- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.921
Alemsin valla
kızlar bu bisikletten aldım ama bu marka değil
havucuda ben almadım zatengeçende kayınvalidemler almış bize getirmiş suyunu sıkıp için dediler şeker oranının yüksek olduğunu bilddiğim için tabi hiç sıkmadım.. Kendi yöntemlerimle tüketmeye çalışorum canım
günaydın.Sakın 1-2 kg ma takılma .yoksa bütün diyet programını çöpe atarsın.hemen kendini salmadan kaldığın yerden diyete devam et derim.Bildiğim kadarıyla mutsuzken kilo verilmez mutluyken daha rahat kiloverilir.belkide bu kişide kişiye değişiyordur.hızlı birden bire kilo vermek yerine kalıcı kilo vermeyi hedeflemelisin.diyetisyen bana kilolarının sebebi zamanında yaptığın saçma diyetler demişti.Sağlıklı güvenli az ama kalıcı kilo kaybı en ideali.can sıkmak yok yola devam
benmde evde yapack vaktim çok sınırlı canım ama sırf diyetim için yapıyorum yemek dün akşam mutfaktan çıktığımda sat 11 di.. başta üşeniyordum ama alıştım.. zaten sağlıklı beslen sıkı diyet yapmabu topikte bunun en iyi örneği benm saçma sapan şok diyetler yaptım 20 gün ara verdim fazlasıyla alıp döndüm buraya
canım 2 ay öncesini unut şuan bu kilodasın ve rejim yapıyorsun gidecek bu kilolar kafana takarsan veremezsin..kilo vermek sabır işi o yüzden sağlıksız beslenmeyide onaylamıyorum sağlıksız beslenince bi süre sonra insan bıkıyor ve yiyeceklere saldırıyor.. sen zaten sağlıklı besleniyorsun ve sğlıklı beslendiğin sürece gidecek bu kiolar.. bende en son 17 yaşımda 60 kiloyu görmüştüm ama şuandada hedefim 60 inş veririm
umutsuzluğa kapıldıkça herşeyden vazgeçip kendimi yemeğe vericem biliyorum o yüzden olabildiğince gözümde büyütmemeye çalışıyorum vermem gerekn kiloları. sanırım yaşadığım dönem itibariyelede üzerimde bi mutsuzluk var. kilolar gittikçe bu mutsuzlukta gider belki.. bende saçma sapan diyetlere kalkıştım kendime bikaç gün eziyet edip bıraktım. dediğiniz gibi en iyisi sağlıklı beslenme ve spor alışkanlığı kazanabilmek. yoksa hayat boyu bu kilolar bi gelip bi gidecek..
bunu öğrendiğim iyi oldu.. biz geçen kış çok tüketmiştik havuç suyunu ama günde 1 bardak falan ondan gelmedi bu kilolarım yedim ha yedim çalışmıyordum öğlene kadar uyuıyordum evde olmayınca daha kolay oluyor diyet yapmak benm içinbende koşu bandı almak istiyorum bakalım bikaç aya inş.
O zaman rahat rahat evde yaparım diye düşünüyorum
ben 79 kilodan 84 e resmen havuç-elma-nar suyu sıkıp içmekten geldim biliyomusun
çok tükettik bi ara eşimle birlikte
aslıcım mısır yemegının tarıfı
Kuru tene mısırı pısırılıyomus barbunyada pısırılcekmıs ama barbunya mıktarı az olckmıs ayrı yerlerde pısırıleckmıs mısır pısınce barbunya ıcıne karıstırılackmıs mısırın sonra ıkısı tekrar kaynatılckmıs bı tawada da yag sogan pulbıber yapılıp mısırın ustune dokuleckmıs tuz konup tekrr kaynatılacakmısYapması cok uzunmus ole dıo annem
hem zahmetliymiş hemde mısır kalorili zaten boşverin yapmayın :))
kızlar bu bisikletten aldım ama bu marka değil
ahh ne guzl kar yagıyo buraya anlatamm keske sewglmı olsaydı yanmda
Ben çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere
kendinize iyi bakın
kaçamaksız geceler diliyorum herkese
Ben çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere
kendinize iyi bakın
kaçamaksız geceler diliyorum herkese
hmm..valla kimin daha abarttığını tartışmayalım onun yerine telafi edelim daha iyi..ececım nısanlımın ewınde kalcm hayatm sen kesnlkle benım kadr abartmamıssındr
işte böyle kulağımı çekecek birilerine ihtiyacım var ehehe :)geçmiş olsun canım.. toparlaanma zamnı ececiğim cumaya 3 gün var 3 günde toparlayın durumu arkadaşlar en azından + çıkmayın hadi bu haftada 1. olalım..
ben orayı bilmiyorum ki...kızlar gazıosmanpasada ew buldk kazımkarabekırde ymıs otogara yakın mı burası
75 ti benim ilk etaptaki hedefim canım yine öle kalsında verdikçe aşağı çekerim bende hedefimi olurmu?
Ben 2 gündür dağıttım.Ama bugünden itibaren toplıycam.
Uyku düzenimi de ilacıma göre ayarlıycam dün ailecek aile doktoruna gittik.1er poşet dolusu ilaçla geldik eheheh :)
sabah 10,30 ilaç saatim tok karnına olduğu için 9,30 uyanmam lazım.Ki önce spor sonra kahvaltı sonra ilaç.Böylece hem erken kalkmış olucam.Hem spor dolayısıyla erken ayılıcam.Hem kahvaltım daha çok gecikmiycek.Hem de ilaç içip iyileşicem bayılırım bir taşla fazla kuş vurmaya :)
akşamda 10 30 da ilaç içiyorum sudafetide içince 10 dk da yamuluyorum eheheh :) sanırım bu iyi oldu.
dün akşam 9 dk bacak çalıştırması yaptım(tekmeyle eheehheeh) 2,5 dk da kol.az oldu ama yavaş yavaş artıcak allahın izniyle :)
benim çıkmam lazım...O kanser hastası olan bebek vardı ya o gelecekmiş azcık ortalığı toparlayalım annemle ...
he bideee bunu söyliyim...sevdiceğimle ilgili çooooook güzel gelişmeler var...MuTlUyUmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ahh ahh bnde cok sewıorum ya smdı mısır corbası yedım cumadan snra bulamazmısım
slm kızlar sonun da bi davet aldım iradesizim die yazdığımdan olacak kimse davet etmemişti ama sonunda burdayım 28 yaşındayım 165cm boyum ve 66 kiloyum kilolu değilim ama fazlalıklarım var biraz ideal kilom 59 veya 60 bakalım kolay gelsin hepimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?