Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba hoşgeldin
Daha önce kaçtan kaça düştün çok merak ettim
Birde hedef kilo yarışma kurallarını kurtarmıyorda 200 grcık için helalleşirsek olur hedef kg 51,8 diyelim mi

Ben takıma ilk girdiğim zaman akşam hemen yemekten sonra veya menümüz belli ise öncesinde paylaşırdık. Geceye kalmazdı kaptanııııımmmmm
Kuzumm ben senin liste rapor saatinden bahsettim sabah 6 da paylaştığı oluyor diye
Eskiden ise menü paylaşan 5 6 kişiydik yahu evet bizde akşam yer yemez yazardık :)

[
Merhaba hoşgeldin. Çok fazla değilmiş kilon en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah iyi bayramlar
Yıllardır 54 kiloyum biraz alsam verirdim gayret edip ama 52 de kalamıyorum bir türlü 2 kg ver 3 kg al git gel derken 58 e doğru gitmeye başladım. panik oluyorum.
Hosgeldin
Ben de ingilizce ogretmeniyim, zumreyiz, ne guzel
Boyumuz, yasimiz yakin, keske kilomuz da yakin olaydi
Merhaba zümrem
turab571 hoşgeldinminnacık Bi kilon varmış hedefine ulaşmaya. Hemen verirsin inşallah
ilk 3kg yi versemde son üçü her zaman zorluyor.
Merhaba hoşgeldin
Daha önce kaçtan kaça düştün çok merak ettim
Birde hedef kilo yarışma kurallarını kurtarmıyorda 200 grcık için helalleşirsek olur hedef kg 51,8 diyelim mi
O mutlu sonlu hazin bir hikaye. 52 kilo ile ilk çocuğuma hamile kaldım 19 kilo aldım, doğumdan hemen sonra birazı gitti tabi ama bebeğim 4 aylık olasıya kadar sütüm bir türlü yeterli olmadı kilo alamadı bende süt olsun diye sürekli yedim. Halbuki onunla hiç alakası yoktu. Ben bu arada 70 kiloya kadar çıktım. İzmire ailemin yanına gittim her gören ne kadar kilo aldığımı söylüyordu. 155 boy ile 70 kilo çok duruyor gerçekten 44 beden falandım. Ailemin yanında mutlu mesut stresim azalınca sütüm arttı bebeğim kilo aldı. benim kilo verme zamanım geldi. 2. takımda neredeyse her hafta 1 kg verdim. haftanın 7 günü plates Leslie ile yürüyüş sağlıklı beslenme emzirme derken 70 kgden 48 kglere kadar düştüm. bir yıl kadar sürede. tek çocuklu 25 yaşlarında biri olarak hem azimliydim hemde zaman ortam müsaitti. Eşimde sağlıklı beslenir hiç hamur işi yemezdi, İstanbul da akraba falan olmayınca planımı düzenimi bozan hiçbir etken yoktu. böylelikle 1 yılda 20-22 kilo verdim. diğer gebeliklerimde çok dikkatliydim 12 kilodan fazla almadım doğum sonrası ilk fırsatta fazlalıklardan kurtuldum. Böylece hep 54 kilo civarında kaldım. ama bu boyda en azından 50 olsam harika olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…