- 23 Mart 2016
- 30.955
- 92.127
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.701
Kavurma güzeliKızlar kahvaltıda kavurma vardı
İlk günü akşamı 1 cm yukarı bile ayağımı kaldıramıyordum.Terligimi bile giyinemiyordum.İnsan böyle şeyler başına gelince daha fazla şükrediyor.
Nasıl oldu dizler canım gözükmedin o gün bugün düşme ile mi ilgili yoksa bayram kaynaklı mı
Alt listeye takılmıyorum oradan listeye hiç giremeyecek arkdaşlarda var sadece motivasyon amaçlı ordalar ama asıl liste beni cidden üzüyor bayram diyelimTmm tmm biliyorum takıldım da yine 8 kişi paylaşmadı ☹
Tamamen iyileşmeden aman zorlama canım süreci uzatırİlk günü akşamı 1 cm yukarı bile ayağımı kaldıramıyordum.Terligimi bile giyinemiyordum.İnsan böyle şeyler başına gelince daha fazla şükrediyor.
Çok şükür şimdi iyiyim canim 1-2 güne spora da baslayabilirim inşallah..
Dün kırgınlık vardı üzerimde hep uyku halindeydim bir ara girdim buraya ama okuyamadim.
Alt listeye takılmıyorum oradan listeye hiç giremeyecek arkdaşlarda var sadece motivasyon amaçlı ordalar ama asıl liste beni cidden üzüyor bayram diyelim
S Suskunhanim
0zlem
balpamuk
O Ozgenurrrr
Hoşgeldin balım katılım formunu doldurup bize yollarsan seni daha yakından tanımış olalım. Sağlıklı kilo vermeler. :)Herkese merhabalar,iyi bayramlar...
Ben de sağlıklı yasam ve sağlıklı kilo vermek için takımınıza dahil olmak istiyorum.Kurallarin bir bölümünü okudum,tamamlayacağım.Memleketteyim,ev kalabalık umarım uyum saglamsm zaman almaz,birazdan formu dolduracağım.Saglikli günler diliyorum
Hoşbulduk ,gonderecegim en kısa zamandaHoşgeldin balım katılım formunu doldurup bize yollarsan seni daha yakından tanımış olalım. Sağlıklı kilo vermeler. :)
umarim ben onlardan biri degilimdirAlt listeye takılmıyorum oradan listeye hiç giremeyecek arkdaşlarda var sadece motivasyon amaçlı ordalar ama asıl liste beni cidden üzüyor bayram diyelim
S Suskunhanim
0zlem
balpamuk
O Ozgenurrrr
Merhaba hoşgeldinHerkese merhabalar,iyi bayramlar...
Ben de sağlıklı yasam ve sağlıklı kilo vermek için takımınıza dahil olmak istiyorum.Kurallarin bir bölümünü okudum,tamamlayacağım.Memleketteyim,ev kalabalık umarım uyum saglamsm zaman almaz,birazdan formu dolduracağım.Saglikli günler diliyorum
merhaba hoş geldinHerkese merhabalar,iyi bayramlar...
Hoşbulduk teşekkür ederimMerhaba hoşgeldiniyi bayramlar
Hoşbuldukmerhaba hoş geldin
bende grupta yeni KK da eskiyim.şu alttaki kilo durumun ve hedefin ile ilgili bilgi veren çizelgeyi nasıl yaptın?
bizim ki de valla ne kavurma var ne biseyher gün ki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?