Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

rezzancım saol desteğin için doğru söylüyorsun ama ben o zamanda hiç mtlu olamıyorum.Aynaya bakamadığım zamanlar oluyor.En azından böyle birşeyler yapıyorum diyorum...
bence gayet iyi.Tamam özellikle sarmalar dengesini almış ama ben ne yapayım.Anem lahana(hem kara hem beyaz) ve yaprak sarması yapmış.Lahanalar yine daha iyi de benim de ötekine zaafım var...
bizde seninle sohbet etmeyi özledik canım.Başınız saolsun.Merak etme canım sen idare ederiz..
çok şükür.Sevindim canım.Konuşuyorum bazen de anlık etki yaratıyor...Ama denerim yine bir.
evde tam 4 paket salep var.Kar da güzel güzel yağıyor.İnsanın keyif yapası geliyor valla :)
canım olur böyle.Ben psikolojimin diyetten etkilenmediği gün görmedim :) pes etmek yok birlikte başarıcaz.
hoşgeldin ece

bugünden itibaren cumaya kadar durumu toparlarsan + çıkmazsın

hoşbulduk hayatım..
ben de toparlanıcam bugünden itibaren ...

ıns yaa ıstnblda dha ıı yaparım gbı gelıo dıyetımı ama ıns snucta orada annem yada ıste aılem olmayacagı ıcın kımse baskı yapmıck ye ye ye dıe

nişanlına uyup orda çok dışardan yeme olur mu canım.. yiyeceğin zaman ben geleyim aklına.. bak yersen rüyana girip fırça kayarım sana haa

Ben 2 gündür dağıttım.Ama bugünden itibaren toplıycam.
Uyku düzenimi de ilacıma göre ayarlıycam dün ailecek aile doktoruna gittik.1er poşet dolusu ilaçla geldik eheheh :)
sabah 10,30 ilaç saatim tok karnına olduğu için 9,30 uyanmam lazım.Ki önce spor sonra kahvaltı sonra ilaç.Böylece hem erken kalkmış olucam.Hem spor dolayısıyla erken ayılıcam.Hem kahvaltım daha çok gecikmiycek.Hem de ilaç içip iyileşicem bayılırım bir taşla fazla kuş vurmaya :)
akşamda 10 30 da ilaç içiyorum sudafetide içince 10 dk da yamuluyorum eheheh :) sanırım bu iyi oldu.

dün akşam 9 dk bacak çalıştırması yaptım(tekmeyle eheehheeh) 2,5 dk da kol.az oldu ama yavaş yavaş artıcak allahın izniyle :)

nişanlına uyup orda çok dışardan yeme olur mu canım.. yiyeceğin zaman ben geleyim aklına.. bak yersen rüyana girip fırça kayarım sana haa

smdıden basladı suraya gtcez buraya gtcez demeye dedım yok bn almıım ancak ayda bı kere yemıcem ya yaza tatıle gtcez cnku

geçmiş olsun canım.. toparlaanma zamnı ececiğim cumaya 3 gün var 3 günde toparlayın durumu arkadaşlar en azından + çıkmayın hadi bu haftada 1. olalım..
smdıden basladı suraya gtcez buraya gtcez demeye dedım yok bn almıım ancak ayda bı kere yemıcem ya yaza tatıle gtcez cnku
ama 1 kere yiyebilisin benm yerime kokareç ye istanbulun kokareçine bayıldım burda öyle güzel yapamıyorlar..

he yemedım kokorec ama sewmıorum dıorum nedenınıde blmıorum
kızlar gazıosmanpasada ew buldk kazımkarabekırde ymıs otogara yakın mı burası

begümcüm sen hedefini hatırlıyor musun? Listelere baktım göremedim :/

75 ti benim ilk etaptaki hedefim canım yine öle kalsında verdikçe aşağı çekerim bende hedefimi olurmu?

yazıya bayıldım,çok sağol paylaşımın için.
Bu arada listem ilk önce banada fazlamı sanki dedirtti ama iyi geliyo
bide ben doktora problemimin akşam eve gittiğimde çok acıkmış olmuş olduğumu söyleyince o yüzden akşamdan önce o ekmeği koydu listeme.akşamki öğünümde çok az farkettiyseniz

öğlenle akşamın yeri değişseymiş daha güzel olurmuş ama yinede düzenli

sbahı açıkladığın için bişe demiyorum ama öğlenki menün le akşamki yer değiştrseymiş daha iyi olurmuş yinede güzel

katılıyorum

az öncede acıkladığım gibi işte.akşam çok kaçmasın diye verdi onuda galiba
bakalım zaten 18inde takrar gidicem doktora

fena değil bence.ama hazır çorbalardan uzak dur derim.sabahta 2 dilm mi olsaymış keşke

şuan 84 kiloyum hedefim ilk etapta 75 olmak
bu yazında tadını çıkartıp bebği öle düşünmek istiyorum kısmet bakalım

akşamki 2 dilim ekmekle salep birazcık fazla olmuş.
Mevye olarakta ayvayı dilim olarak tercih etmelisin benden tavsiye

ben betül. Hoşgeldin begüm...

teşekkür ederim hasretciğim...

hoşbulduk betül merhaba

altta begüm ve hasret burda gözüküyor ama niye yazmıyorsunuz kızlar?

geçmişe bakım anca burdayım :))

bugünkü menümü yazayım hemncik
8.00 :1 kk peynir,domates,salatalık,biber, 2dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, 1barak elma çayı şekersiz
11.00: 2 tane havuç
13.30: 1 tabak haşlamış brokoli üstüne 3 yemek kaşığı yoğurt, 1 ymk kaşığı tavuklu kabak, salata 1 dilim tam tahıllı ekmek
16.30:2 tane mandlina
19.00: 1 tabak kuşbaşı et sote, salata 2 ymk kaşığı yoğurt
22.00:1 bardak süt
şimdiye kadar 1.5 lt su içtim akşama kadar 2.5 litreyi tamamlarım
1 bardak yeşilçay(1 bardak daha içeceğim)

Son düzenleme:
anladım canım sonçta diyetisyen vermiş..rica ederim canım bende bu yazıyı çok beğenmiştim sabah yatktan kalkamadığım zaman bu yazı gelir aklıma hayat yataktan çıkmakla başlar

mönün güzel bence sadece havuç yerine başka bişeyi tercih et derim

msallh hatunuma kacamaksız supr ılerlıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…