Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar kuzenim doğum yapmış sabah paldır üldür hastaneye gittim o yüzden uzun süredir yoktum çok tatlı bir kızımız oldu sizlerde bi sürü yazışmışsınız bu arada onları okudum

li,ly canım geçmiş oslun

dun aksam tartinin yag-kas-su oranlarini olcme ozelligini bi denemek icin tartildim. Sonuclar su sekilde cikti

%33.9 yag - 31.25 kg
%46.9 su
%29.2 kas - 26.92 kg
$10.9 kemik - 10 kg

su orani biraz az gelmisti ama simdi arastirdim, yag orani yuksek olan insanlarda su orani az oluyormus.

suradaki tablolar, yaslara gore saglikli yag oranini ve yag oranlarina gore saglikli su oranlarini yazmis.
http://triabilitycoach.com/2012/03/01/a-reference-chart-for-your-body-fat-and-water-percentages/

simdi kas kutlesinin azalmamasina ve su kaybi olmamasina dikkat etmek gerekiyor sanirim.

Son düzenleme:
Bu arada bu oranlari kaydetmek icin eski not defterimi karistirdigimda eski diyet denemelerimden kilolarimi gordum. mesela 27 subat 2012'de 89 kiloymusum. iki yil sonra henuz 89'u goremedim ama olsun :)

Kaptancım teşekkür ederim
Kuzenine de hayırlı olsun Rabbim analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah... ben kız bebişleri ayrı seviyorum yaaaa kız kardeşim olmadığından sanırım

Bu arada bu oranlari kaydetmek icin eski not defterimi karistirdigimda eski diyet denemelerimden kilolarimi gordum. mesela 27 subat 2012'de 89 kiloymusum. iki yil sonra henuz 89'u goremedim ama olsun :)

bende de bir sürü defter var hepsinde ayrı ayrı kilolarım yani son 2 yıldır bu kadar sıkı takip ediyorum zaten
bu arada ben de yakın bir zamanda bu analizden yaptırmayı düşünüyorum bakalım kaç çıkacak:44:

maşallah lucim
GALATASARAY maçı demi .
.

saol tatlım evet galatasaray maçıı...bu arada sabah yürüyüşümün üzerine şu anda 60 dk 6 km koşu bandında yürüyüş yaparak bugünkü sporumu 10 km nin üstünde bitirmiş bulunmaktayımmmmmm :) haklı gururumu yaşıyor ve de sizlerle paylaşıyoruuuummmm

tabi ki gamzemin sayesinde, haydi spor yapalım diye beni dürtmeseydi, kalkmak zor geliyordu...sağol gamzecimmmmm :)

canım tekrar geçmiş olsun ben de çok kötü olduğumda acile gider kokteyl iğne vurdururum üstüne de uyuyunca ertesi güne birşeyim kalmaz, git bi görün bakalım...dikkat et kendine

canım tekrar geçmiş olsun ben de çok kötü olduğumda acile gider kokteyl iğne vurdururum üstüne de uyuyunca ertesi güne birşeyim kalmaz, git bi görün bakalım...dikkat et kendine

bana bilmediğim ilaçlar yasak ama bir burun spreyi falan verse yeter...
şu an gerçekten iyiyim halsizliğim var ama sizin yazılarınızla motive oldum
akşama tavuk suyu çorbamı yapar sıcacık içerim sonra da bitki çayı içerim erken yatarsam gece güzelce dinlenmiş olurum Allah'ın izniyle...

Son düzenleme:
bugün şu ana kadar aldığım kalori 226, spor ile harcadığım kalori 782 :)))) metom 1308 kalori yakıyormuş günde...amaaaan ben bu şekilde gidersem yakında görünmez falan olacağım :))))) maşallah maşallah :)

hahahahahhaha sen süppersin yaaaaaaaaaaa idolümsün lucimmm

kaptancım bebişiniz hoşgeldi dünyaya :) sağlıkla, analı-babalı büyüsün inşallah, tebrik ederim sizleri ve anne babasını

canım bak burdan da bakabilirsin yaktığın kaloriye ...
http://www.kalori.biz/kalori-yakma-hesabi.html

.

kesinlikle sana katılıyorum

bakalım bi deneyeceğim severim böyle seyleri

rica ederim şekerim

sende saol canım ....

.

Bu kadar yıyıp nasıl kılo vercem verılmıyo mu kı

bu arada bu oranlar yuze toplanmiyor cunku kasta da yagda da su var. kemiklerde de vardir muhtemelen.

LUCI'nin mutfağı 16:30 itibarıyle kapanırrrrr :)

sabah: 08:00

uyanınca sirkeli karışım
1 adet ufak boy elma

öğle: 13:00
2 yumurta ile yapılmış maydanozlu ve biberli omlet
4 yk yoğurt

Türk kahvesi şekersiz

akşam: 16:30
2 yk yulaf ezmesi(30 gr)+1 çay bardağı süt+ 1 ufak elma rendesi+ 1 adet ceviz içi ile yapılmış yulaf lapası

su: 3 litre
spor: sabah açık havada 1 saatten fazla (4 km) tempolu yürüyüş 10:00
koşu bandında 60 dk 6 km yürüyüş 14:00

akşama da gittiğimiz yerde sade ve şekersiz nescafe ile yeşil çay içeceğimmmm:)

maşallah luci cim yaaa tebrik ederim seni helal olsun

kaptancım bebişiniz hoşgeldi dünyaya :) sağlıkla, analı-babalı büyüsün inşallah, tebrik ederim sizleri ve anne babasını

saolun kızlar bu arada az önce de başka bir bebek haberi aldım bir arkadaşım vardı 1 evin tek çocuğu anne ve babayı zamanında kaybetmiş tek başına yaşıyordu 15-20 gündür görmüyordum merak ettim aradım anne olmuş 10 günlük bir bebek evlat edinmiş resmen çeşmeleri açtım ağladım yaa nasıl mutlu oldum anlatamam size onunla konuşunca bugün yeni bebek haberleri yüzünden biraz leyla gibiyim kusura bakmayın

teşekkür ederim tatlııım, gidecek bu kilolar Allahın izni ile :) arkadaşına da bravo çook özel bir karar alıp harika bir şey yapmış, Allah mesut etsin ikisini de :) ay ne güzel haberler bunlar, inşallah yakında bizden de bebiş haberleri alırsın

Kızlarrr menümü yazayım hemen

Sabah: 1 kk peynir - 2 zeytin

Öğle: 1 elma - 4 kaşık yoğurt

Ara: 1 kuru kayısı

Akşam: 2 orta boy turp - 3 kaşık yoğurt - 1 domates - 2 salatalık (küçük boy)

Ara: 1 paket eti form pirinç patlağı ( okulda çok acıkırsam yemeği düşünüyorum, 140 kalori)

Spor: 55 dk açık havada yürüyüş - 50 dk. eliptik

Su: 10 bardak (günlük hedefim 12 bardak, tamamlarım fazla fazla)

Dip Not: Kızlar farkındayım menülerim çok acımasız, ama emin olun fazlasıyla bunu hak ediyorum..Haftasonu menümü malum yazmadım ama ne siz sorun nede ben söyleyeyim..Her yediğimi paketi bitirene kadar yedim..Çikolata, mısır, bisküvi, haribo (hepsi bütün pakettiler) İşte bunun için pazartesiden itibaren - çıkabilmek için bu kadar acımasız davranıyorum

.

sabahki elma bence az olmuş onun haricinde zaten menülerin düzenli...

ayyyyyyyy ne güzel bir haber bu... Rabbim evladıyla mutlu mesut etsin ömür boyu... Ben de burada evlat edinme topiğindeydim ne zamandır girmiyorum topiğe- o yüzden bu tür haberler beni çok mutlu ediyor
ben de düşünmüştüm bir ara ama daha yeni çalışmya başladım belki birkaç yıl sonra olabilir hem zaten 30 yaş sınırı var
o arkadaşını ziyarete gittiğinde mutlaka bebişini benim için de öp olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…