- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.861
Açlık sekerin kaç canımdevlet hastaneleri bu tur basit konulari gecistirmeyi cok seviyor malum:) ayak altina masaj yap filan dediler ama ise yaramadi cok. ozele de gitmedim. tabanlik kullaniyorum disari cikacagim zaman ama uzun yuruyusler icin cok etki etmiyor, market bakkal vs is goruyor:)
bazen evde bile corabin icine tabanlik koydugum oluyor cocugun pesinde kosmaktan acimasin diye.
aclik sekerim 70-75 civari.Açlık sekerin kaç canım
Genelde bahsettigin şikayetler sekeri yüksek olanlarda olur ama tahlil de yapmadılar mi ne enteresanaclik sekerim 70-75 civari.
tokluk sekerim de 90 gibi
Genelde bahsettigin şikayetler sekeri yüksek olanlarda olur ama tahlil de yapmadılar mi ne enteresan
Ayağının altında yanma mi var acı mi
allah yardimcin olsun canim, tasinma isleri korkutucu ama keyiflidir:)Bu aralar yogun olacagim tasinma olayim var. Esyalari kolilere yerlestirmeye baslayip vira bismillah dedim yorucu maratona. Hafta ici diger sehirde ev bulmaya baslayacagim. Yalniz orada tarti var mi emin degilim calisip calismadigindan.
günaydin kizlar reglili bir haftaya hosgeldim
Bizim bu regller grupca oluyor maşallah. Hepimizin hemen hemen aynı hafta bu haftayı atlatırsak sırtımız yere gelmez. Bende en az +2 şişlik varrrAl benden de o kadar alttan alttan vuruyor ne zaman başlayacak bakalım sinir etti başlasa da kurtulsak
Alla alla yaaa cok ilginç ve kötü bir durum suan tabi bir tedavi peşinde kosamassın ama bence biraz daha dene cildiye fln da git hani yanıyor fln diyorsun ya belki cildiyelik bir durumdur. Nasıl bu şekilde göz ardı edebilirler böyle durumları ben anlamıyorum.altından bir sürü şey çıkabilirdevlet hastaneleri bu tur basit konulari gecistirmeyi cok seviyor malum:) ayak altina masaj yap filan dediler ama ise yaramadi cok. ozele de gitmedim. tabanlik kullaniyorum disari cikacagim zaman ama uzun yuruyusler icin cok etki etmiyor, market bakkal vs is goruyor:)
bazen evde bile corabin icine tabanlik koydugum oluyor cocugun pesinde kosmaktan acimasin diye.
Kurtulmak mı paccc biz seni özlüyoruzAh canım benim ♥ Döneceğim döneceğim. Bakın izinde bile en az bir kere gelmeden rahat etmiyorumBenden kolay kurtulamazsınız.
Keyifli miiiiallah yardimcin olsun canim, tasinma isleri korkutucu ama keyiflidir:)
Telefondaki özelliği kullanmayı kastettim zatenAdım sayma tabi canım zor olur telefonlarda uygulama var ordan indirebilirsin kolay olur senin için hergün ekstra motivede eder kendine bir sınır koyarsın atıyorum 6000 adım altına düşmeyeceğim diye çok güzel olur ♥
Kolay gelsin canımBu aralar yogun olacagim tasinma olayim var. Esyalari kolilere yerlestirmeye baslayip vira bismillah dedim yorucu maratona. Hafta ici diger sehirde ev bulmaya baslayacagim. Yalniz orada tarti var mi emin degilim calisip calismadigindan.
Hayırdır niye buraya yazdın :))slm kizlar bugünkü menümü yazayim.
kahvalti 9da bir adet recelli pancake, kahve
öglen 3:30da bir porsiyon zeytinyagli yesil fasulye, bir dilim ekmek.
5te kahve, az kuruyemis.
spor yok, haftasonu imkansiz gibi birsey.
Cherry Mom Mehfam
Ben tek çocuk iken bile pek vakit bulamıyorum ya tek çocukken güllük gülistanlık giibi bahsettinTünaydın arkadaşlar, Dün misafir bugün sınav derken fırsat bulup giremedim. Nerede o eski müsaitlikler ....
Tek çocuklu iken 9 ay kadar bile sürmemişti 20 kg yi vermem. Şimdi ev, iş, çocuk derken hem motivasyon hem metobolizma hızım geriledi.
Genç arkadaşlara nasihatım olsun, kilolarınızı erkenden verin ve korumaya gayret edin.
Bende severim aslında ama etrafımda çoluk çocuk olmayacak işte çocuk beni geriyorKeyifli miiiiben taşınma korkuysuna 2 yıldır kutu gb evde yaşıyorum ben biç taşınmadım hayatımda taşınma olacaksa ben kaçıyorum kendi gelin eşyalarımı bile yerleştirmedim. Ailem haletti sağolsunlar. Ben sadece kıyafetleri yerleştirdim. Acayip geriliyorum taşınma denilince fobi gb bişi
Bende regliyim ama bu hafta cuma stresim yokBizim bu regller grupca oluyor maşallah. Hepimizin hemen hemen aynı hafta bu haftayı atlatırsak sırtımız yere gelmez. Bende en az +2 şişlik varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?