- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.321
Senin badi kimdi balımhele benim bodim yalan oldu hic göremedim kendisini
cok güldüm aksam aksam alemsin yaGiriyorum çıkıyorm kırmızının menü konuşuluyor 5.takımın miili meselesi oldu hene liste yaptıysa bu kuzen dağıttı ortalığı
Bravo benim içinde sıradan bir gün olacak her zamn ki gibi evdeyiz :))Bizim spor salonu 3 gün tatil izinliyiz ama eşimin işyerinde izin vermedikleri gibi haftalık izinleri de kapadılar hiçbir yere gidemiyoruz eşim yine çalışacak 12 saat...
Bende kendime program yaptım 3 gün evde oturup yeme krizlerine girmiyim diye. Bir gün saç boyatıcam 2 gün solaryuma gidicem. Yine 2 gün 2 AVM var bizim burda onlara gidip bol bol kıyafet deneyip motivasyonumu yüksek tutucam bu arada yürüyüş yapmış da olurum tabi yürüyerek gidip gelicem uzak mesafelere. Kıyafet filan deneyince gaza gelirim yemem birşey tutarım diye düşünüyorum kendimi.
Canım bende yazdım ama dönmedi girmişte galiba foruma olmadı ekipten çıkaracağız snaa başka body buluruz
Canım bende yazdım ama dönmedi girmişte galiba foruma olmadı ekipten çıkaracağız snaa başka body buluruz
sekerim yuksek degil aclik sekerim 74 tu bu sabah tokluk sekerim 95-105 arasi. yani bu diyrti biraktiktan sonra da yapicam takibini bakalim.Bu yanlış
Benimde insulin direnci var hatta dün sabah testlerim yapılmıştı bugün eşimin durumundan gidemedim telde konuştuk doktorla insulinim yükselmiş
Aynı zamanda reaktif hipoglisemi var
Metformin kullaniyormusun
Ailesinde tip 1 tip 2 diyabetli bireyleri olan insulin dirençli biri olarak sana şunu söyleyebilirim ki tabakta denge önemli
Havuç patates pirinç sekeri yükseltir evet hatta uzum bile ama sen yiyebilirsin. Oranlarına dikkat ederek tüketebilirsin sekerin yüksek değilse yiyebilirsin
zaten birakmayi dusunuyordum, bugun cok sukur biraktim:) kalori hesabiyla kendimi iyi hissedecegim diyeti yapacagimSana kendi tecrübelerimle söyleyeceğim tek şey yakın zamanda bu diyeti bırakırsın sen bırakta zaten ac kalarak zayıflayamazsın
atim mi:) biraktim listeyiNormalde sebze olur yanına baklagil koyuyorlar yada et yani iki çeşit yemek olması lazım. Baklagille et dönüştürülüyor. Listeyi atsana bi bakalım
Attı attı geçmişte :d
Giriyorum çıkıyorm kırmızının menü konuşuluyor 5.takımın miili meselesi oldu hene liste yaptıysa bu kuzen dağıttı ortalığı
Konu bırakmadı bizeBugün buralar sessiz kaptanım arefe öncesi herkes koşturma peşinde sanırım :)
kizlar ya, hakkinizi helal edin cidden cok darladim gunlerdir farkindayim, ama kopek gibi acimcok güldüm aksam aksam alemsin ya
kuzu evde baba varsa ve baska bir odadaysa cocugu evde zapt etmek imkansiz gibi, pandemide esim evden calisiyordu pglum da onun yanina gitmek istiyordu surekli gidince adami calistirmiyordu haliyle, parcalanmistim bende. ama esin sanirim hastaligi zaten sonuna dogru pgrendi, cok uzun surmez diye dusunuyorum, insallah en kisa zamanda biter bu hem sizin aileniz icin hem ulkemiz icinMerhaba arkadaşlar
Sabahtan beri yeni oturdum desem. Cocuk sürekli baba diye ağlıyor babası başka odada çok zorlanıyorum
Psr testi de pozitif geldi sabah
Ama bugün koku almaya başladı sanırım son zamanlarında gördük pozitifi
Özür diliyorum aktif olupyazamadım
U UmutluBen kusuruma bakma lütfen çok hevesliydim ama seni de ortada bırakmış gibi oldum
Inanılmaz kötüyüm canım hiç birşey istemiyor önümüz bayram eşimle ayrı odalarda çok zor gerçekten
Allah yardımcımız olsun
Ooooo oyynaa oynnaaaaa spor olsunKızlar düğündeyim yazamıyorum
Estağfurullah sadece sen değil ki sen 1 yazdın biz 10 yazdıkkizlar ya, hakkinizi helal edin cidden cok darladim gunlerdir farkindayim, ama kopek gibi acimgozum hicbisey gormuyodu gunde 400-500 kaloriyle gozum cocugu kocayi bile gormedi yahu:) burda attim stresimi fazla oldum farkindayim
ama soz bundan sonra yok bitti gitti. menu paylasimi yaparim bundan sonra ancatabi geyik bi de
Egzersiz ne yaptın canım bölgesel mi ??38 egzersiz 454 kalori
Nasılsınız canım ?
Fiziken iyi ruhen kötüyüm bağıra bağıra ağlamak istiyorum meğer elim kolum herşeyimmis çocuğu durdurması zor biryere çıkamıyoruz eşim balkonlu odada diğer balkonlar dolu çocuğun salıncağı orada gidelim diye gösteriyor çıkamıyoruz çok çok moralim bozuk ama işte idare etmeye calisiyorumYine body yaparım ben sizi ne olacak canım eminim U UmutluBen de anlayış gösterir zatenn o da tatilde
Siz iyi olun yeter ki burası içinde sorun değil hep kendi yerime koyuyorum oğlum babası evde oldumu bir saniye onsuz durmuyor çünkü sıkılıyor tüm gün anneden Allah yardımcın olsun ama iyileşiyor dediğine göre çok sevindim ♥
Benim sekerim de düşük ama senin sekerin normal açlık sekerin 120 ye kadar normal insuline direnç ayrı bisey endokrine gidip ilaç kullanman lazım benim ilacın dozu az gelince arttırdı meselasekerim yuksek degil aclik sekerim 74 tu bu sabah tokluk sekerim 95-105 arasi. yani bu diyrti biraktiktan sonra da yapicam takibini bakalim.
zaten birakmayi dusunuyordum, bugun cok sukur biraktim:) kalori hesabiyla kendimi iyi hissedecegim diyeti yapacagim
atim mi:) biraktim listeyi
kizlar ya, hakkinizi helal edin cidden cok darladim gunlerdir farkindayim, ama kopek gibi acimgozum hicbisey gormuyodu gunde 400-500 kaloriyle gozum cocugu kocayi bile gormedi yahu:) burda attim stresimi fazla oldum farkindayim
ama soz bundan sonra yok bitti gitti. menu paylasimi yaparim bundan sonra ancatabi geyik bi de
kuzu evde baba varsa ve baska bir odadaysa cocugu evde zapt etmek imkansiz gibi, pandemide esim evden calisiyordu pglum da onun yanina gitmek istiyordu surekli gidince adami calistirmiyordu haliyle, parcalanmistim bende. ama esin sanirim hastaligi zaten sonuna dogru pgrendi, cok uzun surmez diye dusunuyorum, insallah en kisa zamanda biter bu hem sizin aileniz icin hem ulkemiz icin
YaaaFiziken iyi ruhen kötüyüm bağıra bağıra ağlamak istiyorum meğer elim kolum herşeyimmis çocuğu durdurması zor biryere çıkamıyoruz eşim balkonlu odada diğer balkonlar dolu çocuğun salıncağı orada gidelim diye gösteriyor çıkamıyoruz çok çok moralim bozuk ama işte idare etmeye calisiyorum
yok kafam karismadi aksine inanilmaz ufkum acildi:) buldugum uygulama sahane, ordan gunluk menulerimi olusturup istedigim herseyi yiyebilirim planladigim kalori dahilinde. burda herkes bana yanlis yaptigima emin olma konusunda cok yardimci oldu. sizin fikirlerinizi almamis olsaydim bir bildigi vardir uzman sonucta diyerek boyle devam ederdim. ayrica if diyetini de deneyecegim cunku uyanikken bile 10 saat cok rahat dayanabiliyorum acligima. hafta hedefimi bu hafta tutturmayi hic beklemiyorum sadece. o da kader kismet ne diyelimEstağfurullah sadece sen değil ki sen 1 yazdın biz 10 yazdıkumarım kendi içinde çözmüşsündür belkide kafan karıştı çok yorum gel di çünkü kendini en iyi sen bilirsin halledersin
evet canim bolgesel, uygulamadan takip ediyorum onu daEgzersiz ne yaptın canım bölgesel mi ??
Fiziken iyi ruhen kötüyüm bağıra bağıra ağlamak istiyorum meğer elim kolum herşeyimmis çocuğu durdurması zor biryere çıkamıyoruz eşim balkonlu odada diğer balkonlar dolu çocuğun salıncağı orada gidelim diye gösteriyor çıkamıyoruz çok çok moralim bozuk ama işte idare etmeye calisiyorum
Benim sekerim de düşük ama senin sekerin normal açlık sekerin 120 ye kadar normal insuline direnç ayrı bisey endokrine gidip ilaç kullanman lazım benim ilacın dozu az gelince arttırdı mesela
Kalori sayma bence. Doğru bulmuyorum ben onu. Bazen kaçamak yapınca bende kalorosine bakıyorum ama bazen. Boşver sen normal şekilde az olaak ama sana yetmesi gereken kadar ile beslen
Eşim eveT iyileşme fazina gecerken ogrendi. Cocuk cok zor oluyor baba diye agliyor yazik babana bakalim diyorum cama gidiyor babası da balkona çıkıyor oradan görüşüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?