- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.301
Bilmiyorum ama moralim çok bozuk dünden beri doğru dürüst birşey yemedimSaskinAnne cok gecmis olsun umarim size gecmemistir. seni aldigin ilac korumus olabilir gercekten.
Teşekkür ederim canım sagolasinSaskinAnne geçmiş olsun canım. Kötü düşünme pozitif iyi şeyler düşün. En kısa zamanda geçer inşallah. Yanlislikta çok oluyor testlerde 1 hafta içinde eminimki negatif çıkar sende rahatlarsın. Kendini yıpratma sakin ol.
Bu yanlışkaldiki insulin direncim oldugu icin sebze yemeklerine bile patates havuc, pirinc koyma diye belirttiginden sadece soganla sebzenin kendisini kavurup pisiriyorum mecburen. pismis salatadan farki kalmiyor doyuruculuk bakimindan...
Sana kendi tecrübelerimle söyleyeceğim tek şey yakın zamanda bu diyeti bırakırsın sen bırakta zaten ac kalarak zayıflayamazsınkaldiki insulin direncim oldugu icin sebze yemeklerine bile patates havuc, pirinc koyma diye belirttiginden sadece soganla sebzenin kendisini kavurup pisiriyorum mecburen. pismis salatadan farki kalmiyor doyuruculuk bakimindan...
Nasılsınız canım ?Hastalandiktan sonra mi bir daha yapılmayacak dendi bize
Yine body yaparım ben sizi ne olacak canım eminim U UmutluBen de anlayış gösterir zatenn o da tatildeMerhaba arkadaşlar
Sabahtan beri yeni oturdum desem. Cocuk sürekli baba diye ağlıyor babası başka odada çok zorlanıyorum
Psr testi de pozitif geldi sabah
Ama bugün koku almaya başladı sanırım son zamanlarında gördük pozitifi
Özür diliyorum aktif olupyazamadım
U UmutluBen kusuruma bakma lütfen çok hevesliydim ama seni de ortada bırakmış gibi oldum
Inanılmaz kötüyüm canım hiç birşey istemiyor önümüz bayram eşimle ayrı odalarda çok zor gerçekten
Allah yardımcımız olsun
Yine geldi bayan eksiPazartesi kilom: 56.1
Çarşamba kilom: 55.6
Yarım kilo vermişim
1 günlüğüne 52 olduAvatarda hedef 52 yaziyor ya ben de diyete devam diye dusundum. Kolay gelsin :)
Bu defa kararlıyım bir daha çıkmıcamYine geldi bayan eksi
Normalde sebze olur yanına baklagil koyuyorlar yada et yani iki çeşit yemek olması lazım. Baklagille et dönüştürülüyor. Listeyi atsana bi bakalım90 gr et grubu
8 kasik sebze yemegi
6 kasik bakliyat yemegi
birinden birini secip yiyebilirsin. etleri genellikle izgara tarzi yaptim zaten. yemek seklinde bir kere denedim
Attı attı geçmişte :dNormalde sebze olur yanına baklagil koyuyorlar yada et yani iki çeşit yemek olması lazım. Baklagille et dönüştürülüyor. Listeyi atsana bi bakalım
Bi bul nerdeAttı attı geçmişte :d
Tembellikten öleceksin allll allllBi bul nerde
miktarlari az olabilir o halde. listede 30 gr peynir 25 gr lik bir dilim esmer ekmek ve domates verilmis. hangi uygulamadan hesaplasam 150-180 kaloride kaliyo....
ara ogun 1 bardak sut
ogle yemegi 5 kasik sebze 1 dilim ekmek 80 gr yogurt nerden hesaplasam 200 kloriyi gecmiyo
ara ogun bir porsiyon meyve (30-50 kalori arasi)
aksam yemegi 90 gr yagsiz et ya da 8 kasik sebze yada baklagil 25 gr tahil ekmegi salata 80 gr yogurt. aksam ogunleri de genellikle 200 kalori civari maksimum 250 kalori gordum.
bos vaktiniz varsa hesaplayabilir misiniz gercekten ben mi yanlis biseyler hesapliyprum
acaba diyprum
Konu bırakmadı bizeGiriyorum çıkıyorm kırmızının menü konuşuluyor 5.takımın miili meselesi oldu hene liste yaptıysa bu kuzen dağıttı ortalığı
Ne koşturmacası acaba herkes kendine tatlı hamur yapmıyor inşallah evlerdeKonu bırakmadı bizeBugün buralar sessiz kaptanım arefe öncesi herkes koşturma peşinde sanırım :)
Bizim spor salonu 3 gün tatil izinliyiz ama eşimin işyerinde izin vermedikleri gibi haftalık izinleri de kapadılar hiçbir yere gidemiyoruz eşim yine çalışacak 12 saat...Ne koşturmacası acaba herkes kendine tatlı hamur yapmıyor inşallah evlerde
Bilmiyorum bayramlaşma olacak mı tatile gidende pek yok
hele benim bodim yalan oldu hic göremedim kendisiniYine body yaparım ben sizi ne olacak canım eminim U UmutluBen de anlayış gösterir zatenn o da tatilde
Siz iyi olun yeter ki burası içinde sorun değil hep kendi yerime koyuyorum oğlum babası evde oldumu bir saniye onsuz durmuyor çünkü sıkılıyor tüm gün anneden Allah yardımcın olsun ama iyileşiyor dediğine göre çok sevindim ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?