- 23 Mart 2016
- 31.038
- 92.315
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.721
Günaydın takım arkadaşı aranıyor diye bildirim geldi
Tam zayıflamaya niyet ettiğim dönem
Ne yapıyoruz, nasıl yapıyoruz
günaydınnnn hoşgeldiniz kızlarrgünaydin kizlar en basarili takim diye bildirim geldiben hep zayiflamak isteyip zayiflayamayanlardanim. var mi yeriniz? bir de daha önce bir takimdaydim ama coook oldu. takim da kapandi gitti. bana süper motivasyon gerekiyor. zayiflamayi cok istiyorum
Offf45 dk yürüyüş, 28 dk Jillian(2 kg dambıl ile) vee 20 dk ZUMBAAA yapıldı.
Şimdi ev işleriyle ilgilenme zamanı.
Bana da bildirim geldi. Ne guzel mezun olmustum. Tekrar aldim kilo 55.7 kiloyum. En az 5 kilo vermem lazim. Girsem mi gruba alinabiliyor muyuz ki acabaGünaydın takım arkadaşı aranıyor diye bildirim geldi
Ohh beee okurken yağların eridiTmm canım
Dün akşamda çıktım eşimle o da çok iyi oldusabah akşam yürüyüş öğlen deniz arada zıp derken iyi olur inşallah bu hafta
Düşüncelerini olumluya yönelt canım benim,neden olmasın ki neden?Hayatimda çok zaman çok konuda eksiye düşüp yeniden toparladım ama bu aralar anlamsız bir yorgunluk var sadece diyet değil ama inanılmaz istiyorum okul açılınca senelerdir giyemedigimkalem eteğim ile okula gittigimi düşünüyorum bir tarafım olacak diyor diğer tarafim sen kimsin de bu kadar büyük hedefler koyuyorsun hele ki etek bedenin 38 iken diyor
Canım canım darısı başımızaAhahahha çok tatlısın oldu tabi gazladınbeni
Esra atmış canım öyle çok bi numarası yokbiraz fazlaca hırpalandım hepsi bu ve 2 aşamadan oluşuyor görmüşsündür. Ben şuan kendimi çok fit hissetmiyorum zaten, sizlere bakarak hala daha yüksek rakamlardayım. Ama buna şükür edip, korumak veya daha da eksiye düşmek için çabalıycam. Öptüm
Bunu okurken de yağların eridi45 dk yürüyüş, 28 dk Jillian(2 kg dambıl ile) vee 20 dk ZUMBAAA yapıldı.
Şimdi ev işleriyle ilgilenme zamanı.
Hoş geldiniz, bakın okurken bile yaglarimiz eriyorGünaydın takım arkadaşı aranıyor diye bildirim geldi
Hoş geldiniz, kadınların %99 zayıflamak isteyip de zayiflayamayan grubunda yer alır,siz buraya gelerek %1 e dahiloldunuzgünaydin kizlar en basarili takim diye bildirim geldiben hep zayiflamak isteyip zayiflayamayanlardanim. var mi yeriniz? bir de daha önce bir takimdaydim ama coook oldu. takim da kapandi gitti. bana süper motivasyon gerekiyor. zayiflamayi cok istiyorum
hosbuldum tesekkür ederimOhh beee okurken yağların eridi
Düşüncelerini olumluya yönelt canım benim,neden olmasın ki neden?
Canım canım darısı başımızaher konuda orneksin,tebrik ediyorum
Bunu okurken de yağların eridibaya yağ kaybettim bugün
Hoş geldiniz, bakın okurken bile yaglarimiz eriyor
Hoş geldiniz, kadınların %99 zayıflamak isteyip de zayiflayamayan grubunda yer alır,siz buraya gelerek %1 e dahiloldunuzbirlikte başaracağız
tamamdirgünaydınnnn hoşgeldiniz kızlarr
1.sayfadaki kurallarımızı okumanızı size uyuyor isee kabul etmenizi ve katılımız formumuzu doldurmanızı rica ederiz
Merhaba canım hedefin min yüzde 10 olmalı 50 kg ye falan geliyor zaten gelebilirsin o yüzdenBana da bildirim geldi. Ne guzel mezun olmustum. Tekrar aldim kilo 55.7 kiloyum. En az 5 kilo vermem lazim. Girsem mi gruba alinabiliyor muyuz ki acaba
Yalnız biz 1.70 yukarısına almıyoruzokudum, kabul ettim.
ADINIZ: mavimli
YAŞINIZ: 42
BOYUNUZ: 1.73
KİLONUZ: 85
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ: evli
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: pisbogazlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski enerjime ve mutluluguma kavusmak.
boyum da o kadar uzun degil aslinda yasadigim yerde, is yerimde en kisa kadinim desemYalnız biz 1.70 yukarısına almıyoruzya lütfen kısalar gelebilir mi takıma çok kıskanıyorum ama
(Ben bir buçuk metrenin az ustuyum de)
Kurallari okudum da ben onceden mezun olmustum. Kilo vermeye calisirim. Su anda bir kilo verdim de kullandigim ilaclardan dolayi cok zor veriyorum yani bazen kilo veremeyebilirim saglik durumumdan oturu. Gruptan yine de atilir miyim?Merhaba canım hedefin min yüzde 10 olmalı 50 kg ye falan geliyor zaten gelebilirsin o yüzden
Tekrar hoşgeldin umarım istikrarlı bir şekilde hedeflerimize ulaşırızokudum, kabul ettim.
ADINIZ: mavimli
YAŞINIZ: 42
BOYUNUZ: 1.73
KİLONUZ: 85
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: prof.
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: pisbogazlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski enerjime ve mutluluguma kavusmak.
tesekkürlerTekrar hoşgeldin umarım istikrarlı bir şekilde hedeflerimize ulaşırız
Menülerimizi ve sporlarımızı her akşam gün sonunda menü ve spor sayfamızda paylaşıyoruz linki sayfanın üst kısmında etiketli
Canım ilk 2 hafta zaten deneme sürecimiz sonrasında listeye alınıyorsunuz bakarız kilo verişin cidden dediğin gibi olursa alt liste dediğimiz bir grup var ( mezun arkadaşlarımız,yeni üye arkadaşlarımız,asıl listeyi bekleyen kişiler ) bu listede dilersen senide takip edebiliriz burada motive olmuş olursun belkiKurallari okudum da ben onceden mezun olmustum. Kilo vermeye calisirim. Su anda bir kilo verdim de kullandigim ilaclardan dolayi cok zor veriyorum yani bazen kilo veremeyebilirim saglik durumumdan oturu. Gruptan yine de atilir miyim?
Cok iyi olur benim icin :) Normalde bir iki haftadir dikkat ediyorum bir kilo verdim. Normalde 57 lere kadar cikti. Insallah devam eder motive olurum.Canım ilk 2 hafta zaten deneme sürecimiz sonrasında listeye alınıyorsunuz bakarız kilo verişin cidden dediğin gibi olursa alt liste dediğimiz bir grup var ( mezun arkadaşlarımız,yeni üye arkadaşlarımız,asıl listeyi bekleyen kişiler ) bu listede dilersen senide takip edebiliriz burada motive olmuş olursun belki
Hoşgeldintesekkürlerlink güzel olmus
hosbuldumHoşgeldin
Birlikte spor yapar menülerimizi paylaşırız umarım katkısı olur sanadaCok iyi olur benim icin :) Normalde bir iki haftadir dikkat ediyorum bir kilo verdim. Normalde 57 lere kadar cikti. Insallah devam eder motive olurum.
TeşekkürlerADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ: 1.54
KİLONUZ:55.7
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Ogretmen
ÇOCUK SAYISI: .
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 1. Takimdan mezun olmustum.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Saglik problemi, dikkatsizlik, stres
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Kronik hastaligim var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sagligimi korumak, fit olmak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?