Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yapsamda anneninki gibi olmaz sanırım sağol tarifi verdiğin için

hem zahmetliymiş hemde mısır kalorili zaten boşverin yapmayın :))
bende hasrete kalorili olduğnu söyledim.. mısır yemeği onların oraya özgü bir yemek hasretin menüsünde hep görünce bende merk ettim tarifini istedim cnm mısır zaten yemiyorum seviorum ama kalorili işte:))
evet pınarcığım ismim aslı.. bim marketten aldım eliptik bisiklerimi fiyatıda 199 liraydı

menün az gibi geldi canım öğleden sonra ara yapmamışsın doydunmu? sendede kaçamak yok bu hafta güzel gidiyoruz..

bende sabah faura yatırmaya gittim allahtan kimse yoktu erken diye sanırım yatırdım.. yazarkasamın fişi bitmiş onuda kırtasiyden aldım.. markete gittim salata malzemem bitti ondan aldım sabah sabah koşturdum ordan oraya şimdi yaseminli yeşilçay aldım ondan içiyorum.. büyük oğlunada gçmiş olsun ablacığım..
menüne bişey demiyorum oruç tuttuğun için

günaydın kızlar.dünkü yediklerimi az sonra yazarım ama önce şunu yazmak istedim.sabah sabah bütün tersliklerde beni mi bulur.hava soğuk diye 2 gündğr yürüyüşe gidemiyorum zaten onun sıkıntısı da üzerimde hep huzursuz uyuyorum.neyse benim uno marka arabam var yani öyle lüks değil ama bana da pek sorun cıkarmamıştı bugüne kadar.sabah bindim işe geliyorum yolda teklemeye başladı.tabi ben ne yapacağımı bilenedim.tam kavşakda ışıklardada durdu ve çalıştıramadım.dörtlüleri yaktım ama gene de arkadakiler korno çalıp durdu bende daha çok stres oldum.o dörtlüler bir aksilik olunca yakılır demi bu millet neden böyle çok sinirlerim bozuldu.eşimi arayayımda çağırayım dedim pat kontür bitmiş (neyse arabayı öyle kavşakda bıraktım yakındaki taksi durağından eşimi aradım.tekrar arabanın yanına gitim tekrar çalıştırmayı denedim.şükür bu sefer çalıştı ama kavşakdan kurtardım da gene tekledi sağa düzgün bir yere çektim.4 yıldır sürekli araba kullanırım ama bugün çok strese girdim.arabanın bozulmasından çok o kornolara üzüldüm inanın.işyerime yakın biryerdeydi.ben işe geçtim ardından eşim geldi ben başladım ağlamaya.sabah sabah neler oluyor bana yaa

günaydın kızlar güzel bi gün olsun inşallah hepimize kaçamaksız ilerliyorum bakalım inş güzel veririm bu haftada.. dün nişana gittik pasta yemedim arkadaşlar gofret uzattı çok ısrar ettiler yemedim
eve geldim 10dk bisiklete binebildim..bu hafta hiç tartılmadım bugün tartılacaktım vazgeçtim bu hafta hiç tartılmadım nasıl tartılmadım bende bilmiyorum tuttum işte kendimi 2 gün sonra zaten tartılacağım dedim..

geçmiş olsun canım trafiktekiler pek bi analyışsızlar(hepsi için diyemeyeceğim ama geneli öyle) özellikle bayanlara karşı.. daha sarı yanmadan arkadan kornalar başlıyor en azından bizim burda böyle bende arabayla gelip gidiyorum ve trafikte sinir oluyorum..bende trafikte olduğum için paniğini anlayabiliyorum.. çok geçmiş olsun canım geçti gitti bak allah daha beterinden korusun moralini düzelt bence günün kötü devm etmesin

saol Aslıcım .haklısın daha sakinleştim.işlerle meşgul olunca sakinledim :))) burada da aynen öyle sarıda başlarlar kornaya.allahdan eve giderken böyle birşey olmadı.yoksa sinirimden gidip ne var ne yoksa yerdim.işyerinde ha diyince yiyecek birşey bulunmuyor.yemeğimi de sağlıklı olsun diye kendim getiriyorum.

iyiki akşam olmamış o zaman insanın işi olunca kafası dağılıyor çalışmak güzel... bende evden getiriyorum yemeğimi canım akşam ymek yapmayla uğraşıyorum.. ama napim burda dışardan yiyeceğim hiçbişe yok ya lavaşta tavuk dürüm, ya adana dürüm ya da börekçi var hiçbiri bana uymaz ilk başta her akşam farklı farklı yemek yapmak zor geldi ama alıştım

inşallah ta öyle olmuştur tatlım.kaçamaksız

mönün güzel olmuş canım degeli ve hafif

ohh hadi gözün aydınnn

un kurabiyesi olmamış ama leblebi 1 avuç zarar vermez aklında olsun

geçmiş olsun tatlım.allah kazadan beladan korusun.hiçç duymamak lazım o kornaları beter olsunlar

hadi bakalım kaçamaksız devam cuma ne olcak görcez hepimiz.azda kaldı

bende evden getiriyorum öğle yemeklerimi.dediğiniz gibi daha sağlıklı oluyor.hep zeytinyağlı yapıyorum bide ben çünkü burda ısıtabileceğim bir yer yok.doktorda öle bi liste verdi tam uydu banada

Herkese merhabalar arkadaşlar.

Dün gece yemekten sonra uyuya kalmışım saat 9 yoktu diyebilirim
bende seksenleri izliyordum kocişimle birlikte koltukta sızmışım.
Gece meyvemide yemedim
bi kalktım saat 12 1 bardak su içip yattım yine

sabahta klasik kahvaltı .ama bu sabah kahvaltımı yeşil çayla yaptım
arada 3 tane etiform yedim
1 litre suyumda bitti şimdiden hadi bakalım
az sonra öğle arasına çıkıcam
ben avm yakınında çalışıyorum o yüzden 1 saat avm geziyorum hem yürüyüş oluyo hemde işlerimi hallediyorum
şimdide kendime ayakkabı bakmaya gidicem.
öğleden sonragörüşmek üzere

gunaydın nasılsınız kızlar
ececıgm benı ızıne ayırır mısın canm
sen smdı benı ızne ayırınca ben yne buraya gelıp bsıler yazablıorum ama sadce bldırımde bulunamıyorum dımı
deryacıgm gec oldu ama kusura bakma basın sag olsn allh sabr wersn

nurcan nerde acaba:26: dünde girmedi umarım bi terslik yoktur oda normalde hergün giriyor çünkü

günaydın canım ist yolculuk ne zaman?

Canım haftasonu kaçamaklarından sonra yapamıyorum kaçamak. Bakalım ne olacak tartıda.

Çok geçmiş olsun cnm. Ayy telaş olmuşundur. İnsanı sinir ederler olabilir yani araba sonuçta. Bozulabilir. Sinirlerinin bozulması çok doğal cnm.

Ohh ne güzel gez tabii. İnşallah bulursun aradığını cnm.

gezdim gezdim geldim
ik model beğendim ama kararsız kaldım ikisi arasında.
Akşama koçişimle bakarız dedim ve döndüm

gezdim gezdim geldim
ik model beğendim ama kararsız kaldım ikisi arasında.
Akşama koçişimle bakarız dedim ve döndüm

oo ne güzel eşin de seninle alışverişe geliyor.bizimkisi alışverişi hiç sevmez hemen il gördüğünü alıp gitmek ister o yüzden ben tek yada arkadaşlarımla almayı tercih ediyorum

Çok geçmiş olsun cnm. Ayy telaş olmuşundur. İnsanı sinir ederler olabilir yani araba sonuçta. Bozulabilir. Sinirlerinin bozulması çok doğal cnm.

evet ya epey telaş yaptım.şükür halloldu.gazın başı donmuş.izmir o kadar soğuk yani.bunca yıldır araba kullanırım ilk kez karşılaştım bu durumla.şükür kociş geldi tamirciye götürdü.hallettim dedi ama akşama görecez artık.binerkende korkarım artık yolda mı kalacağım diye

geçmiş olsun tatlım.allah kazadan beladan korusun.hiçç duymamak lazım o kornaları beter olsunlar

teşekkürler canım.

oo ne güzel eşin de seninle alışverişe geliyor.bizimkisi alışverişi hiç sevmez hemen il gördüğünü alıp gitmek ister o yüzden ben tek yada arkadaşlarımla almayı tercih ediyorum

geliyo geliyo sağolsun.bende kocama danışmayı seviyorum.güzel oluyo o yüzden

çıkıyorum ben kızlar iyi akşamlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…