- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.661
Bugün yolda yürürken her yerim tatlıydı önümde sağımda solumda arkamda her yerde tatlı satın alanlar tatlı yiyenler kabus gibiydi ellerimi başımın arasına alıp HAAAAAAYIIIIIIRRRR diye bağırcaktım yol ortasındaYalayarak yedim gidim gidim
TamamdırHiç sormayın ne bayrammışherkes gözü dönmüş gibi kaçamak peşine düşüyor benim için standart bir gündü yahu neden bu kadar abartıldı 2 gün yiyip sonra 1 hafta acısını çekmek istiyor arkadaşlar belli oldu
İlk haftada 2 fire verme hakkın var canım bugün 1. günün olsun. :) yarın yap ama olmadı öbür gün de yapmazsın. 7 günde 5 gün olması lazım etkisi için yani.
BenBugün Kavurma yemeyen var mı
IYI BAYRAMLAR... ❤❤❤
Deneme süresi sabit balım onu değiştirmiyorlar tüm gruplarda aynı şuanda. :/ Ama alt listede olacaksın yine pazartesi günleri ve cuma günleri kilo bildirimi yapacaksın bende mezun üyeyim ana listede değilim alt listeden gidiyorum birlikte ilerleriz benimde 3 kilom kaldı verilecek seninde çok birşeyin yokmuş zaten. :)Kuralları okudum kabul ettim. Haydi bismillah....
Benimde bir iki sorum var, deneme süresi 2 hafta olmak zorunda mı? performansımı beğenirseniz ilk haftadan listeye girme şansım var mı? listeye girmemiş olmak demoralize ediyor beni
Bir sorum da spor günleri ile alakalı, ilk sayfadaki spor günleri şu an geçerli mi?
son sayfaları okuyup grubu tanımaya çalışacağım belki bulurumda sorularımın cevabını. tekrar teşekkürler
hosgeldin canimMerhaba arkadaşlar, EceZ teşekkür ederim gruba davetin için. İlk fırsatta grubu ve kurallarını inceleyeceğim. Grup ve kendi motivasyonum için elimden geleni yapacağım
Kısaca kendimi tanıtayım. İngilizce öğretmeniyim. İstanbul’da yaşıyorum. 34 yaşındayım. 3 kız annesiyim. 155 boyunda 57.6 kilodayım. Okullar açılasıya kadar 3-4 kilo vermek niyetim. Herkese başarılar.
Kahvaltı dışında ekmek yok canımmEkmeksizzzz olsunnn balımmmmm
Takımımıza hoşgeldinkatılım formu:
ADINIZ: ######
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ: 155
KİLONUZ: 57.6
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: İngilizce öğretmeni
ÇOCUK SAYISI: 3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 2010 yılında 2. takımda 20 kilo kadar vermiştim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Karantina, hareketsizlik, düzensiz beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 5 kilo kadar fazlam var, önlemezsem zamanla önü alınamaz hale gelir. hedefe yakın iken vermek istiyorum.
Ben cok yapmadim, diyetisyenle anlasmistim ama anlasmaya gore az da olsa kacamak yapinca kendimi tamamen bozmus gibi hissediyorum. En azindan 7de kapattim, bu saatten sonra yemeyip bi nebze yakarim belki, yuruyus falan yapicam. Sen cok iyi dayanmissin.hayirli bayramlar kizlar,varmi cok kacamak yapan
Memisler buyuk olunca ziplamak zor geliyorValla bende dönüşünü bekliyorum canım
Walk için arada 1 gün boş bırakalım ya yarış her gün her gün olursa bir anlamı olmuyor monotonlaşıyor sen tabi zıplara katılmıyorsun biz zıpta yapıyoruz:))
HosgeldinMerhaba arkadaşlar, EceZ teşekkür ederim gruba davetin için. İlk fırsatta grubu ve kurallarını inceleyeceğim. Grup ve kendi motivasyonum için elimden geleni yapacağım
Kısaca kendimi tanıtayım. İngilizce öğretmeniyim. İstanbul’da yaşıyorum. 34 yaşındayım. 3 kız annesiyim. 155 boyunda 57.6 kilodayım. Okullar açılasıya kadar 3-4 kilo vermek niyetim. Herkese başarılar.
Artık yeni haftaya başladık tatlım sildim o tabloyuCherry Mom canim benim carsamba da 6 bin adim ve 1 saat leslie vardi. Baktim carsamba gunu ptesi ve saliyi ayni anda yazmisim ama onlari yazinca carsambayi yazmayi unutmusum not aliyorum da ben gunluk ictigim sulari ve sporu, oradan baktim. Listeye yazilmasi icin kabul olur mu bilemiyorum
AhaahahMemisler buyuk olunca ziplamak zor geliyor
Günaydınnnnnn ♥♥
Tıpkı benAhaahahbazen bende tutuyorum zıplarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?