- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #98.101
Yarin sabah yapiyoruz canim bende tartilmadim wc ye cikmadim yarin tartilirim dedim. Cezan bitti bi daha olmasin.sigarayi birakman cok iyi benim esim ilk evlendigimizde iciyordu gunde on tane filan sana bi teklifim var sigarayi birak araba almana izin veriyim dedim cunku henuz gerek yok diye izin vermiyodum sieket arabasini kullanabiliyorduk tamam desi ve birakti iki ay deneneden sonra arabayi aldik cok fenayim yagünaydın arkadaşlar
CANIM dün VE BUGÜN melankolik takılıyommşaka bi yana da sigarayı bırakmak istiyorum onun için kafam çok karışık dün çokk yorgundum öğleden sonra toplantı vardı eve gidince hürremi bile izlemeden yattımm
canım menün çok güzel ama et göremedim tabi türlüde et varsa sorun yokk
gerçekten menün dengeli sporda yapılmışşş
makarna götürülmüş ohhh afiyet olsun. böyle çok karbonhidrat alarak kilo vermeyi unutt
akşam börülce çok yalnız kalmış yanına 1 dilim kepekli ekmek yanına domatesle şenlendirebilirdin çünkü uyurkende vücudumuzun yakıta ihtiyacı varrrama menün güzell
canmmm nereyee :26::26::26:
tam istediğim gibi protein menüsüüüüükeşke bende böyle beslenebilsemmm
eriğim cezam bitti mi :26::26::26::26:
kilo bildirimi yapıyoz mu ben sabah tartıldım
Olcaz inşallah bu azimle :)
Bence çorba , yoğurt ve köfte.....
canım dün püsküüte sordum bayram haftası bildirim yok ben kayınvaldeme gideceğim dikkat etmeye çalışacağım ama bilmiyorum ne olacak 9 gün şehir dışındayım fırsat buldukça yazmaya çalışırım ama biraz zor olur şimdiki gibi olmaz bayramdan sonraki hafta bildirim yapıp 2 ye böleceğiz
çorba kadınbudu köfte ve yoğurt köfte kaç tane bilmiyorum eğer 4 tane ise 3 ü yeter ona göre
teşekkür ederim canımcım, ben çorba pek yemiyorum acaba hep katı yediğim için mi zayıflıyamıyorum ki ??
Yarin sabah yapiyoruz canim bende tartilmadim wc ye cikmadim yarin tartilirim dedim. Cezan bitti bi daha olmasin.sigarayi birakman cok iyi benim esim ilk evlendigimizde iciyordu gunde on tane filan sana bi teklifim var sigarayi birak araba almana izin veriyim dedim cunku henuz gerek yok diye izin vermiyodum sieket arabasini kullanabiliyorduk tamam desi ve birakti iki ay deneneden sonra arabayi aldik cok fenayim ya
günaydın arkadaşlar
makarna götürülmüş ohhh afiyet olsun. böyle çok karbonhidrat alarak kilo vermeyi unutt
tam istediğim gibi protein menüsüüüüükeşke bende böyle beslenebilsemmm
eriğim cezam bitti mi :26::26::26::26:
kilo bildirimi yapıyoz mu ben sabah tartıldım
iki tane oluyo köfteler ama avuç içi kadar uygun mu bilmem ?? :)
birsen sabah sabah çok güldüm kendi menüne yaptığın yoruma
canım ben bu hafta şok yaşatmak için böyle bişey yaptım senin sonucun ne bugün alalım bi de yaın alırız merak ettim
kızlar paylaşimlarınız takdire şayan benimde dünki menume bir yorum yaparsanız sevinirim
Sabah 10 gibi 1 kase kısır ve üzüm
Ara 1 elma 3 fındık 2 bardak yeşil çay
İkindi 4 gibi 6 kaşik makarna salatası 2 dilim sütlü irmik tatlıısı (şekeri azdı) biraz peynir azıcık kete
Akşam 8 gibi 2 tavuk budu 1 patlıcanlı köfte 1 -2 çatallık salata spor yok başliyacam inş su 1 litre kadar
evet çok haklısın davetteydim ablamgile orda o saatte yemek zorunda kaldım66,1
canım akşam için 8 geç bi saat
1, 5 yiyerek sabrini goster kalan yarimi yeme ve corba ve yogurdu ye
Sürekli katı yersen wc ye çıkamazsınki ?
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrr nasılsınızzzz nasıl gidiyorr benimd eünküğ menüm
02.10.2013 çarşamba
sabah:kalkınca arı sütü bal polen 1 tatlı kaşığı
yarım çay bardağı ceviz
1 haşlanmış yumurta
salatalık domates
1 bardak süt
ara:yok
öğle:4 yk karnıbahar
3 kadınbudu köfte
1 bardak ayran
ara:yok
akşam:çeyrek simit
1 kepçe şhriye çorba
1 bardak ayran
3 dilim kaşar peynir
ara:1 avuç kabak çekirdeği
spor yok
yeşil çay sevmiyorum içemiyorum
su:2.5 lt
umarım bugün çok daha iyi olucakkkkkk
Super olur sahnurcum ya puskuut sagolsun tamda regl donemimin siskinligine denk geliyordu.
Tugba bayramda cozutmak yok bayram bize bayram selbest anlami tasimiyor digwr takimlar bayramda kilo alip gelecek ben takimimda boyle bir olay istemiyorum hatta bol bol vakit var spor yapilsin lutfen
kızlar paylaşimlarınız takdire şayan benimde dünki menume bir yorum yaparsanız sevinirim
Sabah 10 gibi 1 kase kısır ve üzüm
Ara 1 elma 3 fındık 2 bardak yeşil çay
İkindi 4 gibi 6 kaşik makarna salatası 2 dilim sütlü irmik tatlıısı (şekeri azdı) biraz peynir azıcık kete
Akşam 8 gibi 2 tavuk budu 1 patlıcanlı köfte 1 -2 çatallık salata spor yok başliyacam inş su 1 litre kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?