Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim canım sagolasin

Merhaba arkadaşlar
Sabahtan beri yeni oturdum desem. Cocuk sürekli baba diye ağlıyor babası başka odada çok zorlanıyorum
Psr testi de pozitif geldi sabah
Ama bugün koku almaya başladı sanırım son zamanlarında gördük pozitifi
Özür diliyorum aktif olupyazamadım
U UmutluBen kusuruma bakma lütfen çok hevesliydim ama seni de ortada bırakmış gibi oldum
Inanılmaz kötüyüm canım hiç birşey istemiyor önümüz bayram eşimle ayrı odalarda çok zor gerçekten
Allah yardımcımız olsun

kaldiki insulin direncim oldugu icin sebze yemeklerine bile patates havuc, pirinc koyma diye belirttiginden sadece soganla sebzenin kendisini kavurup pisiriyorum mecburen. pismis salatadan farki kalmiyor doyuruculuk bakimindan...
Bu yanlış
Benimde insulin direnci var hatta dün sabah testlerim yapılmıştı bugün eşimin durumundan gidemedim telde konuştuk doktorla insulinim yükselmiş
Aynı zamanda reaktif hipoglisemi var
Metformin kullaniyormusun
Ailesinde tip 1 tip 2 diyabetli bireyleri olan insulin dirençli biri olarak sana şunu söyleyebilirim ki tabakta denge önemli
Havuç patates pirinç sekeri yükseltir evet hatta uzum bile ama sen yiyebilirsin. Oranlarına dikkat ederek tüketebilirsin sekerin yüksek değilse yiyebilirsin

kaldiki insulin direncim oldugu icin sebze yemeklerine bile patates havuc, pirinc koyma diye belirttiginden sadece soganla sebzenin kendisini kavurup pisiriyorum mecburen. pismis salatadan farki kalmiyor doyuruculuk bakimindan...
Sana kendi tecrübelerimle söyleyeceğim tek şey yakın zamanda bu diyeti bırakırsın sen bırakta zaten ac kalarak zayıflayamazsın

Yine body yaparım ben sizi ne olacak canım eminim U UmutluBen de anlayış gösterir zatenn o da tatilde
Siz iyi olun yeter ki burası içinde sorun değil hep kendi yerime koyuyorum oğlum babası evde oldumu bir saniye onsuz durmuyor çünkü sıkılıyor tüm gün anneden Allah yardımcın olsun ama iyileşiyor dediğine göre çok sevindim

90 gr et grubu
8 kasik sebze yemegi
6 kasik bakliyat yemegi

birinden birini secip yiyebilirsin. etleri genellikle izgara tarzi yaptim zaten. yemek seklinde bir kere denedim
Normalde sebze olur yanına baklagil koyuyorlar yada et yani iki çeşit yemek olması lazım. Baklagille et dönüştürülüyor. Listeyi atsana bi bakalım

Tembellikten öleceksin allll allll

Giriyorum çıkıyorm kırmızının menü konuşuluyor 5.takımın miili meselesi oldu he ne liste yaptıysa bu kuzen dağıttı ortalığı
Konu bırakmadı bize Bugün buralar sessiz kaptanım arefe öncesi herkes koşturma peşinde sanırım :)

Ne koşturmacası acaba herkes kendine tatlı hamur yapmıyor inşallah evlerde
Bilmiyorum bayramlaşma olacak mı tatile gidende pek yok
Bizim spor salonu 3 gün tatil izinliyiz ama eşimin işyerinde izin vermedikleri gibi haftalık izinleri de kapadılar hiçbir yere gidemiyoruz eşim yine çalışacak 12 saat...

Bende kendime program yaptım 3 gün evde oturup yeme krizlerine girmiyim diye. Bir gün saç boyatıcam 2 gün solaryuma gidicem. Yine 2 gün 2 AVM var bizim burda onlara gidip bol bol kıyafet deneyip motivasyonumu yüksek tutucam bu arada yürüyüş yapmış da olurum tabi yürüyerek gidip gelicem uzak mesafelere. Kıyafet filan deneyince gaza gelirim yemem birşey tutarım diye düşünüyorum kendimi.

hele benim bodim yalan oldu hic göremedim kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…