Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bu bisikletten aldım ama bu marka değil

bende koşu bandı almak istiyorum bakalım bikaç aya inş.
O zaman rahat rahat evde yaparım diye düşünüyorum

ben 79 kilodan 84 e resmen havuç-elma-nar suyu sıkıp içmekten geldim biliyomusun
çok tükettik bi ara eşimle birlikte

bunu öğrendiğim iyi oldu.. biz geçen kış çok tüketmiştik havuç suyunu ama günde 1 bardak falan ondan gelmedi bu kilolarım yedim ha yedim çalışmıyordum öğlene kadar uyuıyordum evde olmayınca daha kolay oluyor diyet yapmak benm için
benm basen problemim var aldığım bisiklette basenleri çok güzel çalıştırıyor ay bu sıralar çok kararlıyım inş iradem hepp böyle devm eder..
sağlıklı beslendiğim için acıkmıyorumda yiyeceklerede saldırmıyorum..

aslıcım mısır yemegının tarıfı
kuru tene mısırı pısırılıyomus barbunyada pısırılcekmıs ama barbunya mıktarı az olckmıs ayrı yerlerde pısırıleckmıs mısır pısınce barbunya ıcıne karıstırılackmıs mısırın sonra ıkısı tekrar kaynatılckmıs bı tawada da yag sogan pulbıber yapılıp mısırın ustune dokuleckmıs tuz konup tekrr kaynatılacakmıs yapması cok uzunmus ole dıo annem

hem zahmetliymiş hemde mısır kalorili zaten boşverin yapmayın :))

Ben çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere
kendinize iyi bakın
kaçamaksız geceler diliyorum herkese

kızlar bu bisikletten aldım ama bu marka değil

hayırlı olsun aslı (umarım yanılmıyorumdur isim konusunda) fiyatı hakkında bilgi verirmisin.gerçi benim kilo sorunum mide ve sırt bölgemde var.bacaklar ve kalça sıkıntılı eğil.birde çok yürüyorum onunda katkısı var.

ahh ne guzl kar yagıyo buraya anlatamm keske sewglmı olsaydı yanmda

izmire yağmaz ki kar falan ya.ancak biz burada soğuğunu yaşayalım

Ben çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere
kendinize iyi bakın
kaçamaksız geceler diliyorum herkese

iyi akşamlar begüm.ne güzelb ir temenniymiş.kaçamak falan yok

İyi akşamlar kızlar, bugün temizlik yaptım. Kızlarla çizgi film izledik. Anca gelebildim.
Menümü yazayım,
Sabah: Peynirli, maydonozlu tavada 1 yumurta, 4 zeytin, 2 dilim ekmek
Ara: 1 mandalina, 1 yeşil çay
Öğlen: 1 kase k-flakes yy sütle
Ara: Çay
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, kereviz yemeği, yoğurt
1 lt su içtim. Yatana kadar devam inşallah.

ececım nısanlımın ewınde kalcm hayatm sen kesnlkle benım kadr abartmamıssındr
hmm..valla kimin daha abarttığını tartışmayalım onun yerine telafi edelim daha iyi..
geçmiş olsun canım.. toparlaanma zamnı ececiğim cumaya 3 gün var 3 günde toparlayın durumu arkadaşlar en azından + çıkmayın hadi bu haftada 1. olalım..
işte böyle kulağımı çekecek birilerine ihtiyacım var ehehe :)
kızlar gazıosmanpasada ew buldk kazımkarabekırde ymıs otogara yakın mı burası
ben orayı bilmiyorum ki...
75 ti benim ilk etaptaki hedefim canım yine öle kalsında verdikçe aşağı çekerim bende hedefimi olurmu?

hmm tamam canım...

benim çıkmam lazım...O kanser hastası olan bebek vardı ya o gelecekmiş azcık ortalığı toparlayalım annemle ...

he bideee bunu söyliyim...sevdiceğimle ilgili çooooook güzel gelişmeler var...MuTlUyUmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

/QUOTE]
Hastamı sın ececim,ilaç falan....Ayrıca sevdiğinle olan gelişmelere de sevindim,

ahh ahh bnde cok sewıorum ya smdı mısır corbası yedım cumadan snra bulamazmısım

Yani haklı anneciğin,ye sende ,istanbul a gelince çok ararsın bak söylemedi deme..Anne yemeği gibisi var mı ya....Bu yaşıma geldim hala annemde yediğim yemeğin tadı başka gelir bana....

Son düzenleme:
Merhaba kızlar nasıl bir gündü anlamadım gitti,sabah 1 saat hızlı tempo da yürüdüm,sonra evi toparlayıp 1 de faturalar için bankalara gittim,acayip kar var,düşmeyeyim diye binbir çabayla...Sanki bütün insanlar fatura yatırmaya çıkmışSaat 4 de eve gelebildim şükür,sonra mutfak çünkü yemek yoktu ve ben oruçluydum...Bu arada küçük oğlan iyileşti,büyük hasta bu sefer,üşütmüş sanırım aman bir kapris ki görmeyin,Allahtan odası yukarıda gözüm görmüyor ,,
Sonra da seksenleri izledim bayılıyorum o diziye,geçmişe yolculuk oluyor benim için...
Kızlar ya ben oruç tutunca ayarlıyamıyorum kendimi,bu arada leblebiye dadandım,bugünkü menüm
GECE (sahur) 1 bardak kefir
AKŞAM mercimek çorba,2 kaşık ıspanak,yoğurt,biraz tavuk
ARA şekersiz neskafe ve un kurabiyesi
ve leblebi
Su 1.5 litre oldu
SPOR 1 saat koşu bandında yürüyüş

İşte böyle menüm kötü biliyorum ama oruçlarım devam haftasonu ara vericem...

BETÜLÜM Yaş günün kutlu olsun,sevdiklerinle birlikte mutlu ve sağlıklı yaşa inşaallah
DERYACIM Allah rahmet eylesin canım,bu tatil bana da sana da yaramadı...Allah beterinden saklasın...

slm kızlar sonun da bi davet aldım iradesizim die yazdığımdan olacak kimse davet etmemişti ama sonunda burdayım 28 yaşındayım 165cm boyum ve 66 kiloyum kilolu değilim ama fazlalıklarım var biraz ideal kilom 59 veya 60 bakalım kolay gelsin hepimize :)

gülersenacım kim ne zaman davet etti bilmiyorum ya da hatırlamıyorum ama bizim zaten üye fazlamız var sayılır.O nedenle seni başka takımlara yönlendirmek durumundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…