- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.341
C Cagrihilal1 hilal hani anlaşmıştık tek yapman gereken yarışlarda 1.Olmaktı nasıl 3.olursunnnnmerhaba kızlar bugün ilk 3ü açıklarken hiç zorlanmicam. Çünkü neden;
Calypso95 3000
Cherry Mom 2100
C Cagrihilal1 1500
Ben iki gündür sıcaktan öyle mayisiyorum ki koltuktan kazıyarak alırsınız yani. O yüzden unutuyorum da buraya girmeyi
Unuttum kız son 10 dk da aklıma geldi
aksam cocuklarin kresin partisi vardi cheesecakeler, kurabiyeler, tatlilar oh oh neler vardi.
ben ne yedim: bir adet kayisi
Ay zaten seni görünce stres oldum yineMenülerrrrr
Vakit daralıyor
Toh ya stres mi yaptırıyorum benAy zaten seni görünce stres oldum yineyazdım hemen
Hayır canımToh ya stres mi yaptırıyorum ben☹ ben demek stres mi demek
Şifa olur inşallah da bi an önce toparlarsınHayır canım ♥
Bu aralar kafam ilaçlardan yerinde değil unutuyorum ya malumda var ikinci olmasın diye
MerhabaMerhaba bende bu gruba yeni katıldım.Bikaç gündür karatay ve aralıklı oruç tarzıyla ilerliyorum.Gün içinde yürüyüşlere çıkıyorum.Kilomu üst ve göbek bölgemden alıyorum.Şuan güncel kilom 87.90 evde de egzersiz yapmaya çalışıyorum ama biraz üşeniyorum.Bu sefer cidden çok kilo aldım.Umarım istikrarımı kaybetmeden makarna pilav ve ekmeğe düşmeden ilerletebilirim.Tavsiyelerinize açığım hanımlar :))
Eğer katılmak istersen ilk sayfada yer alan kuralları okuyup, uygunsa kabul ettiğini yazar mısın?Merhaba bende bu gruba yeni katıldım.Bikaç gündür karatay ve aralıklı oruç tarzıyla ilerliyorum.Gün içinde yürüyüşlere çıkıyorum.Kilomu üst ve göbek bölgemden alıyorum.Şuan güncel kilom 87.90 evde de egzersiz yapmaya çalışıyorum ama biraz üşeniyorum.Bu sefer cidden çok kilo aldım.Umarım istikrarımı kaybetmeden makarna pilav ve ekmeğe düşmeden ilerletebilirim.Tavsiyelerinize açığım hanımlar :))
Katılırsam kilomla ilgili sürekli geri dönüş mü yapmalıyım ?Merhaba
5.takıma mı katılmak istiyosun
Eğer katılmak istersen ilk sayfada yer alan kuralları okuyup, uygunsa kabul ettiğini yazar mısın?
Birde;
ADINIZ: ( mavihanım )
YAŞINIZ:21
BOYUNUZ:1.60
KİLONUZ:87.90
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar
MESLEGINIZ:Turizm Seyahat
ÇOCUK SAYISI:yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Makarna,Pilav ve hamurişi seviyorum.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kilomu verip ameliyat olmam gerekiyor.
Bu formu cevablar mısın?
Pazartesi günleri kontrol tartısı bildiriliyor ama grup içinde.Katılırsam kilomla ilgili sürekli geri dönüş mü yapmalıyım ?
Ay ne guzel challengelar baslamis yineZıp zıp Challenge için son 5 dk sanırım bugün şampiyon benim tekim gibi
1000 bolgesel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?