- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.101
Kaptancım teşekkür ederimselam kızlar kuzenim doğum yapmış sabah paldır üldür hastaneye gittim o yüzden uzun süredir yoktum çok tatlı bir kızımız oldu sizlerde bi sürü yazışmışsınız bu arada onları okudum
li,ly canım geçmiş oslun
dun aksam tartinin yag-kas-su oranlarini olcme ozelligini bi denemek icin tartildim. Sonuclar su sekilde cikti
%33.9 yag - 31.25 kg
%46.9 su
%29.2 kas - 26.92 kg
$10.9 kemik - 10 kg
su orani biraz az gelmisti ama simdi arastirdim, yag orani yuksek olan insanlarda su orani az oluyormus.
suradaki tablolar, yaslara gore saglikli yag oranini ve yag oranlarina gore saglikli su oranlarini yazmis.
http://triabilitycoach.com/2012/03/01/a-reference-chart-for-your-body-fat-and-water-percentages/
simdi kas kutlesinin azalmamasina ve su kaybi olmamasina dikkat etmek gerekiyor sanirim.
Bu arada bu oranlari kaydetmek icin eski not defterimi karistirdigimda eski diyet denemelerimden kilolarimi gordum. mesela 27 subat 2012'de 89 kiloymusum. iki yil sonra henuz 89'u goremedim ama olsun :)
maşallah lucim
GALATASARAY maçı demi ..
Kızlar ben bu akşam acile dr.a görünmeyi düşünüyorum eğer rapor falan verirse gelemeyebilirim internete haberiniz olsun Cumaya mutlaka gelmeye çalışırım ya da bir şekilde iletişime geçmeye çalışrıım birinizle aksi bir durumda...
canım tekrar geçmiş olsun ben de çok kötü olduğumda acile gider kokteyl iğne vurdururum üstüne de uyuyunca ertesi güne birşeyim kalmaz, git bi görün bakalım...dikkat et kendine
bugün şu ana kadar aldığım kalori 226, spor ile harcadığım kalori 782 :)))) metom 1308 kalori yakıyormuş günde...amaaaan ben bu şekilde gidersem yakında görünmez falan olacağım :)))))maşallah maşallah :)
hahahahahhaha sen süppersin yaaaaaaaaaaaidolümsün lucimmm
sen de benim canımsın, beni idol alma kendine, klavuzu karga olanın diye bi atasözümüz vardır, hatırlatırım, koru kendini benden
Gelecekse, b*ka girecekse gagam senden gelsin beeeeeeeeee (recep ivedik izledim de)
selam kızlar kuzenim doğum yapmış sabah paldır üldür hastaneye gittim o yüzden uzun süredir yoktum çok tatlı bir kızımız oldu sizlerde bi sürü yazışmışsınız bu arada onları okudum
li,ly canım geçmiş oslun
canım bak burdan da bakabilirsin yaktığın kaloriye ...
http://www.kalori.biz/kalori-yakma-hesabi.html
.
kesinlikle sana katılıyorum
bakalım bi deneyeceğim severim böyle seyleri
rica ederim şekerim
sende saol canım ....
.
akşamı 17:30da yaparsın o zaman, eve gidince de meyve falan yersin - luci yeterince alternatif fikir vermiş ben üstüne birşey diyemiyorum
Sen bilirsin yemek istemiyorsan ve acıkmıyorsan ne ala...
light olanlarda yağ yok zaten su var ben tuzu biraz çıksın diye birkaç su duruluyorum hatta bu akşam da ton balıklı salata düşünüyordum ama bakalım eve gidince değişebilir
oh oh maşallahkıza bak her gün en az 2 film izlemekten de geri kalmıyor
iyi dileklerin için teşekkür ederimacı yiyemiyorum yani karabiberi bile bazen acısından yiyemem ama tavuk suyu çorba yapabilirim bol limonla iyi gider - iyi fikirmiş sağolasın hatta yanına tavuklu salata falan da yapabilirim :44:
lucim teşekkür ederim güzel dileklerin içinbenim bağışıklığım zaten çok zayıf hafif bir hava değişimi bile etkileyebiliyor - yorgunluğun üstüne hava değişimi ve sonuç ortada... dediğin gibi tavuk suyu hastalıklara iyi gelirmiş eve giderken tavuk alayım bari...
sana listelerden bakıp bulurum canım
kaba taslak şöyle söyleyebilirim ki:
10 porsiyon ekmek/tahıl
3 por. süt ve ürünleri
4 por. meyve
2 por. sebze
4 por. yağ
4 por. et yemen lazım
ben de hep evde yapıp getiriyorum ama bu aralar yemek yapamadım dün yapayım dedim ama aspiratörden yoğun bir sigara kokusu geliyordu tıkandım bulaşıkları bile yarım bıraktım
iyi dileğin için teşekkür ederim - programı da bir arkadaşımız açıklamış
[/B][/SIZE][/COLOR]
valla ben plastik kapları kullanıyorum ha dediğin gibi nutella fıstık ezmesi kavanozları var bn de atmam ama çantada çok ağır oluyor sabahları taşımakta zorlanıyorum o yüzden işe kavanozda getiremiyorum anca çorba falan olursa koyuyorum
Kaptancım teşekkür ederim
Kuzenine de hayırlı olsun Rabbim analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah...ben kız bebişleri ayrı seviyorum yaaaa kız kardeşim olmadığından sanırım
bende de bir sürü defter var hepsinde ayrı ayrı kilolarım yani son 2 yıldır bu kadar sıkı takip ediyorum zaten
bu arada ben de yakın bir zamanda bu analizden yaptırmayı düşünüyorum bakalım kaç çıkacak:44:
maşallah luci cim yaaa tebrik ederim seni helal olsunbugün şu ana kadar aldığım kalori 226, spor ile harcadığım kalori 782 :)))) metom 1308 kalori yakıyormuş günde...amaaaan ben bu şekilde gidersem yakında görünmez falan olacağım :)))))maşallah maşallah :)
kaptancım bebişiniz hoşgeldi dünyaya :) sağlıkla, analı-babalı büyüsün inşallah, tebrik ederim sizleri ve anne babasını
maşallah luci cim yaaa tebrik ederim seni helal olsun
saolun kızlar bu arada az önce de başka bir bebek haberi aldım bir arkadaşım vardı 1 evin tek çocuğu anne ve babayı zamanında kaybetmiş tek başına yaşıyordu 15-20 gündür görmüyordum merak ettim aradım anne olmuş 10 günlük bir bebek evlat edinmiş resmen çeşmeleri açtım ağladım yaa nasıl mutlu oldum anlatamam size onunla konuşunca bugün yeni bebek haberleri yüzünden biraz leyla gibiyim kusura bakmayın
sabahki elma bence az olmuş onun haricinde zaten menülerin düzenli...LUCI'nin mutfağı 16:30 itibarıyle kapanırrrrr :)
sabah: 08:00
uyanınca sirkeli karışım
1 adet ufak boy elma
öğle: 13:00
2 yumurta ile yapılmış maydanozlu ve biberli omlet
4 yk yoğurt
Türk kahvesi şekersiz
akşam: 16:30
2 yk yulaf ezmesi(30 gr)+1 çay bardağı süt+ 1 ufak elma rendesi+ 1 adet ceviz içi ile yapılmış yulaf lapası
su: 3 litre
spor: sabah açık havada 1 saatten fazla (4 km) tempolu yürüyüş 10:00
koşu bandında 60 dk 6 km yürüyüş 14:00
akşama da gittiğimiz yerde sade ve şekersiz nescafe ile yeşil çay içeceğimmmm:)
ayyyyyyyy ne güzel bir haber bu...maşallah luci cim yaaa tebrik ederim seni helal olsun
saolun kızlar bu arada az önce de başka bir bebek haberi aldım bir arkadaşım vardı 1 evin tek çocuğu anne ve babayı zamanında kaybetmiş tek başına yaşıyordu 15-20 gündür görmüyordum merak ettim aradım anne olmuş 10 günlük bir bebek evlat edinmiş resmen çeşmeleri açtım ağladım yaa nasıl mutlu oldum anlatamam size onunla konuşunca bugün yeni bebek haberleri yüzünden biraz leyla gibiyim kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?