Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Disaridayim bir avuc fistik yedim Dogru durust kahvalti yapamadim iki tuzlu kurabiye yedim. Neyse bundan sonra dikkat ederim
Saat erken daha birşey olmaz ortalama 500 600 kalori almışsındır kalanı protein sebze süt ürünleri ile tamamlamaya çalış canım daha fazla karbonhidrat yüklenme yarın artı görme :) battı balık yan gider yapma sakın yarın çok pişman olursun sonra
Zıp zıp ve yürüyüş yarışları opsiyonel canım katılım isteğe bağlı ama katılırsan faydasını görürsün :) kendi yaptığın sporları da menü ile birlikte ekliyorsun foruma onu da unutma :)
Süpersin nasıl başlarsan öyle gider devam hepimiz açız unutma

Kızlar biz köydeyiz internet pek çekmiyor burda giremiyorum kusura bakmayın
Purpplee hoşgeldin canım kızlar sorularını cevaplamış gördüğüm kadarıyla yine konuşuruz ayrıca evime geçtğimde

Ben dakiğim biraz. Uyuyor olsam bile o saatte uyanır paylaşır geri uyurum sorumluluk iç güdüsü diyelim.
Uyandiktan sonra uyuyabilmen daha muhtesem bence
Ben takıma ilk girdiğim zaman akşam hemen yemekten sonra veya menümüz belli ise öncesinde paylaşırdık. Geceye kalmazdı kaptanııııımmmmm
Reyyannn msj vermeyi cok seviyorsun sanirim
İlk defa duydum hemen bakiyorum zumrem

olsun cnm az olmasi iyi,benim herzaman yaptigim hata kucukte olsun bir kacamak yapinca arkasini getirmek oldu

İyi tatiller kaptanım :)
6da paylaştığım zaman hemen değil, 7 gibi uyuyordum.
Ama bu gün normal kalkma saatimdi zaten

Mesaj verme gibi Bi niyet olmadan yazdım sadece öyle takıldım kaptanımıza
Bugün spor kaçamağı olmasın fıstık gözüm üzerinde
Kızlar bugün kendime hakim olamayıp bir miktar kaçamak yaptım bugün menü paylaşmasam olur mu, utanıyorum da
Paylaş balım daha başında kaçarsan uzun süreli olmaz diyet maceran kötü de olsa kimse seni yargılamaz sen zaten kendini yeterince yargılıyorsundur şuan eminim

Sabah
1 dilim peynirli börek ( ev yapımı/ yufkadan)
1 Haşlanmış yumurta
Çeçil Peyniri
Domates/Salatalık

Ara
Sade Türk kahvesi
2 Cevizli kurabiye

öğle
Biraz et
5-6 kaşık bulgur pilavı
1 dilim baklava

Ara
Kiraz sapı çayı-bir tane cevizli kurabiye

Akşam
Yok

spor: yok
Su: 2 LT

Mehfam Cherry Mom

Tamam teşekkür ederim
Hoşbulduk tamam teşekkürler

Menü yanlış yerde kuzum bende 1 tatlı yedim bugün

İyi tatiller kaptanım :)
Ay bahtsız Bedevi ben biz geldik arkamızdan 1 saat sonra köye cenaze geldi bize çok yakın biri değil ama köylü işte ay ayıp olmasın piknik olmaz öyle olmz böyle olmaz bütün gün eve kapandık sonrada uzakta bir yeşilliğe gittik çaktırmadan :)
bizim evde çukurda kalıyor tel çekmiyor anneannemde çekiyormuş bütün gün deli oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…