Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bravo benim içinde sıradan bir gün olacak her zamn ki gibi evdeyiz :))

sekerim yuksek degil aclik sekerim 74 tu bu sabah tokluk sekerim 95-105 arasi. yani bu diyrti biraktiktan sonra da yapicam takibini bakalim.
Sana kendi tecrübelerimle söyleyeceğim tek şey yakın zamanda bu diyeti bırakırsın sen bırakta zaten ac kalarak zayıflayamazsın
zaten birakmayi dusunuyordum, bugun cok sukur biraktim:) kalori hesabiyla kendimi iyi hissedecegim diyeti yapacagim
Normalde sebze olur yanına baklagil koyuyorlar yada et yani iki çeşit yemek olması lazım. Baklagille et dönüştürülüyor. Listeyi atsana bi bakalım
atim mi:) biraktim listeyi
Attı attı geçmişte :d
Giriyorum çıkıyorm kırmızının menü konuşuluyor 5.takımın miili meselesi oldu he ne liste yaptıysa bu kuzen dağıttı ortalığı
Konu bırakmadı bize Bugün buralar sessiz kaptanım arefe öncesi herkes koşturma peşinde sanırım :)
cok güldüm aksam aksam alemsin ya
kizlar ya, hakkinizi helal edin cidden cok darladim gunlerdir farkindayim, ama kopek gibi acim gozum hicbisey gormuyodu gunde 400-500 kaloriyle gozum cocugu kocayi bile gormedi yahu:) burda attim stresimi fazla oldum farkindayim
ama soz bundan sonra yok bitti gitti. menu paylasimi yaparim bundan sonra anca tabi geyik bi de
kuzu evde baba varsa ve baska bir odadaysa cocugu evde zapt etmek imkansiz gibi, pandemide esim evden calisiyordu pglum da onun yanina gitmek istiyordu surekli gidince adami calistirmiyordu haliyle, parcalanmistim bende. ama esin sanirim hastaligi zaten sonuna dogru pgrendi, cok uzun surmez diye dusunuyorum, insallah en kisa zamanda biter bu hem sizin aileniz icin hem ulkemiz icin

Estağfurullah sadece sen değil ki sen 1 yazdın biz 10 yazdık umarım kendi içinde çözmüşsündür belkide kafan karıştı çok yorum gel di çünkü kendini en iyi sen bilirsin halledersin

Nasılsınız canım ?
Fiziken iyi ruhen kötüyüm bağıra bağıra ağlamak istiyorum meğer elim kolum herşeyimmis çocuğu durdurması zor biryere çıkamıyoruz eşim balkonlu odada diğer balkonlar dolu çocuğun salıncağı orada gidelim diye gösteriyor çıkamıyoruz çok çok moralim bozuk ama işte idare etmeye calisiyorum
Benim sekerim de düşük ama senin sekerin normal açlık sekerin 120 ye kadar normal insuline direnç ayrı bisey endokrine gidip ilaç kullanman lazım benim ilacın dozu az gelince arttırdı mesela
Kalori sayma bence. Doğru bulmuyorum ben onu. Bazen kaçamak yapınca bende kalorosine bakıyorum ama bazen. Boşver sen normal şekilde az olaak ama sana yetmesi gereken kadar ile beslen
Eşim eveT iyileşme fazina gecerken ogrendi. Cocuk cok zor oluyor baba diye agliyor yazik babana bakalim diyorum cama gidiyor babası da balkona çıkıyor oradan görüşüyorlar

Yaaa o kadar iyi anlıyorum ki ve sen anlattıkça bende de bir şeyler dank ediyor eşim tatilde iken dairesinden 1 kişi pozitif çıkmış o çıktı diye diğer arkadaşlarıda karantinada eşim tek çalışıyor o günden beri panik olmuştum şimdi daha bir panik oldum.
Hastalık geçer muhakkak gençler çok şükür atlatırlar ama çocukla idare etmek o psikolojik savaş bir yandan allah yardımcın olsun valla canım
Sakin ol güzel düşün canım bol bol sabır

Estağfurullah sadece sen değil ki sen 1 yazdın biz 10 yazdık umarım kendi içinde çözmüşsündür belkide kafan karıştı çok yorum gel di çünkü kendini en iyi sen bilirsin halledersin
yok kafam karismadi aksine inanilmaz ufkum acildi:) buldugum uygulama sahane, ordan gunluk menulerimi olusturup istedigim herseyi yiyebilirim planladigim kalori dahilinde. burda herkes bana yanlis yaptigima emin olma konusunda cok yardimci oldu. sizin fikirlerinizi almamis olsaydim bir bildigi vardir uzman sonucta diyerek boyle devam ederdim. ayrica if diyetini de deneyecegim cunku uyanikken bile 10 saat cok rahat dayanabiliyorum acligima. hafta hedefimi bu hafta tutturmayi hic beklemiyorum sadece. o da kader kismet ne diyelim

insulin direnci icin ilac kullaniyorum zaten canim, su yaz bitsin de kontrole giderim yine.

ay kiyamam ya, camdan cama babayla gorusmek nasil ozlemislerdir birbirlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…