman lazım her gün uyandırıyım ben seni istersen
Yarışları bitirdik ama ben yine aynı programda zıplayacağım :))Cherry Mom bugün zıp günü muydu?
Uyanmaya uyandım da yataktan kalkamadımEvet orda basmıştır kuzum sıcak senin en geç 8de çıkmış olman lazım her gün uyandırıyım ben seni istersenbirlikte yürüyelim yol fotoları atalım birbirimize
Tmm canımUyanmaya uyandım da yataktan kalkamadımama birlikte olursa belki kalkabildim haberleselim sabahları o zaman canim akşam çıkayım inşallah telafi olarak
Hayatimda çok zaman çok konuda eksiye düşüp yeniden toparladım ama bu aralar anlamsız bir yorgunluk var sadece diyet değil ama inanılmaz istiyorum okul açılınca senelerdir giyemedigimkalem eteğim ile okula gittigimi düşünüyorum bir tarafım olacak diyor diğer tarafim sen kimsin de bu kadar büyük hedefler koyuyorsun hele ki etek bedenin 38 iken diyorGünaydınn canım
1- eğer insanların dediklerine aldırıyorsan kafanda kilo vermeye karar vermemişsindir ben böyle anlıyorum
2- eğer kararını verdin ama yapın gereği söylenenler seni çok etkiliyor ise kilo zayıflama yemek vs ile ilgili yakınlarınla hiç bir muhabbette girmemeye çalış
3-hayatında her daim kıskanç insanlar olacak onların dediklerini doğru sanıp motivasyonunu sakın ha bozma
4- kilo vermek için acele etme.. hele ki sağlık sorunların varken hiç acele etme haftada 100 Gr vericem de 200 Gr vericem de
5- devamlı kafanda olumsuz şeyler döndürüp canını sıkacağına önüne hedefler koy haftada 3 gün 8bin adım ve üstü adım sayısı yapacağım de.. kendini belli bir programa ait hisseder ve o hafta bittğinde onu başarıyla bitirirsen inan hem bedenen hemde ruhen çok huzurlu olursun
Yapabilirsin biliyorsun bu güç sende var bırakma canım ♥
Bi emeğim varsa bilmeden olmuştur. Bilseydim kendime harcardım o emeğitebrik ederim darısı başımıza inşallah bir daha bu yollardan geçmezsin. Herşey gönlünce olsun diplomalı zayıf kadın.
Yaa canım boş geldinkarnende bayıldım, başlangıç kilonu bilmiyordum, ben seni hep zayıf görünce
Maşallah sana
Yazının linkini atar mısın,okumak örnek almak isterim
Hiç yoktan iyidir canım..Günaydın canım bende şimdi geldim yürüyüşten çok olmadı ama bi 35 dk kadar yürümüşümdür
Spor yaparken ter attıkça daha iyi hissediyorsun. Geç oldu artık güneş rahatsız edebilir ama evde biseyler yao bence..
Günaydın ortim..Günaydın kızlar
Diyette benim kadar fire verip devam eden yoktur bence. İstedikten sonra herşey olur. İçinizdeki ışığın sönmesin izin vermeyin. Bakın ben bugün kendime teşekkür ediyorum, iyiki bu yola girdim diye.Hayatimda çok zaman çok konuda eksiye düşüp yeniden toparladım ama bu aralar anlamsız bir yorgunluk var sadece diyet değil ama inanılmaz istiyorum okul açılınca senelerdir giyemedigimkalem eteğim ile okula gittigimi düşünüyorum bir tarafım olacak diyor diğer tarafim sen kimsin de bu kadar büyük hedefler koyuyorsun hele ki etek bedenin 38 iken diyor
Çok kilo alıp çokta vermiş birisiyim bendeDiyette benim kadar fire verip devam eden yoktur bence. İstedikten sonra herşey olur. İçinizdeki ışığın sönmesin izin vermeyin. Bakın ben bugün kendime teşekkür ediyorum, iyiki bu yola girdim diye.
Hepimizin sorunlu olduğu günler, modunun daha düşük olduğu günler vardır. Hele birde dışarıdan gelen yorumlar sizi etkiliyorsa hemen uzaklaşın
Ben diyetteyken kimseyle görüşmedim, neden yemiyosun, kaç kilosun,kaç kilo verdin muhabbetlerine girmemek için. Tabi karantina döneminde olmanında avantajı vardı. İnsanlar bi gördü şokAhh bu kulaklar neler duydu..
Ama öyle güzel şeyler de duydu ki
Umarım sıkıntınız sorununuz sizin modunuzun düşmesine sebep olan her ne ise bir an önce aşarsınız.. sevgiler..
Teşekkür ederizgelecekler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?