- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.721
Saat erken daha birşey olmaz ortalama 500 600 kalori almışsındır kalanı protein sebze süt ürünleri ile tamamlamaya çalış canım daha fazla karbonhidrat yüklenme yarın artı görme :) battı balık yan gider yapma sakın yarın çok pişman olursun sonraDisaridayim bir avuc fistik yedimDogru durust kahvalti yapamadim iki tuzlu kurabiye yedim. Neyse bundan sonra dikkat ederim
Zıp zıp ve yürüyüş yarışları opsiyonel canım katılım isteğe bağlı ama katılırsan faydasını görürsün :) kendi yaptığın sporları da menü ile birlikte ekliyorsun foruma onu da unutma :)Cherry Mom yapılacaklara ve kurallara baktım da yürüyüş spor ip atlama yapılması gerekiyor,tabiki sağlıklı kilo vermenin on koşulu bunlardır fakat ben şu an kendi evimde değilim annemdeyim 23 une kadarburada yürüyüş yapacak uygun bir yer yok,kendi evime gidecek olduğumda da sporu evde kısıtlı imkanlarla yapabilirim,alt kata ses gitmeyecek şekilde koşmadan ziplamadan.Nasil olacak ? 23 üne kadar esnek davranmanın sakıncası olur mu spor il atlama yürüyüş konusunda ?
Süpersin nasıl başlarsan öyle gider devam hepimiz açız unutmadiyette ve gruptaki ilk günüm süper geçiyor (daim olsun) kaçamaksız günü yarılayıp uzun bir süre sonra ilk kez spor yapabildim. Neena and Veena kız kardeşleri bilen var mı aranızda? Mısırlı iki kız kardeş Belly dance ile egzersiz yaptırıyorlar. yarım saatlik videoları var o kadar eğlenceli ki
Uyandiktan sonra uyuyabilmen daha muhtesem benceBen dakiğim biraz. Uyuyor olsam bile o saatte uyanır paylaşır geri uyurumsorumluluk iç güdüsü diyelim.
Reyyannn msj vermeyi cok seviyorsun sanirimBen takıma ilk girdiğim zaman akşam hemen yemekten sonra veya menümüz belli ise öncesinde paylaşırdık. Geceye kalmazdı kaptanııııımmmmm
İlk defa duydum hemen bakiyorum zumremdiyette ve gruptaki ilk günüm süper geçiyor (daim olsun) kaçamaksız günü yarılayıp uzun bir süre sonra ilk kez spor yapabildim. Neena and Veena kız kardeşleri bilen var mı aranızda? Mısırlı iki kız kardeş Belly dance ile egzersiz yaptırıyorlar. yarım saatlik videoları var o kadar eğlenceli ki
6da paylaştığım zaman hemen değil, 7 gibi uyuyordum.Uyandiktan sonra uyuyabilmen daha muhtesem bence
Mesaj verme gibi Bi niyet olmadan yazdım sadece öyle takıldım kaptanımızaReyyannn msj vermeyi cok seviyorsun sanirim
Yalnız değiliz, hiç birimizSüpersin nasıl başlarsan öyle gider devam hepimiz açız unutma
Merhaba pacman, nickname ine rağmen yemiyorsun yani
Nickname'im kişiliğimi yansıtıyor.Yalnız değiliz, hiç birimiz
Merhaba pacman, nickname ine rağmen yemiyorsun yani
olsun cnm az olmasi iyi,benim herzaman yaptigim hata kucukte olsun bir kacamak yapinca arkasini getirmek olduBen cok yapmadim, diyetisyenle anlasmistim ama anlasmaya gore az da olsa kacamak yapinca kendimi tamamen bozmus gibi hissediyorum. En azindan 7de kapattim, bu saatten sonra yemeyip bi nebze yakarim belki, yuruyus falan yapicam. Sen cok iyi dayanmissin.
(Bu msji cevapladan cikmisim gunduz)
ooh cok gusel iste proteinKaçamak daha yapmadım ama bol etli bi menü olacakbiz sabah öğle akşam et yeriz kurbanda
İyi tatiller kaptanım :)Kızlar biz köydeyiz internet pek çekmiyor burda giremiyorum kusura bakmayın
Purpplee hoşgeldin canım kızlar sorularını cevaplamış gördüğüm kadarıyla 🖐 yine konuşuruz ayrıca evime geçtğimde
Bugün spor kaçamağı olmasın fıstık gözüm üzerinde6da paylaştığım zaman hemen değil, 7 gibi uyuyordum.
Ama bu gün normal kalkma saatimdi zaten
Mesaj verme gibi Bi niyet olmadan yazdım sadece öyle takıldım kaptanımıza
Paylaş balım daha başında kaçarsan uzun süreli olmaz diyet maceran kötü de olsa kimse seni yargılamaz sen zaten kendini yeterince yargılıyorsundur şuan eminimKızlar bugün kendime hakim olamayıp bir miktar kaçamak yaptımbugün menü paylaşmasam olur mu, utanıyorum da
Olmucak olmucak inşallahBugün spor kaçamağı olmasın fıstık gözüm üzerinde
Tamam teşekkür ederimSaat erken daha birşey olmaz ortalama 500 600 kalori almışsındır kalanı protein sebze süt ürünleri ile tamamlamaya çalış canım daha fazla karbonhidrat yüklenme yarın artı görme :) battı balık yan gider yapma sakın yarın çok pişman olursun sonra
Zıp zıp ve yürüyüş yarışları opsiyonel canım katılım isteğe bağlı ama katılırsan faydasını görürsün :) kendi yaptığın sporları da menü ile birlikte ekliyorsun foruma onu da unutma :)
Süpersin nasıl başlarsan öyle gider devam hepimiz açız unutma
HoşbuldukKızlar biz köydeyiz internet pek çekmiyor burda giremiyorum kusura bakmayın
Purpplee hoşgeldin canım kızlar sorularını cevaplamış gördüğüm kadarıyla yine konuşuruz ayrıca evime geçtğimde
Menü yanlış yerde kuzumSabah
1 dilim peynirli börek ( ev yapımı/ yufkadan)
1 Haşlanmış yumurta
Çeçil Peyniri
Domates/Salatalık
Ara
Sade Türk kahvesi
2 Cevizli kurabiye
öğle
Biraz et
5-6 kaşık bulgur pilavı
1 dilim baklava
Ara
Kiraz sapı çayı-bir tane cevizli kurabiye
Akşam
Yok
spor: yok
Su: 2 LT
Mehfam Cherry Mom
Şuan gözlerim doldu tarihi bir anBugün kıyamet kopabilir. Pilates yaptım uzun zaman sonra.Yapana kadar çok üşendim ama şimdi iyi ki yapmışım diyorum. Çok iyi geldi.
Ay bahtsız Bedevi ben biz geldik arkamızdan 1 saat sonra köye cenaze geldiİyi tatiller kaptanım :)
Mesaj verme gibi Bi niyet olmadan yazdım sadece öyle takıldım kaptanımıza
Aayy inanmıyorum ya hahaha, ah şu suçluluk psikolojisi yok mu aklımı başımdan aldı, hemen diğer başlığa yazıyorum..Menü yanlış yerde kuzumbende 1 tatlı yedim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?