Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamamdır

katılım formu:

ADINIZ: ######
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ: 155
KİLONUZ: 57.6
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: İngilizce öğretmeni
ÇOCUK SAYISI: 3

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 2010 yılında 2. takımda 20 kilo kadar vermiştim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Karantina, hareketsizlik, düzensiz beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 5 kilo kadar fazlam var, önlemezsem zamanla önü alınamaz hale gelir. hedefe yakın iken vermek istiyorum.

Bugün Kavurma yemeyen var mı
IYI BAYRAMLAR... ❤❤❤

Kuralları okudum kabul ettim. Haydi bismillah....

Benimde bir iki sorum var, deneme süresi 2 hafta olmak zorunda mı? performansımı beğenirseniz ilk haftadan listeye girme şansım var mı? listeye girmemiş olmak demoralize ediyor beni
Bir sorum da spor günleri ile alakalı, ilk sayfadaki spor günleri şu an geçerli mi?
son sayfaları okuyup grubu tanımaya çalışacağım belki bulurumda sorularımın cevabını. tekrar teşekkürler

Deneme süresi sabit balım onu değiştirmiyorlar tüm gruplarda aynı şuanda. :/ Ama alt listede olacaksın yine pazartesi günleri ve cuma günleri kilo bildirimi yapacaksın bende mezun üyeyim ana listede değilim alt listeden gidiyorum birlikte ilerleriz benimde 3 kilom kaldı verilecek seninde çok birşeyin yokmuş zaten. :)

Challengelerin günleri geçerli hala evet: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/attachments/img_20200725_205906-jpg.2667686/

Her gün yediklerini akşam saatinde şuan olduğumuz grup sayfasının üst kısmında göreceğin 5. takım menü ve spor listeleri etiketine tıklayarak paylaşıyorsun bu da önemli bir ayrıntı. :)

hosgeldin canim

Ekmeksizzzz olsunnn balımmmmm
Kahvaltı dışında ekmek yok canımm
Takımımıza hoşgeldin

hayirli bayramlar kizlar,varmi cok kacamak yapan
Ben cok yapmadim, diyetisyenle anlasmistim ama anlasmaya gore az da olsa kacamak yapinca kendimi tamamen bozmus gibi hissediyorum. En azindan 7de kapattim, bu saatten sonra yemeyip bi nebze yakarim belki, yuruyus falan yapicam. Sen cok iyi dayanmissin.
(Bu msji cevapladan cikmisim gunduz)

Memisler buyuk olunca ziplamak zor geliyor
Hosgeldin
Ben de ingilizce ogretmeniyim, zumreyiz, ne guzel
Boyumuz, yasimiz yakin, keske kilomuz da yakin olaydi

Cherry Mom canim benim carsamba da 6 bin adim ve 1 saat leslie vardi. Baktim carsamba gunu ptesi ve saliyi ayni anda yazmisim ama onlari yazinca carsambayi yazmayi unutmusum not aliyorum da ben gunluk ictigim sulari ve sporu, oradan baktim. Listeye yazilmasi icin kabul olur mu bilemiyorum

Artık yeni haftaya başladık tatlım sildim o tabloyu :) bu hafta güzel spor yaptın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…