Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Açlık sekerin kaç canım

Bu aralar yogun olacagim tasinma olayim var. Esyalari kolilere yerlestirmeye baslayip vira bismillah dedim yorucu maratona. Hafta ici diger sehirde ev bulmaya baslayacagim. Yalniz orada tarti var mi emin degilim calisip calismadigindan.
allah yardimcin olsun canim, tasinma isleri korkutucu ama keyiflidir:)

günaydin kizlar reglili bir haftaya hosgeldim
Al benden de o kadar alttan alttan vuruyor ne zaman başlayacak bakalım sinir etti başlasa da kurtulsak
Bizim bu regller grupca oluyor maşallah. Hepimizin hemen hemen aynı hafta bu haftayı atlatırsak sırtımız yere gelmez. Bende en az +2 şişlik varrr

Alla alla yaaa cok ilginç ve kötü bir durum suan tabi bir tedavi peşinde kosamassın ama bence biraz daha dene cildiye fln da git hani yanıyor fln diyorsun ya belki cildiyelik bir durumdur. Nasıl bu şekilde göz ardı edebilirler böyle durumları ben anlamıyorum.altından bir sürü şey çıkabilir

allah yardimcin olsun canim, tasinma isleri korkutucu ama keyiflidir:)
Keyifli miiii ben taşınma korkuysuna 2 yıldır kutu gb evde yaşıyorum ben biç taşınmadım hayatımda taşınma olacaksa ben kaçıyorum kendi gelin eşyalarımı bile yerleştirmedim. Ailem haletti sağolsunlar. Ben sadece kıyafetleri yerleştirdim. Acayip geriliyorum taşınma denilince fobi gb bişi

Bende sporlar bgn yerinde kaptan. Herkesi dinledim ve spor yapmaya karar verdim bakım kesilcek mi kesilinrse bir daha yapama bu da deneme olsun. En azından dün yapmadım o da bişey.

Telefondaki özelliği kullanmayı kastettim zaten tek. tek adım saymak mümkün değil. telefonumdada var o özellikte açmayı unutuyorum zamanında çok şarj yemesin diye kapattım. tekrar kullanmaya başlasam iyi olacak.

Tünaydın arkadaşlar, Dün misafir bugün sınav derken fırsat bulup giremedim. Nerede o eski müsaitlikler ....
Tek çocuklu iken 9 ay kadar bile sürmemişti 20 kg yi vermem. Şimdi ev, iş, çocuk derken hem motivasyon hem metobolizma hızım geriledi.
Genç arkadaşlara nasihatım olsun, kilolarınızı erkenden verin ve korumaya gayret edin.

slm kizlar bugünkü menümü yazayim.

kahvalti 9da bir adet recelli pancake, kahve
öglen 3:30da bir porsiyon zeytinyagli yesil fasulye, bir dilim ekmek.
5te kahve, az kuruyemis.

spor yok, haftasonu imkansiz gibi birsey.

Cherry Mom Mehfam

Ben tek çocuk iken bile pek vakit bulamıyorum ya tek çocukken güllük gülistanlık giibi bahsettin

Bende severim aslında ama etrafımda çoluk çocuk olmayacak işte çocuk beni geriyor onun dışında yeni ev yeni düzen herşey temiz pak :))

Ayy kaptanım o kadar ağır ki internet alıntıları ekleyemedım. Bu tegl haftamız brni korkutuyor valla. Neyse en azından ilk haftaya geliyor nota alırsakta son hafta almamız kadar koymaz baştan notalı oluruz kaptan benide taşıyıversene ben çocuga bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…